maandag 25 mei 2020

Foton energie ~ liefdeslicht.com


Foton energie: De Helende en Verlichtende Energie voor Moeder Aarde en voor de Mensheid

verlichting
Foton Energie is de nieuwe energie van het nieuwe tijdperk. Moeder Aarde heeft de hulp van fotonenergie gevraagd om zichzelf te genezen van het ver weggelopen barbaarse (milieu)bewustzijn van de mensheid en om op te klimmen naar de nieuwe en hogere energie. Fotonenenergie is anders dan alles wat wij ooit hebben gezien, hebben gehoord of er een deel van zijn geweest.

Deze nieuwe energie trilt op een veel hogere frequentie dan de aarde en heeft de kracht om dingen te helen, op één lijn te brengen en te veranderen. Het zal het menselijk leven verlengen, omdat het de moleculaire structuur van het menselijk lichaam in een lichtlichaam plaatst. Fotonenenergie is lichtenergie en beweegt zich op elk moment door elke Melkweg. De Grote Verschuiving is de evolutie van Moeder Aarde en haar bewoners naar de Foton energie.


Fotonenergie doordringt alles wat op haar pad komt. Het doordringt het Aardse vlak nu al. De buitenrand of gordel van de fotonenergie heeft de aardse atmosfeer al bereikt en beïnvloedt niet alleen de aarde, maar ook de vele planetaire systemen rond onze aarde.

Het is een gratis energiebron die iedereen kan gebruiken en het zal gaan voorzien in al onze energie behoeften na de verschuiving. Het is een grote verschuivingen om energie naar een systeem te brengen dat niet langer op zijn huidige energie kan werken.

Omdat Fotonenergie met een zeer hoge frequentie vibreert, verleent zij ook de kracht van onmiddellijke manifestatie van gedachten, wat betekent dat wat jij ook denkt, dat jij dat ook onmiddellijk creëert. Daarom is het essentieel om de helderheid en puurheid van het denken te behouden door meditatie en in het "nu" te zijn. 

Degenen die zich in het proces van verandering en transformatie bevinden zullen zich snel aanpassen aan fotonenenergie. Het is een helende energie voor het hoogste goed van allemaal.