dinsdag 26 mei 2020

Kosmos ascensie energie journaal Dinsdag 26 mei 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursamg


Kosmos ascensie energie journaal
Dinsdag 26 mei 2020

IMMENSE FREQUENTIESTIJGINGEN GEVEN KRACHTIGE DRUKGOLVEN OP ONS LICHAAM!! EEN HEFTIGE DAG! [Ik spring zowat uit mijn vel zowel letterlijk als figuurlijk].

SR PIEKEN tot 120 HZ!

Deze hoge SR pieken kunnen je het gevoel geven dat je aan het sterven bent, en overgaat naar het licht. De oude jij is aan het einde van zijn latijn gekomen en kantelt in bewustzijn dmv overgave!.

We worden dieper en nog veel dieper moeder aarde ingedrukt, zoals je een zaadje diep in de grond poot [starseeds].


Dit geeft uitlijnen van ons heiligbeen; de zenuwkanalen worden daar diep gereinigd en de "'energiekoorden= gevoelsnaren"" stoten veel aangeplakte oude energie los uit de cellen en komen terecht in het lymfe! Gevolg; rillen, trillen, shaken, beven en ijskoud worden, extreme moeheid, snotterig, pijn in hoofd , nek, schouders, onderrug en stuitje o.i.v de krachtige lichtgolven=cranio sacraal ritme. 

We worden letterlijk door de donkere duistere aarde heen gedrukt en geduwd. Het lymfe is ons geestelijk water en oude geesten [entiteiten=lymfeknopen en poriën] die vanuit de 3e dimensie leefden [oude zelven] worden losgeweekt om aan de oppervlakte van je huid getrokken te komen. Je emotioneel oftewel astraal lichaam raakt nu vervuild van dit oude gestagneerde lymfe=lymfedetox en kan het gevoel geven van hevige angst en paniek alsof er een zwaar doodskleed over je fysieke lichaam heen valt.

Nu voel je de zware last die je met je meedroeg en had te overleven als kind=3D=ego=verstand= mentale zijkwabben.
Drukgevoelens op de borst; dit wordt veroorzaakt door de grote borstbuis die lymfe vervoert [ductus thoraricus] en vlak onder je borstbeen ligt. Als deze gaat stromen=oud zeer dat vrij komt, dan geeft dit een uitdrukkend en duwend gevoel vlak onder je borstbeen.!

In versneld tempo breken deze mentale muren nu af, het doek valt en de sluiers worden opgetild. Vele gedachtenvormen aan slachtofferschap komen naar de oppervlakte van je huid. Ze voelen zwaar en vermoeiend aan als een zware last[=stofwisseling vol afvalstoffen] Activatie van oud zeer en vooral van de bijbehorende emoties die je als kind niet kon uiten en daardoor werden ze verdrongen uit je bewustzijn [4e dimensie, chakra 4] naar het onderbewuste= onderlichaam=heiligbeen.

Dit gebied wordt nu heel gevoelig en gereinigd o.i.v de fotonen energie die we via onze voetzolen omhoog trekken [chakra 3]. De wortels van onze jeugd/kinddrama mogen gezuiverd worden!

Geeft vibrationele griep, hoge drukpan gevoelens borstbeen, hartritmestoornissen, hevige onderdrukte emoties en ziele pijn, aanvalsgewijs momenten van het gevoel te gaan sterven en aan het eind van je latijn te zijn gekomen =overgang naar het licht= SR pieken= frequentiesnaren en bandbreedtebereik!

Veel pijn en drukgevoelens van het heiligbeen en liezen= gebied van de opgeslagen trauma"s uit vele generaties en levens. De energiekoorden [zenuwportalen] worden gereinigd en losgemaakt uit de 3D generaties. DNA geheugens komen vrij uit de cellen en dit geeft veel herinneringen en ervaringen die veelal niet eens van onszelf zijn geweest maar die we overgenomen hebben van onze [voor]ouders. We doorleven deze ervaringen alsof ze van ons zelf geweest zijn om ze daarna los te laten en ons langzaam te verbinden met ons 12 strengig DNA waarbij mededogen en compassie geboren worden voor alle levens en generaties.

We nemen onze heilige plek weer in en halen flink de bezem erdoorheen; grote lymfe detox die ons zuivert van oude niet ontwaakte geesten=entiteiten. 

Lees ook de prachtige en hoogfrequente energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursang