maandag 28 januari 2019

Maandag 28 januari 2019 KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en tekst

Maandag 28 januari 2019
KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL

WOWWWW EEN IETS "GEMATIGDER" EXTREME STIJGING VANDAAG MAAR NET ZO STERK ALS DIE VAN GISTEREN!

Noodzaak is hierbij om je aan te passen wil jij je goed voelen en dat vereist overgave en in een tred bewegen die goed voelt voor jou. Ik ben dol op hardlopen maar bij deze verhoging loop ik als een slak anders trek ik het niet.


Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane energie komt op gang en is voor velen al voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen.

Als je opruimt gaat je hartchakra zich in kleine porties openen [ en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt. Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag!

Je lymfe is net een vel rekenpapier met strak omlijnde vakjes, ze geven de strak omlijnde denkpatronen weer, buiten de lijntjes denken geeft angst=schaduw energie. Juist nu komen al deze angsten aan de oppervlakte om ze te zuiveren zodat de lymfe=geesteswater kan stromen=golfbeweging

Het is letterlijk de afvalverwerker van ons lichaam en doorspoelt alle weefsels en cellen. Lymfe verbindt lichaam en geest met elkaar. Meestal zaten we in onze denkgeest=teveel geest en te weinig aarde of vv, waardoor de balans verstoord raakt en we angst ervaren oiv de gestagneerde vergane lymfestroom=ons levenswater wordt nu een modderstroom!

Door die modderstroom waden wij nu en via ons lichaam ruimen we vele levens en generaties op. We verlichten dan letterlijk en komen weer in de levensstroom!
Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beinvloedde. Onder je linkeroksel zit veel embryonaal darmweefsel en dit bevat heel veel lymfe dus je kunt ook heel veel pijnklachten hier ondervinden als de stroom op gang komt.

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam. Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Marjolein Ingrid Soulpursang


Hieronder nog even de ascensie-symptomen op een rij;

Een gevoel alsof je in een hogedrukpan zit, een gevoel van stress, onrust en veel energie waar je nog niets mee kunt. Oude patronen, gedrag en geloofsovertuigingen komen naar boven om te worden gezien en gevoeld.

Een gevoel van desoriëntatie. Dit kan even erg vervelend zijn. Je “verhuist” van de ene dimensie naar de andere.

Ongewone en onverklaarbare pijnen in je lichaam. Geblokkeerde energie die vastzit ergens in het lichaam komt vrij.

Veranderend slaappatroon, wakker worden tussen 1 en 2 uur ‘s nachts, later evoluerend naar 5 uur.
Korte termijn geheugen verlies. Moeite hebben met woorden, plotsklaps niet meer weten wat je nu eigenlijk wilde zeggen. Of je hoofd is ineens “blanco”. Je zit in verschillende dimensies tegelijk en gaat van de ene frequentie naar de andere.

Helder zien, helder weten, helder voelen, helder horen. Je gaat meer subtiele energieën oppikken. Dit is een teken van een toename in bewustzijn.

Identiteitscrisis. Het kan zijn dat je jezelf even niet meer herkent omdat je zoveel hebt losgelaten (oude zelf) wat je in feite niet echt was. Je moet wennen aan de nieuwe staat van zijn. Je ware zelf wordt geboren.

Een gevoel niet volledig of goed in je lichaam te zitten. Het fysieke lichaam kan deze techniek gebruiken (uit het lichaam) om ons te beschermen tegen de stress van de verandering.

Perioden van diepe slaap en veel behoefte aan slaap. Je lichaam werkt hard en moet de nieuwe frequenties en veranderingen verwerken.

Verhoogde gevoeligheid voor geluid. Plotsklaps ga je anders “horen”. Achtergrondruis die je voorheen niet bewust oppikte, pik je nu wel op. Dit kan heel vervelend zijn. Ook dit gaat weer over.

Draaiingen, verlies van evenwicht, rug- en nekpijn, oorsuizingen, troebel zicht; slapeloosheid, hartkloppingen, problemen met de ademhaling, hoofdpijn. Dikwijls voorkomend. Aanpassingen van je lichaam.

Plotsklaps huilen, zowel van verdriet of van blijdschap. Je hart gaat open en je wordt gevoeliger, je wordt daardoor sneller geraakt.

