zondag 9 september 2018

Symptomen van Photon Belt-straling ~ Bron; Frans Daria Vermeulen Marjolein Ingrid SoulpursangSymptomen van Photon Belt-straling

De Photon Belt is een gordel van fotonenenergie die omstandigheden creëert waardoor je in het NU moet gaan leven. Een (niet -volledige) samenvatting van de symptomen:


1. Tijd wordt gecomprimeerd, wat leidt tot een gebrek aan tijd en het gevoel onvoldoende tijd te hebben om te doen wat je moet doen.

2. Opvattingen over lineaire tijd veranderen: mensen werken variabel en creëren hun eigen tijd.


3. De zoektocht naar spiritualiteit ondergaat een versnelling.


4. Emoties als negativiteit, hebzucht, boosheid, angst en twijfel komen meer en meer aan het licht.


5. Duizeligheid bij het opstaan ’s morgens, het bewegen van het hoofd, en bij het gaan liggen in bed. Dit wordt allemaal veroorzaakt door de druk van de Photon belt op pijnappelklier en de hypofyse.


6. Het gaat om spirituele energie die het spirituele lichaam beïnvloedt. Doktoren kunnen derhalve niets vinden in het fysieke lichaam, ondanks de reële klachten.


7. Gebrek aan energie waarbij een gevoel van vermoeidheid overdag soms resulteert in de behoefte een hazenslaapje te doen terwijl men nooit eerder gedaan heeft.


8. Ook zijn er mensen die problemen hebben die lijken op extreme uitputting, bijna alsof zij chronische moeheidssymptomen hebben.


9. Vergeetachtigheid.


10. Slaap problemen waarbij mensen elke nacht wakker worden, meestal rond 03.00 uur. Vervolgens hebben ze problemen om opnieuw in slaap te vallen. 


11. Veel mensen hebben problemen met hun ogen die veranderen. Mensen die bijvoorbeeld een bril nodig hadden, hebben deze niet langer nodig. Maar soms wordt het zicht ook slechter.


12. Misselijkheid is een probleem voor heel veel mensen. Het is mogelijk door de druk van de Photon Belt op het chakrasysteem, met name de zonnevlecht. Sommigen ervaren ’s morgens een misselijkheid die te vergelijken is met de misselijkheid van zwangere vrouwen.


13. Velen ervaren ook onverklaarbare woede uitbarstingen. Dit komt doordat de Photon Belt-energie oude woede-energie van chakrasystemen naar buiten brengt, die in eerdere levens niet is verwijderd. Velen worden daar door overvallen.


Bron; Frans Daria Vermeulen

Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten