woensdag 26 september 2018

Energie update met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang Woensdag 26 september 2018

Energie update met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang
Woensdag 26 september 2018



Stilte voor de storm, en ondertussen enorme energiestijgingen.
Gisteren hadden we een energiestijging van 1.562.500 %. Kijken we naar vandaag, dan zien we een stijging van 10.000.000.000.000.000 %. - Enorm.

Ondertussen draait de wereld gewoon door, is iedereen drukdoende bezig het hoofd boven water te houden. Voor het overgrote gedeelte van de wereldbevolking, betekent het letterlijk overleven. Kijken we naar de schaal waarmee men in armoede, onderdrukking, misbruik en andere krankzinnigheden een slavenbestaan moet leven, dan schreeuwt de wereldbevolking het letterlijk uit.


Als je bij jezelf denkt 'ik heb het toch voor mekaar, mij hoor je niet', heb je dan in de gaten dat er voor deze leefstijl enorm geleden is? De dieren, de lucht, het water, de bomen en de planten op aarde schreeuwen het letterlijk uit van onze leefstijl.

De belasting van deze is enorm op moeder aarde. Natuurlijk roept het overgrote gedeelte van de wereldbevolking 'ja dat weet ik wel maar wat kan ik eraan doen? Ik maak toch geen deel uit van het wereldbeleid, ik zit m'n tijd wel uit.'
Gelukkig is er nu een steeds groter wordende groep mensen die aan het ontwaken is. Die voelen en zien dat het zo niet langer kan. Voor deze mensen heb ik een boodschap.

Voel de toenemende dagelijkse verhogingen in energie! Kijk naar de steeds heldere lucht! Zie de kleur en helderheid van het zeewater veranderen! Bemerk dat de lucht die je inademt steeds zuiverder en frisser aan het worden is! Het lichaam waarin we leven, voelbaar en drastisch aan het veranderen is!

Er is dus mogelijk, op de een of andere manier, een aanwezigheid op aarde die alles momenteel aan het optimaliseren en schoonmaken is. Hoe zijn deze positieve veranderingen anders mogelijk? Stel dat deze aanwezigheid straks voor iedereen zichtbaar gaat worden. Gezien de zicht- en voelbare positieve veranderingen, lijkt het dat we daar dus niet bang voor hoeven te zijn. De toekomst zal het uitwijzen.

Bron; trillingsfrequenties4all.nl


Aanvulling van Marjolein Ingrid Soulpursang

Torenhoge schumann resonanties worden er vandaag weer gemeten; rillen, trillen, shaken en beven, we worden nog eens weer flink door elkaar geschud totdat alles op de juiste en oorspronkelijke plek mag vallen. Onbalans, niet goed kunnen aarden oiv verstopte zenuwkanaaltjes, hoofdpijn, druk op voorhoofd en achterhoofd, aangezichtspijnen, misselijk, krampen, verzwakt gevoel, snotterig, grieperig, drukgevoelens rond borstkas en bekken!

We worden schoongespoeld door dit immense licht! Laat het toe, je ego=hoofd kan niet leven in het licht, het leeft in duisternis en voedt zich daar mee, des te meer we nu schoonspoelen des te bedreigender je ego=je hoofd zich kan voelen en in opstand=weerstand=verzet komt alsof er een enorme innerlijke strijd wordt uitgevochten tussen het hoofd=denken en het hart= voelen.

Aanpassen en veel water drinken zodat ons lichaam ook de kans heeft om de afraakstoffen op te ruimen!

Marjolein Ingrid Soulpursang