woensdag 30 januari 2019

Dinsdag 29 januari 2019 KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL - Marjolein Ingrid Soulpursang

  Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, buiten en tekst

Dinsdag 29 januari 2019
KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL

WOWWWW MEGAFORSE STIJGING van hoogfrequente lichtgolven bereiken ons!

Het is een feit dat de energie zich continue blijft verhogen en vraagt van ons om overgave en aanpassing wat zoveel betekent als vertragen ipv haasten, versnellen, drukdrukdruk. Door vertragen wordt je vanzelf bewuster en dat is waar het hier allemaal om draait; BEWUSTZIJN= LETTERLIJK WAKKER GESCHUD WORDEN!


Onze hersenhelften keren om, de linkerhelft komt onderaan =lineair en de rechter komt bovenaan te zitten. We leefden in 3D vanuit onze lineaire logische linkerhelft=bovenlichaam en bij een poolomkering komt deze helft onderaan=onderlichaam=aarden =uitlijnen langs de wervelkolom=botten en spieren. Onze rechterhersenhelft komt hierdoor bovenaan=bovenlichaam=gevoelens=huid=gedachtenvormen =circulatie=circulair te zitten.

Zelf merk ik dat ik me lichter ga voelen en tegelijk dieper de aarde in zak wat een gevoel van zwaarte oftewel zwaartekracht geeft. Ook komt de lymfestroom goed op gang mn van de linker-lichaamshelft incl. beiden benen en voeten. Geeft wel verkrampingen vd voetzolen en benen.

Heel traag lopen anders ga ik de mist in en raak in de stress en onrust gevoelens maken zich dan van mij meester.
Traag lopen om zo in balans te blijven alsof ik stapje voor stapje over een evenwichtsbalk loop om er niet van af te vallen.

De linkerborstchakra maakt overuren=mammae-lymfe verbonden met de milt en de moeder aarde stroom, veel opgeslagen en gestagneerde oude lymfe komt nu vrij, het moest je hart beschermen [angst rond je hart, niet in je hart]maar sloeg je hartchakra ook dicht.

Langzaam aan komt er beweging en word je steeds gevoeliger incl. je intuitie! De geactiveerde thymus chakra gaat open en dicht, dit kun je voelen als een pijnlijke bobbel net onder je linker-sleutelbeen. Nu gaat hij geactiveerd=doorbloedt worden en word jij je bewuster van de oorzaak van de angst en de daaruit gegroeide overtuigingen over jezelf.

Als je thymus open gaat word je vaak automatisch naar de kleur turquoise getrokken. De thymus communiceert naar ons hart en verschrompelde rond onze 12e jaar, nu activeert en groeit hij weer incl. dus ook de opgezogen energie van voor je 12e levensjaar en de overtuigingen die je toen over jezelf en de wereld om je heen aannam als waarheid.

Dit is het proces van bewustwording en alles wordt nu losgetrild en in stroming gebracht. Eerst als een loodzware modderstroom waar je zo langzamerhand spuug -en spuugzat van bent, maar het is ook een teken dat de stroom die eerst vastgelopen was op gang in je is gekomen en uiteindelijk wordt het brakke water zuiver water!

Emotionele opruiming van vele levens en generaties is nu in gang gezet oiv van dit hoogfrequente licht die zich rond ons fysiek lichaam met de dag meer en meer opbouwt [fotonenergie\ en alles lostrekt en lostrilt als een soort drilboor wat niet resoneert met liefde en licht in eerste plaats voor onszelf, want pas als we onszelf gezuiverd hebben en vervuld met onvoorwaardelijke zelfliefde dan pas stroomt het uit de bron gelegen in je heiligbeen, de lege ruimte die opgevuld mag worden met deze zuiverende en helende kristallijnen energie. Pas dan ben je in staat om anderen te dienen met dit helende energie!

Alles werkt op basis van trilling. De mens bestaat voor 80% uit water en de rest is massa op basis van lichaamscellen. Door het hoge vochtgehalte in ons lichaam en de lichaamscellen is de overdracht van resonantie mogelijk. Het immers bekend dat water de informatie kan opslaan en door kan geven. De lichaamscellen bezitten een plus - en min kant en wanneer er een ophoping plaats vindt van teveel plus - of min cellen, dan ontstaat er pijn door een blokkade, die door het samenkleven van de cellen is ontstaan als een soort slijmlaagje die de natuurlijke doorstroming blokkeert en tot ziekte kan leiden.

Kopiëren mag, graag zelfs!

Marjolein Ingrid Soulpursang

Hieronder nog even de ascensie-symptomen op een rij;

Een gevoel alsof je in een hogedrukpan zit, een gevoel van stress, onrust en veel energie waar je nog niets mee kunt. Oude patronen, gedrag en geloofsovertuigingen komen naar boven om te worden gezien en gevoeld.

Een gevoel van desoriëntatie. Dit kan even erg vervelend zijn. Je “verhuist” van de ene dimensie naar de andere.

Ongewone en onverklaarbare pijnen in je lichaam. Geblokkeerde energie die vastzit ergens in het lichaam komt vrij.

Veranderend slaappatroon, wakker worden tussen 1 en 2 uur ‘s nachts, later evoluerend naar 5 uur.
Korte termijn geheugen verlies. Moeite hebben met woorden, plotsklaps niet meer weten wat je nu eigenlijk wilde zeggen. Of je hoofd is ineens “blanco”. Je zit in verschillende dimensies tegelijk en gaat van de ene frequentie naar de andere.

Helder zien, helder weten, helder voelen, helder horen. Je gaat meer subtiele energieën oppikken. Dit is een teken van een toename in bewustzijn.

Identiteitscrisis. Het kan zijn dat je jezelf even niet meer herkent omdat je zoveel hebt losgelaten (oude zelf) wat je in feite niet echt was. Je moet wennen aan de nieuwe staat van zijn. Je ware zelf wordt geboren.

Een gevoel niet volledig of goed in je lichaam te zitten. Het fysieke lichaam kan deze techniek gebruiken (uit het lichaam) om ons te beschermen tegen de stress van de verandering.

Perioden van diepe slaap en veel behoefte aan slaap. Je lichaam werkt hard en moet de nieuwe frequenties en veranderingen verwerken.

Verhoogde gevoeligheid voor geluid. Plotsklaps ga je anders “horen”.
Achtergrondruis die je voorheen niet bewust oppikte, pik je nu wel op. Dit kan heel vervelend zijn. Ook dit gaat weer over.

Draaiingen, verlies van evenwicht, rug- en nekpijn, oorsuizingen, troebel zicht; slapeloosheid, hartkloppingen, problemen met de ademhaling, hoofdpijn.
Dikwijls voorkomend. Aanpassingen van je lichaam.

Plotsklaps huilen, zowel van verdriet of van blijdschap. Je hart gaat open en je wordt gevoeliger, je wordt daardoor sneller geraakt.

Geen zin in wat dan ook, niet vooruit te branden, lethargie. Je bent in een rustperiode, je systeem is aan het “rebooten”. Luister hiernaar.

Behoefte aan alleen zijn en terugtrekken met momenten. Je tijd en rust nodig om alle aanpassingen te verwerken.

Minder zin om te eten of juist méér zin in ongewone zaken. Gewichtstoename, vooral rond de buik (Buddha belly), een behoefte aan suiker en proteïnen. Je verbruikt veel energie tijdens dit proces. Luister goed naar de veranderende behoefte van je lichaam.

Relaties, vriendschappen gewoontes, banen die niet meer matchen met je nieuwe frequentie verdwijnen uit je leven. Zodat je er ruimte vrijkomt voor het “nieuwe”.
Op sommige dagen voel je je totaal uitgeput.

Je lichaam verliest zijn densiteit en herstructureert zich. De lever werkt harder en is bezig het lichaam te zuiveren. Ondersteun je lever tijdens dit proces. Kruiden die kunnen helpen zijn paardenbloem en melkdistel. Wandelingen in de buitenlucht helpen ook.

Emotionele ups en downs. Emoties die niet verwerkt en gezien zijn (uit je kindertijd en het verleden), komen in je bewustzijn om alsnog te helen. Vaak depressie en wanhoop. Deze gevoelens hoef je niet te bestrijden. Ze helpen je juist om weer thuis te komen bij jezelf. Een crisis is altijd een fantastische kans om je weer te verbinden met je ware zelf. Zie het als een wake-up call.

Gevoel van heimwee, alsof je hier niet meer thuis hoort. Je bent onderweg naar je eigen authenticiteit, het verlangen naar je oorspronkelijke staat van zijn wordt heel duidelijk voelbaar. Het leven in de illusie van de afgescheidenheid wordt ondraaglijk nu. Tijd om thuis te komen bij jezelf.

Een gevoel van gek worden. Je hersenen moeten wennen aan een herbedrading. Je hersenen gaan resoneren met diverse (hogere) dimensies. Dit kan even een akelig gevoel geven. Je bewustzijn verhoogt met grote passen nu. Heb vertrouwen in het proces.

Angst, paniek en gevoelens van hysterie. Het ego begint zijn macht te verliezen en werpt blokkades op. Het wil controle behouden. Je bent onderweg van overleven naar echt leven. Het is de identificatie verbreken met het denken. Weg van je hoofd, terug naar je hart.

Nachtzweten en hitte aanvallen. De nieuwe frequenties die je aan het downloaden bent zijn intens.
Ernstige hartkloppingen/hartritmestoornissen, overslaan vh hart.. Aanpassingen aan je hartchakra. Dit gaat resoneren met de kosmische hartslag.

Veranderingen in de relatie met je partner (sterker worden of slechter worden van de relatie). Ook familie karma wordt pijnlijk zichtbaar en voelbaar.
Negatieve acties en gedachten manifesteren zich sneller. Leer om je bewustzijn te richten.
Merkwaardige sensaties (prikkelingen, elektriciteit) in de omgeving van je hartchakra, zonnevlecht keelchakra.

Wazig zien en geïrriteerde oogzenuwen. Je ogen (en oogzenuwen) moeten wennen aan het nieuwe licht dat via de zon bij ons binnenkomt. Zenuwtrekjes van de oogzenuw komt vaak voor. Je ogen moeten “resetten”. Met name tijdens een zonnestorm kun je last hebben van gevoelige ogen.
Niet tot activiteiten kunnen komen (zelfs dingen die je normaal gesproken routinematig deed). Onderzoek of deze activiteiten nog wel bij je passen.

Onderzoek of jij hier wel plezier uit haalt en of het je energie geeft of juist energie ontneemt.
Minder zin om je te begeven in activiteiten of gezelschap van mensen met een lager trillingsniveau. Je zoekt voortaan verbindingen die gebaseerd zijn op gelijkwaardigheid en verbindingen vanuit het hart gelijkgestemden Oppervlakkig geklets en drama , roddelen is niet meer zo aantrekkelijk als voorheen.

Hogere sensitiviteit voor kleur- en smaakstoffen en andere chemische toevoegingen in eten. Luister goed naar de veranderende behoeften van je lichaam.

Marjolein Ingrid Soulpursang