vrijdag 22 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGAVOND 22-5 ~ Manuela v/d Knaap



ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VRIJDAGAVOND 22-5: Alles is elektromagnetische rustig, alleen de beschermende magnetosfeer krijgt klappen. De staart van het magnetosfeer klapt ook terug naar de Aarde. Hierdoor is de Aarde intern elektromagnetisch aan het laden. Dit geeft onrust in het magnetisch veld. Wat je mogelijk ervaart is het trillen van iedere cel en onrust.

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen.

Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden.

Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com