zondag 31 mei 2020

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGMIDDAG 31-5 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAGMIDDAG 31-5: De zonnevlek die op vrijdag enorme zonnevlammen produceerde is afgebroken tot een actieve regio (Plage). Er was wel een grote zonnevlam aan de achterkant van de Zon, uitleg over het het intern laden van de Aarde en de cracks die zaterdag in de beschermende magnetosfeer kwamen. In de nacht en ochtend was er full spectrum Schumannresonantie. Verder is het op deze 1ste pinksterdag erg rustig in het elektromagnetische spectrum.
🌞
Het bericht wordt nu geschreven en zal rond 15:45 online zijn.
🌞
** Extreme zonnevlam verdwenen**
De extreme zonnevlam die op de oostelijke rand van de Zon zoveel kabaal maakte met een M-Klasse en een C-Klasse zonnevlam is gereduceerd tot een actieve regio op de Zon (Plage). Deze kwam zo plotseling op, laat zien hoe snel we ineens van 0 naar 100 kunnen gaan met zonnevlammen en herinnert ons eraan hoe kwetsbaar we zijn. Deze zonnevlam kwam uit de nieuwe serie 25. In het zonneminimum waar onze Zon nu in bestaat en de nieuwe serie zich af en toe al laat zien, kan de situatie explosief zijn. (Dat plotselinge explosieve ook helemaal de energie van nu, zie mijn nieuwe artikel over de Maansverduistering in bijschaduw van vrijdag 5 juni 2020.) Je kunt meer lezen over deze zonnevlammen van afgelopen vrijdag 29-5 in mijn oude elektromagnetische updates op mijn tijdlijn.
🌞
**Zonnevlam achterkant Zon**
Er was op zaterdag 30-5 tussen 3:30 en 12:30 uur een plasma eruptie op de westzijde aan de achterkant van de Zon. De piek was rond 7:30 uur. Dit was wederom een flinke. Dit keer kwam geen meetbare x-ray straling richting de Aarde. Maar hooggevoelige mensen kunnen mogelijk wel plotseling acuut opkomende ascentiesymptomen ervaren hebben rond deze tijd. En dus ook topervaringen van verhoogd bewustzijn, als je lekker in je stroom zat.
🌞
**X-ray piek**
Er was een x-ray piek op zaterdag 30-5 die ik toch nog graag wil benoemen. Dit was een flinke, in het verlengde lag van de zonnewind dichtheid die ook hoog opliep (33 p/cm3). Deze piek ging tot ongeveer 100 p/cm3 en kan flinke ascentiesymptomen veroorzaken. Deze informatie was alleen zichtbaar op de ACE satelliet. De andere satellieten filteren tegenwoordig deze pieken eruit.

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.
🌞
**Schumannresonantie activiteit**
De SR was deze zondag steeds kort en een aantal malen zelfs full spectrum actief. Ik schrijf ze hieronder:
Rond 00:45 full spectrum
Rond 2:30 full spectrum
Tussen 6:00 en 7:00 uur full spectrum met de piek rond 6:00 uur met een grote intensiteit van A1= amplitude 74.
Rond 8:30 was er gedeeltelijke SR activiteit van een gemiddelde intensiteit (A1=amplitude 45)

De Schumannresonaties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea 'Waarom deze updates?' onderaan dit bericht.
🌞
**Beschermende magentosfeer onder druk**
Zaterdag stond de beschermende magnetosfeer van de Aarde flink onder druk. De deeltjes die binnenkwamen van de zonnewind waren zo geladen, dat zij konden binnen dringen in de Aardse atmosfeer. Er komen dan als het ware scheurtjes in de beschermende magnetosfeer van de Aarde. De Aarde begint dan intern te laden. Ook de staart van de beschermende magnetosfeer laat dan spanningen zien en kan onderdruk komen en terugklappen op Aarde met enorme zonnewind snelheden en krachten. Vaak zien we dan ook seismische activiteit als dit bezig is. De magnetosfeer van de Aarde is dan heel erg onrustig en zonnewind komt dieper binnen in onze atmosfeer. Dit betekent dat wij mensen kunnen merken dat het magnetische veld onrustig is en de zonnewind, ook al is deze van een lage snelheid en dichtheid is veel beter voelbaar dan normaal. Dus je kunt ook veel sterkere reacties hebben gehad van de zonnewind en andere kosmische invloeden dan normaal. Dit heeft de hele zaterdag geduurd en nam in de nacht geleidelijk af.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea 'Waarom deze updates?'
🌞
**Conclusie**
Vrijdag en zaterdag waren pittige elektromagnetische dagen, gelukkig keert deze zondag de rust weer terug met alleen korte, maar full spectrum schumannresonantie activiteit. Verder geen bijzonderheden.

Heb het goed...
© Manuela van www.inzichten.com