Geen zin in wat dan ook, niet vooruit te branden, lethargie. Je bent in een rustperiode, je systeem is aan het “rebooten”. Luister hiernaar.
Behoefte aan alleen zijn en terugtrekken met momenten. Je tijd en rust nodig om alle aanpassingen te verwerken.

Minder zin om te eten of juist méér zin in ongewone zaken. Gewichtstoename, vooral rond de buik (Buddha belly), een behoefte aan suiker en proteïnen. Je verbruikt veel energie tijdens dit proces. Luister goed naar de veranderende behoefte van je lichaam.

Relaties, vriendschappen gewoontes, banen die niet meer matchen met je nieuwe frequentie verdwijnen uit je leven. Zodat je er ruimte vrijkomt voor het “nieuwe”.

Op sommige dagen voel je je totaal uitgeput. Je lichaam verliest zijn densiteit en herstructureert zich. De lever werkt harder en is bezig het lichaam te zuiveren. Ondersteun je lever tijdens dit proces. Kruiden die kunnen helpen zijn paardenbloem en melkdistel. Wandelingen in de buitenlucht helpen ook.

Emotionele ups en downs. Emoties die niet verwerkt en gezien zijn (uit je kindertijd en het verleden), komen in je bewustzijn om alsnog te helen. Vaak depressie en wanhoop. Deze gevoelens hoef je niet te bestrijden. Ze helpen je juist om weer thuis te komen bij jezelf. Een crisis is altijd een fantastische kans om je weer te verbinden met je ware zelf. Zie het als een wake-up call.

Gevoel van heimwee, alsof je hier niet meer thuis hoort. Je bent onderweg naar je eigen authenticiteit, het verlangen naar je oorspronkelijke staat van zijn wordt heel duidelijk voelbaar. Het leven in de illusie van de afgescheidenheid wordt ondraaglijk nu. Tijd om thuis te komen bij jezelf.

Een gevoel van gek worden. Je hersenen moeten wennen aan een herbedrading. Je hersenen gaan resoneren met diverse (hogere) dimensies. Dit kan even een akelig gevoel geven. Je bewustzijn verhoogt met grote passen nu. Heb vertrouwen in het proces.

Angst, paniek en gevoelens van hysterie. Het ego begint zijn macht te verliezen en werpt blokkades op. Het wil controle behouden. Je bent onderweg van overleven naar echt leven. Het is de identificatie verbreken met het denken. Weg van je hoofd, terug naar je hart.

Nachtzweten en hitte aanvallen. De nieuwe frequenties die je aan het downloaden bent zijn intens.
Ernstige hartkloppingen. Aanpassingen aan je hartchakra. Dit gaat resoneren met de kosmische hartslag.

Veranderingen in de relatie met je partner (sterker worden of slechter worden van de relatie). Ook familie karma wordt pijnlijk zichtbaar en voelbaar.

Negatieve acties en gedachten manifesteren zich sneller. Leer om je bewustzijn te richten.
Merkwaardige sensaties (prikkelingen, elektriciteit) in de omgeving van je hartchakra, zonnevlecht keelchakra.

Wazig zien en geïrriteerde oogzenuwen. Je ogen (en oogzenuwen) moeten wennen aan het nieuwe licht dat via de zon bij ons binnenkomt. Zenuwtrekjes van de oogzenuw komt vaak voor. Je ogen moeten “resetten”. Met name tijdens een zonnestorm kun je last hebben van gevoelige ogen.

Niet tot activiteiten kunnen komen (zelfs dingen die je normaal gesproken routinematig deed). Onderzoek of deze activiteiten nog wel bij je passen. Onderzoek of jij hier wel plezier uit haalt en of het je energie geeft of juist energie ontneemt.

Minder zin om je te begeven in activiteiten of gezelschap van mensen met een lager trillingsniveau. Je zoekt voortaan verbindingen die gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid en verbindingen vanuit het hart. Oppervlakkig geklets en drama is niet meer zo aantrekkelijk als voorheen.

Hogere sensitiviteit voor kleur- en smaakstoffen en andere chemische toevoegingen in eten. Luister goed naar de veranderende behoeften van je lichaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten