zondag 17 juni 2018

Fragmenten uit : Familie van Licht, geschreven door Barbara Marciniak

Deze willen we jullie ook niet onthouden, in dit boek wordt er gesproken over 2012 als het moment van verandering, maar we zitten zoals jullie wel merken nu echt in de verandering en deze info is ook nu dus nog relevant!

Pleiadische vertellingen en Lessen in Leven. Poorten in de tijd
-Vandaag staan jullie voor dezelfde verandering van opvatting. Zul je je waarneming groter maken dan je denken en zul je de moed hebben je waarheid te spreken en te leven? Liefde die van binnen komt is van het grootste belang om deze verschuiving te volbrengen. Het leven krijgt zin als je gaat beseffen dat je gekozen hebt te zijn wie je bent.

Jullie zijn multidimensionele wezens en er zijn veel 'jij-en ' om te leren kennen. Er zijn versies van 'jou' van een paar duizend jaar geleden en van dertienduizend jaar geleden, die deze werkelijkheid in zijn gesprongen om ervaringen te verzamelen. 

En als je ontdekt dat je toen niet leefde, dan is je geest wellicht naar de bibliotheken van de tijd gereisd, waar alles tegelijkertijd bestaat; een plaats waar poorten zich openen als video's op het scherm van je geest en je beelden tonen van wat geweest is, zodat je snapt wie je nu bent.

Jullie wereld lijkt soms verbijsterd, je kunt het gevoel hebben dat er zoveel te integreren valt en je kunt je afvragen: hoe kan ik hier een zin aan geven? Dat kan. Dat zul je doen. Je moet wel. Jullie zijn hier om onbekend terrein in kaart te brengen en om te pioneren met een ongekende kans. Door dit te doen kun je werkelijk een van je grootste vermogens ontdekken: dat Jullie Scheppers Zijn. Jullie zijn geen slachtoffers. Er rust geen smet op jullie. Jullie hebben geen autoriteiten nodig. En niemand hoeft jullie te verlossen. Jullie hoeven niets uit boeken te leren. Jullie moeten de kracht van je wil leren gebruiken en je intentie om de grote bloei en ontpopping van het leven te ontdekken die Nu in jullie plaatsvindt.

Jullie bestaan werd afgeschilderd als een afgescheiden, betekenisloos leven; met alle zonden, hemelen en hellen is het een wonder dat er nog iemand geboren wil worden. De liefde is hier echter in een vorm die verder reikt dan je ooit ergens anders zal kunnen ervaren. 

Jullie uiteindelijke bestemming is de hele wereld om te toveren tot een oord van liefde en wij zijn hier om jullie daarbij behulpzaam te zijn. We kunnen het niet vóór jullie doen. Het enige dat wij in feite echt kunnen doen is jullie vermaken, ideeën aanreiken en wellicht tot dingen aanzetten. Jullie zijn uiteindelijk de makers, de scheppers, de doeners. 

Naarmate je meer leert over bewustzijnscontrole en de vele niveaus waarop dat invloed heeft, zul je zien dat het makkelijk is om jullie onder de duim te houden, want jullie willen niet eigen baas zijn. Jullie vinden het fijn als er ideeën worden aangedragen en je niet hoeft te denken. Jullie willen graag horen wat je doen moet, Jullie surfen over het internet en hebben er geen notie van dat de ideeën die je daar opdoet, je in het beperkte denken vastzetten. Jullie beseffen niet dat je genen telepathisch herschikt kunnen worden. Dat gaat niet zo eenvoudig , maar het gebeurt niettemin, vooral aan het begin van het ene tijdperk en het einde van een ander.

De golf van energie, die vanuit de ruimte komt om jullie wakker te maken, brengt macht. Als jij echter je macht blijft weggeven aan anderen, zul je onder de grootste tirannie leven die in deze wereld mogelijk is, een tirannie die ver zal reiken en op den duur de ruimte zal koloniseren. Deze tirannie is een geheim. Vandaag bestaat ze uit de geheime kolonisatie van de ruimte, maar jullie zijn je daar niet van bewust omdat men jullie een verhaaltje voorschotelt dat maar een deel van de waarheid bevat.

