zaterdag 29 september 2018

Meer begrijpen over onze Kristallijne Lichaamsstructuren ~ Bron: onbekend



Meer begrijpen over onze Kristallijne Lichaamsstructuren
De Vuurletters zijn de basis van de Genetische Code van de mens, en liggen opgeslagen in elke cel die je hebt. Deze elektromagnetische energie verandert voortdurend om de steeds hoger wordende vibratiegraad in je lichaam te brengen. Wanneer je het gevoel krijgt alsof je cellen versnellen, voel je dat je lichaam trilt, je lichaam download dan nieuwe genetische coderingen die in je Kristallijne lichaam verankeren.


Je lichaam trekt silicone en andere elementen zoals goud aan, welke de basis vormen van het nieuwe lichaamspatroon. De Vuurletters worden op verschillende manieren gerangschikt als een Code voor het lichaam en je goddelijke blauwdruk reageert op de nieuwe structuur van deze lettercode, zoals bijvoorbeeld op een harde schijf in een pc. De holografische representatie gedraagt zich verschillend en verwerkt informatie verschillend. Hierdoor veranker je jezelf in een lichaam dat zich voedt met vloeibaar gouden licht. Deze codering vertaalt Hogere Gedachten en Hogere Gaven.

Deze Vuurletters zijn niet gerangschikt op een lineaire manier. Als je de Vuurletters bekijkt, is het alsof je kijkt naar een hologram en ze zijn allemaal tegelijk geordend op vele verschillende interdimensionale niveaus. Stel je een fractaal voor aan het begin van de Grote Centrale Zon, Alcyone. Dit fractaal beweegt zich vanuit dat punt naar Sol, onze Zon, naar Jupiter, naar Mercurius en naar Sirius, en zo ook naar alle Planeten, Sterren en Zonnen in ons plaatselijk Melkwegstelsel.

Zie deze spiraalvormige fractaal kleiner worden en doordringen naar de volgende dimensie waar het weer groter groeit, door een andere Zon heengaat, KRACHT energie verzamelt, en vervolgens weer kronkelend kleiner wordt tot het de Aarde weer bereikt. Dit fractaal, dat zich helemaal terug uitbreidt via de planeten, sterren en zonnen naar Alcyone, gevuld met glansrijk licht, komt dan weer naar Aarde en rechtstreeks in het kristallijne lichaam via de kruin.

Deze KRACHT energie dringt binnen in de hersenstructuren waar natuurlijk DMT (Dimethyltryptamine) wordt aangemaakt in de Pijnappelklier. Het is hier waar de Vuurletters ontbranden met Kracht en Liefde vanuit elke Hart Merkabah.

De Vuurletters spreken, los van gevormd te worden op vele verschillende lagen, ook in veel verschillende talen tegelijk: De Taal van Licht. Deze taal wordt verstaan door het brein, het Mitochondrium in de cellen, het individuele atoom, het etherische lichaam, het ego intellect, de belichaming van de Goddelijke Blauwdruk, etc., die elk tegelijkertijd en synchroon instructies verzenden in hun eigen taal, die het leven in stand houdt. Door het afstemmen op Hogere Vuurletter Patronen veranker je je Kristallijne Lichaam met Hogere Gaven (Siddhis). Dit worden de Sleutel Codes genoemd.


