vrijdag 25 januari 2019

Vrijdag 25 januari 2019 KOSMOS EN ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang

Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, oceaan, lucht, tekst, water, buiten en natuur

Vrijdag 25 januari 2019
KOSMOS EN ASCENSIE JOURNAAL

WOWWWWW EEN STIJGING VAN 10 MILJOEN X T.O.V. GISTEREN

De transformatie frequentie worden steeds belastender maar ook steeds bevrijdender!


Vandaag een mega record golf die alle schaduw facetten van ons ego eruit trilt en doet wegtrekken, totdat wij volledig 1 zijn geworden met de lichtstroom.

De super verhoogde energie geeft zoveel druk waardoor er versmelting van geest en materie plaatsvindt, dit licht doet letterlijk pijn oiv deze versmelting. Het is het verbinden van een zuurstofatoom met een koolstofatoom.

De volgende symptomen kunnen worden ervaren bij deze samensmelting ,. Je kunt je onstandvastig voelen, duizelig, je kunt last hebben van je neusholte, van wazig zicht, waterige ogen, druk op je hoofd, oorpijn, hoofdpijn of migraine, uittredingen en je kunt moeite hebben je te focussen.

Extreme moeheid oiv de vele downloads en afbraak van cellulaire weefsels, gevoel van de weg even weer goed kwijt te zijn door veranderingen in de structuur vd hersenen. Mentale mist, pijn linksonder ribbenboog; de plek waar de ziel lange tijd sliep en nu ontwaakt= etherisch lichtlichaam en als een laserstraal omhoog klimt dwars door al onze weerstanden heen, ons hoofd kan dit alles niet bevatten, maar je gevoel WEET dat het klopt zonder verstandelijke redeneringen!

Dit felle licht doorboort ons tot diep in de celkern vol met celgeheugen uit 3D van angst en afgescheidenheid van de Bron. Licht doet geen pijn, maar wel de vrijgekomen afvalstoffen geven de pijn=biologie=fysiologie.

De Zon geeft lichtcodes door die door onze pijnappelklier en hypofyse, die gedurende de recente cycli van intensieve zonneactiviteit constant gestimuleerd zijn, worden geïnterpreteerd. Je zenuwstelsel wordt plots gestimuleerd wat zonder reden kan leiden tot angst, nervositeit, paniek, enzovoorts.

Deze symptomen verdwijnen wanneer ons lichaam de frequenties kan integreren.
Vandaag is het dus weer enorm gestegen en dat kun je goed voelen omdat het wederom onze zenuwstelsel beïnvloedt!

Ons brein verandert fysiek van een reptielenbrein (primitief) naar een brein waarbij de rekenkracht en het begripsniveau worden geactiveerd door middel van de versmelting van de polaire krachten van energie.

Wanneer de energieën van de pijnappelklier (vrouwelijk) en de hypofyse (mannelijk) elkaar tegenkomen vindt de opening van onze ‘innerlijke visie’ plaats en kunnen we de genoemde lichtcodes letterlijk gaan zien.

Dit kan gepaard gaan met een druk op zowel je kruin als het gebied rond je derde oog. De pijnappelklier en hypofyse stralen steeds meer licht van de hogere dimensies uit, wat een natuurlijk onderdeel is van de ‘heilige belichaming’.

Wanneer de versmelting compleet is verenigen geest en materie zich als multidimensionale krachten van spiritueel licht met de fysieke materie van ons driedimensionale brein en zijn we thuis, vrij.


Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. Veel mensen ervaren hier veel symptomen bij, tip slik iedere dag een biologische vitamine B complex , het vergt veel van je zenuwstelsel op dit moment. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen