donderdag 31 januari 2019

Donderdag 31 januari 2019 KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang

  Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht

Donderdag 31 januari 2019
KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL

DE ENERGIE IS WEER HARD GESTEGEN EN DE INSTROOM VAN FOTONEN ENERGIE BOUWT ZICH STEEDS KRACHTIGER OP RONDOM ONS LICHAAM!

Ons etherisch web is verbonden met de miltchakra,
De milt is ook de poort tussen hemel=zon=vader en de aarde=moeder. Het vormt een driehoek .In de milt ligt de ziel[lichtkindje] te slapen omdat hij niet overleven kan in een 3D wereld van macht en onmacht gebaseerd op angst, schuld en schaamte.


De milt is verbonden aan ons immuunsysteem dat we via de moedermelk al opzogen. De milt is ook verbonden met de Thymus die nu oiv de hoge lichtgolven activeert= doorbloedt.

De miltchakra =zenuwkanaal/wortelkanaal] ligt ter hoogte van de linker Th 9-Th 11 [tussen de 9e en 11e borstwervel] Ons innerlijk lichtkindje wordt gewekt en wil LEVEN ipv OVERLEVEN en alles wat deze prachtige en pure ziel niet langer dient voor zijn/haar welzijn wordt nu uitgezuiverd via de bloedfilters in ons systeem. Hiertoe behoort ook dus het losmaken van de energiekoorden met je ouders/fam op fysiek/emotioneel nivo. Dit geeft pijn rondom de borst en onder je borstbeen dmv het op gang komen vd gestagneerde lymfestroom.

Het functioneert als een poort tussen de vader en de moeder energie, de milt zuigt als een spons het bloed=frequentie op van de vader en de moeder en verspreidt deze energie over het eigen lichaam uit zodat we al heel jong onze ouders herkennen en ons dus ook aanpassen en onderwerpen aan hun. Als kind is dat noodzaak en ben je emotioneel volledig afhankelijk van hun.

Nu maken we deze koorden en banden volledig los omdat ze ons niet langer dienen maar belemmeren in onze ontwikkeling.

Het voelt als het uiteenrafelen van een stuk katoen of wol.= je lichaamskleed oftewel je beschermjas en dat gaat stukje bij beetje want het doet ook zeer, zo zeer dat je af en toe je adem inhouden wil om de pijn niet te hoeven voelen= weerstand van je ego die je nu beschermen wil tegen de oude pijn.

Durf door deze bangmakende ego weerstand heen te ademen; Trek je navel bij iedere inademing zo dicht mogelijk naar je wervelkolom toe en laat dan ineens los= de krachtademhaling. Het is een kwestie van oefenen, je merkt dat je iedere keer een beetje dichter bij je WVK aankomt. Er zit hier veel spanning door het inhouden van spanningen veroorzaakt door de pijn.

Ook lichte oefeningen waarbij je je schuine buikspieren traint helpen je dit gebied soepeler te maken [google psoas oefeningen].

Symptomen vd hoge energie dagen
De verschuiving van de energie op aarde is een langdurig proces. In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger. Soms komt er zoveel energie, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

Daarnaast is de oude energie  er ook nog. De nieuwe energie botst als het ware tegen de oude energie aan. Zo wordt de oude energie aangeraakt en kan daardoor los trillen. De losgetrilde energie komt dan in jouw bewustzijn en gevoelswereld. Je kan bijvoorbeeld gevoelens als pijn, angst, verdriet, boosheid, machteloosheid en alleen zijn ervaren, gevoelens die soms als (levens)lang in jouw energie lagen opgeslagen.

Dit is een intens proces van doorvoelen en loslaten. Je maakt ook de opgezogen energie van je ouders en vorige generaties uit je celgeheugen los , dus het is niet alleen maar de energie van jezelf.

Gevolgen van hoge energie dagen
Dit zijn veel voorkomende gevoelens op hoge energie dagen bij mensen die meetrillen op de energie van de nieuwe tijd:

· Je heel moe voelen tot totale uitputting aan toe, gewoon de puf niet hebben.
· Druk / stress / onrust in je lichaam, gevoel van te weinig tijd
· Het gevoel “vol” te zitten, over te lopen.
· Intenser voelen, gevoelens die opeens heel hoog oplopen (en soms “openbarsten”).
· Elkaar snel afwisselende gevoelens.
· Een vol / warrig / troebel hoofd, hoofdpijn.
· Gespannen spieren in rug, nek en schouders.
· Energie hoog in het lichaam: borst en hoger wat je kunt ervaren als een opgejaagd gevoel
· Spanning rond het middenrif= het vollopen van afvalstoffen en koolzuurgassen die vrij gekomen zijn uit de cellen oiv de hoge energie-infusies
· Benauwd voelen, niet diep kunnen ademen, strakke band rond borst, gevoel je ademhaling niet naar beneden te kunnen krijgen naar je buik.
· Spanning in / geïrriteerde / opgezette keel oiv zuiveren van chakra 5= etherisch lichaam, slijmophoping en/of veel slijm ophoesten=etherische klonten snot die vrijkomen oiv de zuivering van ons licht/zielslichaam, vibrationele griep dus!
· Niet goed kunnen aarden of “zakken in je lichaam”.
· Zwaarte in je lichaam.

Omgaan met hoge energie dagen
Tijdens de hoge energie dagen, zal je waarschijnlijk merken dat het lastig is je normale dagelijkse bezigheden door te laten gaan. Vooral als je gewend bent te leven vanuit de oude manier, de “doe en denk modus”, de overlevingsstand vanuit je hoofd en wilskracht en niet vanuit verbinding met je innerlijke bron.

Als je toch op de oude manier doorgaat, heb je eerder de hierboven genoemde “klachten”.
Wat werkt ondersteunend voor het soepeler laten doorstromen van de nieuwe energie?

Ontspanning
Je kan de nieuwe energie makkelijker ontvangen en de oude energie loslaten als je lichaam ontspannen is. Geef jezelf zoveel mogelijk rust, stilte, tijd alleen en ruimte. Alles wat jou een ontspannen gevoel geeft, waar jouw hoofd leeg van wordt en waardoor jij bewust in je lichaam aanwezig kan zijn werkt ondersteunend. Luister maar naar de signalen van je lijf.

Begrip
Ik heb gemerkt dat het verlichtend werkt om meer te begrijpen van wat er op energieniveau gebeurt. Begrip laat meer licht schijnen en geeft daarmee helderheid. Maar begrip kan ook verlichting geven omdat er zwaarte weg valt.

We hebben als mens regelmatig bevestiging en uitleg nodig om te durven vertrouwen op wat we voelen. Voel zelf maar welke berichten resoneren met jouw energie en waar jij “lichter” van wordt.

Vertrouwen en overgave
Op hoge energiedagen kunnen er allerlei gevoelens omhoog komen die als “moeilijk” aanvoelen. Het fijnste is om je niet te verzetten, maar je, goed geaard, over te geven aan de stroom. Ook al zie je misschien (nog) niet de diepere bedoeling of het grotere geheel, ook deze stroom heeft iets goeds te brengen. De energie is niet te sturen, slechts te geleiden of kanaliseren. Je mag je overgeven en vertrouwen op het proces.

De rustige dagen komen vanzelf weer, wees lief voor jezelf bij alles wat je tegenkomt!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Kopiëren mag, graag zelfs!