zaterdag 22 september 2018

Energie update Vrijdag 21 september ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie update
Vrijdag 21 september 


Duizelingwekkende energie stijgingen hemelwaarts die sterk voelbaar zijn in ons etherisch lichaam en fysiek lichaam waarbij velerlei angsten vrijkomen van vele levens en generaties uit 3D. De drukgolven persen allerlei angsten eruit en duwen ze naar de oppervlakte om gezuiverd te worden via onze bloedvaten! De meeste stofwisseling vindt in de huid plaats; kan dus uitslag geven!


Veel drukgevoelens, moe, misselijk, rillen, trillen, beven en shaken, opgeblazenheid, darmkrampen, leverkrampen ,spierpijnen, verstopte bijholten, spierverkrampingen, druk achterhoofd en voorhoofd,gevoel van verdwalen in al die frequenties zo van waar ben ik eigenlijk?

Koude rillingen afgewisseld met immense hitte aanvallen als er troep uit je veld wordt gezuiverd. Gespannen borstkas als een hogedrukpan en veel spierpijnen in en rondom de borstkas die nu flink gezuiverd wordt oiv de drukgolven. Drukgevoelens in de onderbuik, Verzwakte benen alsof je zeebenen krijgt en over water loopt die hobbelt en gobbelt. Dizzy en vergeetachtigheid.

Neerslachtigheid omdat je je niet meer kunt vasthouden aan het oude vertrouwde simpelweg omdat het niet meer werkt voor je! We laten letterlijk dus onze oude vertrouwde zelf los want we kunnen niet meer voldoen aan de verwachtingen van onze oude ik!

Tv, media niet volgen kunnen en er ook misselijk van worden alsof je ene oog de andere niet meer volgen kan. Veel afstoting dus ervaren wat je kortgeleden nog redelijk verdroeg. Zo snel gaan nu de stijgingen, In 3 weken tijd van 100% naar 170%!!!

Overgave, do-no-thing, veel zuiver water drinken!
Ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Ik voel me een hoogspanningsmast!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

1 opmerking:

  1. Dit is een zware periode , heb dit vier jaar geleden ervaren , dit kan soms leiden naar bijnier uitputting. Het helpt om dan ashwagandha te gebruiken . Ik wens iedereen in deze fase heel veel sterkte , vergeet niet je bent nooit alleen. Vraag je gids om hulp . Groetjes Magdalena.

    BeantwoordenVerwijderen