maandag 18 juni 2018

♥ Onrust in de energie, onrust in ons lichaam ♥ Martha Krul ♥

 ♥<3 Onrust in de energie, onrust in ons lichaam ♥<3 


 foto van Martha Krul.

Het zijn heftige dagen voor ons hoog gevoeligen.

Alles is in beweging. Ons lichaam, voor het grootste gedeelte water, reageert heftig op alle verschijnselen. Zon, maan en universum hebben een intensieve werking op ons fysieke lichaam.
De zon waar de laatste dagen weer heftige zonnestormen plaatsvonden.


De zonnevlammen hebben invloed op ons centrale zenuwstelsel. Op alle hersenactiviteit en ook ons evenwicht. Dus je zeeziek voelen is heel begrijpelijk. De zonnevlammen kunnen je nerveus, angstig en bezorgd maken. Door de hoge frequenties die nu op de aarde letterlijk van kracht zijn, kan je veel sneller manifesteren en kan je er veel voordeel aan hebben. Wanneer je nog sterk aan het verleden vastzit, zal je door die hoge frequenties meer vast blijven zitten aan die boosheid en rancunes. 


Door deze hoge frequenties worden ook de begrippen tijd en ruimte anders. Velen hebben die al eens ervaren. Even een stukje kwijt zijn. Even niet op woorden kunnen komen..... Angstige gevoelens daarover krijgen. Maar dat is zeker niet nodig. Je draait nog gewoon mee in de wereld die wij nu aan het manifesteren zijn. Ook lees ik al over ervaringen die naast elkaar in verschillende dimensies plaats vinden. Even denken, ik was toch hier en het zag er zo uit. Nu ben ik daar en zie ik niet meer wat ik volgens mij zou moeten zien. Misschien een beetje vaag omschreven maar zo voelt het wel.

Nu gaan we ook naar de zonnewende. Voor je gevoel moeten wij de zomer nog krijgen. Van het voorjaar naar de zomer, het tijdperk van naar buiten treden. Ook van jezelf. Nu gaan wij letterlijk al weer wenden. Terug naar binnen. Het voelt als tegenstrijdig, maar het werkt wel zo. Je zou nog naar buiten gekeerd willen blijven, maar onze inwendige mens keert terug naar binnen. Dat is het punt van 21 juni. Ook dat is duidelijk te voelen in ons hele systeem dat zo onder de druk en indruk staat van deze verandering op aarde en in het universum.

Ik heb het al vaker gezegd. Doe rustig aan. Terecht komen de opmerkingen. Ik kan niet rustig aan blijven doen..... Ja duidelijk. Maar wanneer je er echt heel intens bij stil zou staan wat er allemaal met ons en in ons gebeurt kan je niet anders dan concluderen dat wij dit bijzondere fenomeen ten diepste bewust moeten volgen en aanschouwen. Het is geen kleinigheid. Het is een intens en diepgaand proces. Er is veel bewondering voor ons op aarde. Iedere keer komen er meldingen van verbazing en verwondering.

Laat het je sterken dat je niet zomaar aan een proces bezig bent. Het is het meest bijzondere proces dat wij als mensen ooit hebben meegemaakt. Daar hebben wij die ongemakken toch voor over.......

Martha Krul
18-06-2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten