woensdag 12 september 2018

Eer aan de lichtwerkers NU hier op aarde ~ Martha Krul

♥<3 Eer aan de lichtwerkers NU hier op aarde ♥<3
 

 
Stuk uit een oud artikel van Steve Rother uit de
Bakens van Licht, heel mooi om te lezen.
Het is ook precies zoals het is.
Dus wees trots op jezelf, en niet zo'n klein beetje ook !!!Her-inner…

Jullie waren het die, koste wat kost, absoluut Hier & Nu wilden zijn. Het maakt niet uit hoeveel incarnaties het je kostte om dit te doen, jullie zijn nu hier omdat jullie beste kans maken om het onderscheid op Aarde te maken. Jullie hebben ongelooflijke hulptroepen achter je staan, die je helpen waar en wanneer ze maar kunnen.

Nu, wanneer de magnetische bres zich opent, en alle magnetische energie op Aarde indaalt, kan dit de grond onder de mensen uitschoppen omdat hun emotionele structuur magnetisch verbonden is met die van de Aarde.

Dit is de tijd voor jullie om stand te houden met licht in je ogen en een glimlach, want jullie weten wat er komt! Jullie beseffen wat er gaande is, en jullie kunnen de enige zijn die de energie vast kunnen houden, of af en toe net de enige die een glimlach laten zien temidden van de chaos.

Jullie kunnen helpen een goed begrip omtrent deze energie te verankeren, en je rechtmatige plaats op deze planeet in te nemen, als de leraren en healers die jullie waarlijk zijn.

Dat is waarvoor jullie nu in belichaming zijn gekomen, en je bent precies op schema, want je zou deze woorden niet lezen als dat niet zo was… Jullie zijn precies in die positie van dienstbaarheid geplaatst die jullie wensten, en het gebeurt nu.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten