woensdag 23 januari 2019

Woensdag 23 januari 2019 KOSMOS EN ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang

  Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht

Woensdag 23 januari 2019
KOSMOS EN ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang
 
WOOOOOWWWWW WEER EEN MEGA STIJGING!
Alles wordt opgeschoond en niets van de oude manipulerende wereld blijft over. De blijvende stijgende energieën en universele ingrepen worden nu ook steeds voel- en zichtbaarder. Besluit de aankomende dagen eens te gaan voelen in het bos, alles voelt sterker en zachter aan.


Bemerk je bij jezelf steeds meer emoties en het gevoel je oude zelf kwijt te geraken, niks aan de hand, ga er in mee en sluit volledig vrede met jezelf.

En geleidelijk aanwordt de tweevoudige kundalini-kern teruggebracht naar een enkelvoudige kundalini-kern. Dit is nodig omdat er teveel manipulatie aanwezig is in de planetaire kern. Wat er overblijft is de zielskern, puur het ware zelf in vol ornaat en bewustzijn.

De steeds maar stijgende fotonenergie[levensenergie] bouwt zich op langs ons lichaam en met iedere ademhaling zuigen we deze schitterende energie op. Tegelijkertijd spoelt het je cellen schoon en dit maakt veel toxinen vrij die opgeslagen lagen in de cellen incl. het geheugen uit een leven in 3D, je oude zelf komt naar boven en lijkt op te lossen , voorgoed te verdwijnen door dit nieuwe licht.

Je ego [chakra 3 wilskracht en denken-doen] wil alles bij het oude vertrouwde uit 3D houden want dat voelt zo veilig en vertrouwd en raakt in paniek en trekt daarbij alles uit de kast om je op de oude manier verder te laten gaan, hij kent al je zwakke plekken en drukt op de knop om je maar op de plek te houden waar hij zo vertrouwd mee is. Dit geeft innerlijke tweedeling en strijd in je. Tijdelijk staan het oude vertrouwde ego=hoofd=verstand naast de nieuwe frisse ongekende jij.

Het zijn 2 stromingen van fris en nieuw naast oud en verval, oftewel zuurstofrijk en zuurstofarm bloedt. Veneuze bloedstroom vol voedingstoffen naast veneuze bloedstroom vol afval. Als de bloedstroom zuurstof heeft afgeven aan de cellen neemt het de koolzuurgassen weer op en idem met de stroom van de bloedvaten vol voedingstoffen naar de cellen toe en neemt de afvalstoffen weer mee terug om verwijdert te worden door de organen als lever, nieren, huid. longen en darmen.

Door dit nieuwe licht die onze hernieuwde levensenergie opbouwt langs ons fysiek lichaam wordt er enorm veel opgeruimd en maken de bloedstromen=trilling=snelheid overuren net als de uitscheidingsorganen die nu snel overbelast raken als je niet op tijd je rust neemt.

Van 3D naar 5D vergt heel veel van ons lichaam op alle lagen en er komen heel veel herinneringen, emoties, overtuigingen en ervaringen vrij die opgeslagen lagen in de cellen om uit ons bloed-systeem te verwijderen omdat ze nu geen functie meer hebben. We laten ons oude zelf los en dat is eng maar ook opwindend tegelijk. Probeer balans te blijven houden in deze tsunami's van lichtgolven die ons omringen en doordringen tot in onze celkern!


Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten