dinsdag 18 september 2018

Ascensie journaal Maandag 17 september 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Marjolein Ingrid Soulpursang







Ascensie journaal
Maandag 17 september 2018

Een tyfoon aan licht komt chakra 3 binnen en zet alles maar dan ook alles in beweging wat ons niet langer meer dient! Je voelt dit als een strakke band rond je maag/middenrif en een opgeblazen buik vol met het oude ingehouden gif=letterlijk je opgeblazen ego die bang is voor de lege ruimte die we binnengaan!


De enorme kosmische stijgingen die nu dagelijks in rap tempo toenemen doen ons belanden in een tyfoon van omwentelingen die ons lichaam binnenkomt via chakra 3 en alles maar dan ook alles eruit trilt, schudt en zuigt wat niet langer je dient in 5D, de nieuwe transparante en verlichte mens die je in wording bent. Ontdaan van alle oude ballast die op je schouders drukte!

Alsof we opnieuw geboren worden en onze ogen dichthouden vanwege het felle levenslicht en alleen maar slapen, licht verteerbaar eten en drinken willen en bovenal ons veilig en geliefd voelen; ons voeden met wat we werkelijk en wezenlijk nodig hebben!

De consumptie uit 3D dient ons niet langer, we worden lichter en gevoeliger en alle gif uit de oude mens die wij eens waren wordt nu verwijdert!

De energie-drukgolf bouwt zich steeds verder op en is vandaag alweer enorm gestegen. Deze drukgolven doen je ahw verhuizen naar een andere bewustzijnsruimte of veld. We worden in een nieuwe vorm geduwd door deze drukgolven. Een grote ruimte of leegte kun je hierbij ervaren oiv expansie van de borstkast.

Ons ego houdt niet van deze leegte en wil het gelijk weer volproppen en stoppen met denken, drama, pijn, hebzucht, en zwaarte. Je gaat nu ook meer en meer het verschil voelen tussen lichte energie en zware energie.

Licht verteerbare fysieke, emotionele en mentale voeding heeft nu aantrekkingskracht en dat ga je uitstralen, het komt van binnenuit. Als je dan af en toe even noodzakelijkerwijs terugvalt in oude vertrouwde patronen dan ervaar je zwaarte, tegenzin en afstoting. Dit allemaal om je zo het verschil te laten ervaren zodat je het sneller herkent!

Geeft afstoting van je oude vertrouwde levensstijl en laat meer en meer licht toe in je energie-systeem alsof er iets groots en verfrissend je staat te wachten!

De afstoting ervaar je als vibrationele klachten; hoofdpijn,
hartfladderen/overslaan, drukgevoel borstkast, en tussen de schouderbladen, drukgevoelens buik/maag/middenrif, druk op het borstbeen,drukgevoelens nek en voorhoofd tgv openen hypofyse en epifyse, grieperig, koude en hitte aanvallen, klachten aan je wervelkolom, zenuwstelsel door de toenemende opbouw van de drukgolven, deze duwen ahw je wervelkolom in zijn gezonde en oorspronkelijke stand.

Depressieve gedachtenvormen[ onstaan door de verbeterde huidcirculatie] komen naar boven alsof je sterft en afscheid nemen gaat van je leven = ontgiften. Afscheid van het verleden dat nu als een schaduw achter je ligt en dus ook rouwgevoelens kan geven.

Overgave en toestaan van al je gevoelens zodat ze weer vrij mogen stromen en de blokkades opheffen van vele levens en generaties opgeslagen in het celgeheugen/DNA. Grote opruiming dus!

Marjolein Ingrid Soulpursang