donderdag 28 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND 28-5 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DONDERDAGAVOND 28-5: Zonnevlammen, elektronen crash, gat in de corona van de Zon nu op de Aarde gericht, dus we kunnen over een dag of 2,5/3 de plasma stroom weer op Aarde verwachten met mogelijk een verhoogde zonnewind. Er waren ook wereldwijd seismische activiteiten. Verder waren en geen elektromagnetische verstoringen. Lees de uitgebreide uitleg in het bericht hieronder.
*

Ik voeg steeds nieuwe update toe in dit bericht bovenin. Als er een nieuw bericht wordt aangemaakt, dan zet ik ook hier de nieuwe link naar het nieuwe bericht op mijn tijdlijn.
*

ZONNEVLAMMEN
Sinds woensdagavond 27-5 zijn er zonnevlammen actief. Het begon met een flinke zonnevlam van een b-klasse rond 21:00 en bleef de hele nacht in afnemende mate verhoogd. Op donderdagochtend rond 6:30 (tot 9:30 uur) stijgt de x-ray grafiek door zonnevlammen tot in de A-klasse, dus mild, maar rond 11:00 uur stijgt de x-ray grafiek naar flinke b-klasse tot 14:30 uur. B-klasse is een normaal een kleine zonnevlam/x-ray activiteit, maar tijdens een zonneminimum waarin de Zon tot rust is, is dit best een flinke voor ons om te ervaren. 



Mede doordat de beschermende magnetosfeer van de Aarde zo zwak is op dit moment. Zonnevlammen kan acute ascentiesymptomen geven, op zijn minst best wel wat reactie in je humeur en de bij jezelf wel bekende zwakke plekken in de gezondheid. Meer over deze zonnevlam later vandaag in een nieuw bericht op mijn tijdlijn. 
Zonnevlammen en actieve regio's die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. En ook net zo plotseling kunnen verdwijnen. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.
*

ELEKTRONEN CRASH
Er was opnieuw, zoals nu bijna dagelijks een elektronen crash actief tussen 13:30 en 13:30 uur.
Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.
*

GAT IN DE CORONA VAN DE ZON
Er zijn twee kleine gaten in de corona van de Zon zichtbaar aan onze kant van het zonnestelsel. Een daarvan is nu op de Aarde gericht. Dat betekent dat we dus over een dag of 2,5/3 de plasma stroom die de Zon nu uitspuwt door dit gat in de corona richting Aarde hier verwachten, met mogelijk een verhoogde zonnewind. Tijdens een zonneminimum zijn de zonnewinde zeer mild en soms merken we zelfs helemaal niets van zo'n plasmastroom die in onze atmosfeer komt. 
De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren.
*

WERELDWIJD SEISMISCHE ACTIVITEIT
Er was wereldwijd lichte seismische activiteit tussen 13:00 en 8:00 uur. Als dat wereldwijd zichtbaar is dan is dat meestal omdat de Aarde via haar polen intern aan het laden is door verandering van een elektromagnetische stroom. 
*

CONCLUSIE
Door de best wel grote zonnevlammen kan het zo zijn dat het niet zo'n makkelijke dag was voor je. Als je lekker in de stroom zat, dan kun je ook juist een topdag hebben ervaren. 

Zorg goed voor jezelf.
Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com