Sleutel Codes
Indien het Kristallijne Lichaam zich wil verankeren, moet het zich als een sleutel afstemmen op de Hogere Codes. Het gebruik van de Taal van Licht en de codering in de 12de Dimensie maakt het mogelijk om in een kristallijn lichaam in de Lagere Dimensionale ruimtes te leven. Elk dimensionaal veld heeft haar eigen licht- en geluidsveld. Vanuit deze licht- en geluidsvelden worden holografische beelden gevormd. Door middel van georganiseerde licht- en geluidsatomen lijkt het alsof het om solide structuren gaat. Niets dat geprojecteerd is in het fysieke is in werkelijkheid een solide structuur. In plaats daarvan zijn het hologrammen die vibrationeel bijeen worden gehouden met behulp van geluid en licht. Toetreden tot de Hogere Sleutel Codes in de informatieve verankering vanuit de hogere dimensies in Je Wezen, staat je Goddelijke Blauwdruk toe om in het fysieke te reflecteren als een Kristallijne Structuur in plaats van een op koolstof gebaseerde structuur. Dit brengt de hogere Spirituele aspecten binnen en laat de lagere aspecten achter, zoals geslachtsdrift vanuit de tweede chakra en het verlangen naar grote hoeveelheden vast voedsel.

Als je je lichaam afstemt op de 12 dimensionale blauwdruk, het Kristallijne Lichaam, ben je beter uitgerust om toegang tot je Gaven te krijgen, zoals bijvoorbeeld Teleportatie. Beeld het je maar in als een downloadsnelheid van een modem. Hogere afstemming betekent hogere licht- en geluidsfrequenties, wat dan weer hogere begaafdheden inhoudt. Als Moeder Aarde in de hogere frequenties verankert, komen de hogere Sleutel Codes door van haar Goddelijke Blauwdruk wanneer zij verankert in de hogere frequenties. Dit gebeurt voornamelijk rondom hoge frequentie pieken, zoals bij de recentelijke Nieuwe Maan-Zonsverduistering. Ze heeft dan de mogelijkheid om de elektromagnetische frequenties van Terra Nova (de Nieuwe Aarde) naar het Aardraster te zenden.
Alle planeten, sterren, melkwegstelsels, universa, super universa etc. en verder gaande via de fractale mathematische representatie van Sleutel Code patronen, die DE KRACHT dragen, evolueren vervolgens samen hoger en hoger in een dans van licht en geluid, genaamd Alles Dat Is. Als de mathematische programma’s van de Vuurletters zich manifesteren in de Sleutel Code sequenties, breiden deze het Planetaire en Individuele Bewustzijn uit die de DNA patronen in de cellen beïnvloeden en zich manifesteren in de patroonsvorm van het Kristallijne Lichaam.

De Christus Code
De Christus Code is een heilige geometrie, welke een puur intelligente creatieve KRACHT is. Het is de Bron Energie met Liefde als een constante uiting van Alles Dat Is. Het is deze onberekenbare constructie van energie die werkt vanuit de Torsieveld fysica. Het is cognitie, identiteit en bewustzijn. Het wordt ook wel Goddelijke Intelligentie genoemd. Door deze toestand, de Christus Code, een mathematische representatie van het fractaal, wordt de Kosmos in eeuwigdurende balans, eeuwige stilte, eeuwige beweging, en een oneindige creatie gehouden. De Creatieve Bron kan ook als God aangeduid worden. De gehele Creatie vindt plaats binnen de grenzen van de totaliteit, genaamd God.

Alles Dat Is herbergt alle tijdmatrixen en alle Universa en er bevindt zich niets buiten het Alles Dat Is. De Wet van Eén is een realiteit van Bron Energie, een bewustzijnsfocus wetende dat: “Ik ben Alles en Wij zijn Eén”. Binnen de Wet van Eén erkent en werkt de Christus Code op elkaar in met de verwevenheid van ALLE LEVENSVORMEN. God is beiden tegelijk, manifestatie en non-manifestatie, en dit zijn de uitdrukkingen van Eénheid, genaamd Materie en Anti-Materie. Als je de Christus Code binnenlaat via je energiecentra, genaamd Chakra’s, werkt de KRACHT dóór het lichaam en herarrangeren de DNA Vuurletters in meer en meer complexe organisaties waar de manifestatie plaatsvindt op de hogere niveaus van Materie naar Anti-Materie. Wij zijn in staat om door middel van afstemming op de Christus Code, het Materie en Anti-Materie Universum te ervaren via onze Kristallijne lichamen.


