donderdag 24 januari 2019

Hoe zonnevlammen ons lichaam beinvloeden ~ Leefbewust Nieuws




Geomagnetische Activiteit op de Zon Beïnvloedt onze Gedachten

Van zonneactiviteit is bekend dat deze het menselijk bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het equilibrium (evenwicht)), evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.


Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben. Heb je de laatste tijd iets dergelijks ervaren?

De zonnevlammen en foton (licht-)golven veranderen het weefsel van onze fysische realiteit door hun krachtige effect op ons fysisch-cellulaire niveau, en maken ons daardoor bewust van onze cellulaire herinneringen en verhelderen deze. We ervaren daardoor vaak een verhoging van onze temperatuur in de vorm van 'hot flashes'. Onze lagere emoties zijn een, in onze cellen op een lage frequentie opgeslagen, energie van ervaringen en trauma's waarmee we in het verleden geconfronteerd werden en nooit hebben verwerkt - dus worden zij als cellulaire herinneringen opgeslagen.

Fotonenergie is energie op een veel hogere frequentie die de lagere emotionele frequentie verhoogt zodat het kan kalibreren naar een hogere frequentie. Daardoor merken we dat deze lagere emoties van somberheid en verdriet naar boven komen, zonder te weten waarom.

Deze buien duren ongeveer twintig minuten en daarna vragen we ons af waar deze gevoelens zomaar opeens vandaan kwamen. De elementen van onze blauwdruk zijn verbonden met ons cellulair bewustzijn en als de blauwdruk door fotonenergiën wordt versterkt, sijpelen verschillende elementen van onze blauwdruk door in ons bewustzijn en beginnen we ons het doel van onze ziel te herinneren. We voelen een noodzaak om ons leven te veranderen maar we weten niet precies waarom.