Leven op vloeibaar Licht
Met het volledig verankerde Kristallijne Lichaam, beweeg je je geleidelijk aan in de lichtere rijken. Je voelt dan een onmetelijke diepe verandering in je lichaam. Het voelt alsof het niet langer vast voedsel kan verdragen. Lichter voedsel wordt gekozen, zoals rauw voedsel dat grote hoeveelheden zonlicht in de cellen bevat. Daarna beginnen we meer trek te krijgen in micro-voedsel dat gevuld is met meer licht, en ook weer een veel lagere dichtheid heeft. Als de mathematische uitdrukking van de Christus Code van Vuurletters het DNA in onze cellen verandert, zijn we in staat om onze levensstijl te verschuiven naar waar we kunnen leven op vloeibaar licht.

Speciale kristallijne cellen in onze huid absorberen het zonlicht en speciale kristallijne cellen in onze bloedstroom vangen zonlicht op wanneer hemoglobine zuurstof opneemt. Zonlicht en dit elektromagnetische spectrum resulteren in de scheiding van watermoleculen. De elektronen en protonen uit het gescheiden water- en zuurstof worden gebruikt om een vloeibare water-slilicium verbinding te vormen die door alle cellen in het lichaam worden gebruikt als brandstof. Dit zet koolstoffen om naar kristal-silicaten en komt er koolstofdioxide vrij als bijproduct.

Cellulaire processen duren voort uit de brandstof van op water en koolstof gebaseerde atomaire materie. Dit blijft in een optimale staat van regeneratie verkeren, wanneer het voortdurend koolstoffen in silicium transmuteert en de optimale ratio van silicium tot koolstof blijft houden. Dit is karakteriserend aan de dichtheid van het omgevingsniveau in welke het Wezen zich bevindt. Het werkt als een 12 dimensionale expressie in een 5 dimensionale omgeving en kan voorbij de 13de Poort komen in het Universum van Anti-Materie. Op deze manier projecteert het lichaam zichzelf in het fysieke en het Engelachtige lichaam, oftewel het Avatar Lichaam, en expressies die hoger en hoger gaan tot in de Vormloze Vorm.
_____________________________________
*Afstemmen op de Hogere Frequenties om toe te treden tot
de Hogere Expressie via het Kristallijne Lichaam*


Vraag Metatron om de verankering van het communicatiesysteem van de Taal van Licht op een bewustzijnsbasis en doe dit op zo’n manier dat de Geest direct kan communiceren met alle niveaus van de Creatie. Als je dit doet, zal het je helpen het proces te versnellen om je te bewegen van installatie naar activatie – en vervolgens naar de actualisatie die plaatsvindt tijdens elk verankeringsproces. Roep Hermes en Boeddha op om het Alziende Oog van Ra te activeren in je lichaam om te helpen met het openen van je Derde Oog. Dit zal je helpen met je Ascentie en helpt je met het verankeren in je hogere Siddhis.


Roep Aartsengel Michaël op om de resterende sluiers weg te trekken, en vraag hier regelmatig om. Je beweegt je hoger in je eigen Kosmische Ascentie door voortdurend te vragen om Hogere Afstemmingen. Het effect van zulke activaties ligt ver buiten het niveau van het bevattingsvermogen van het menselijk verstand. Gebruik je intuïtieve geest wanneer je werkt met deze hogere frequenties. Het is nu tijd om je te bewegen richting versnelde groei. Op een bepaald punt zullen deze energieën permanent bij je blijven als ze met intentie verankerd en geïntergreerd zijn. Vraag op dit punt om een aanvullende training in de ‘nachtschool’ op de Innerlijke Vlaktes. Dit is onbeperkt beschikbaar voor kinderen en volwassenen en de opvolgende evolutie is zelf vereeuwigend

Bron; onbekend