De ruimte werd gekoloniseerd en er zijn al sinds lang mensen van jullie planeet op de maan, op Mars en elders in de ruimte. De planeten zijn levend, net als jullie, het zijn elektromagnetische wezens die invloed op je uitoefenen en in deze tijd moet je opnieuw beseffen hoe belangrijk het uitspansel is.

Een donkere sluier werd over jullie bewustzijn gelegd, zó duister, dat velen van jullie nu bang zijn om echt te leven. Jullie lichamen zitten vandaag de dag vol kanker, stress, en vervuiling, want jullie werden over de jaren klaargestoomd voor de angst en jullie hebben negatieve energieën aangetrokken vanuit de andere domeinen en deze lagere geesten voeden zich met jullie angst. De werkelijkheid spiegelt zichzelf. Angst is op grote schaal op de markt gebracht: door betekenisloze kennis en door betekenisloos te leven hebben jullie diegenen aangetrokken die jullie macht opslurpen: vampiers en parasieten die volkomen onzichtbaar zijn voor jullie waarnemingsvermogen. Niettemin zuigen zij jullie vitaliteit op, omdat jullie er geen aanspraak op willen maken. Wij zeggen jullie, lieve mensen, heb jezelf lief, hebt waarde aan wie je bent.

Naarmate de tijd verstrijkt en je de groeiende absurditeit van jullie tijd begrijpt en waarom jullie beschaving op instorten staat, heb jezelf dan lief. Naarmate jullie perceptie verandert gebaseerd op waardering en respect voor alle leven, inclusief jullie multidimensionele voorouders, je multidimensionele ouders, en jullie reïncarnerende zelven. Als je ontdekt wie je bent, behoren zij allen tot jouw facetten, net als bij een diamant.

Genezing gaat weldra plaatsvinden, al zal het er aanvankelijk op lijken alsof jullie wereld uiteen gerukt wordt. Slechts door het nodige af te breken kan de wederopbouw plaatsvinden. Onze woorden brengen een energie over die jullie de eenentwintigste eeuw in zal dragen, ze scheppen een soort brug, een brug in je geest, een brug die op waarheid berust. Alleen jij kunt uitpluizen wat voor jou de waarheid is. Onthoud dat, wat voor een waarheid je zult kiezen, die bewaarheid zal worden. Tweeduizend jaar geleden zei de Familie van Licht: 'Zoals je denkt, zo zal het zijn.

Behandel anderen zoals je zelf behandeld zou willen worden.' 
Deze les is er nu weer;' zul je deze keer als de Familie van Licht weerkeert de strijd aangaan? Of zullen jullie uiteenvallen en versplinteren en onderling vechten? Zullen jullie ruzie maken om wie wie is en wat wat? Je zou jezelf kunnen opzoeken in je oude cellulaire archieven en zeggen: Aha, hier ben ik eerder geweest, ik was er de laatste keer bij toen we een fantastiche kans verknalden.
We schiepen angst en verdriet en tweeduizend jaar afgescheidenheid voor de mensheid. En alle grandeur van die tijd ging teloor.' 

Verhef je hart bij deze ronde, want nog eenmaal mag je het over doen! We vragen jullie, alsjeblieft, doe het dapper en met humor. Zie alles wat je schept moedig tegemoet. Denk aan je afkomst, je voorouders en de beperkingen die zij verdroegen. Denk dan aan het licht dat jullie zijn en ook aan het licht van jullie voorouders, want op de een of andere manier is er altijd een geest geweest die mensen op de been hield.

Stel je voor dat je ver weg bent van het leven van alledag en over de tijd heen naar de Aarde kijkt. Kun je de zwakheden en domheden van de mensheid zien, en ook de overwinningen? Als jullie als onderzoekers van de Aarde een lijst moesten maken van de overwinningen van de mensheid, welke zouden dat dan zijn? En als je een lijst zou maken van de overwinningen in je eigen leven, welke  zouden dát dan zijn? Kijk eens of je er een paar kunt bedenken.Wij vertellen je dat de werkelijke overwinningen altijd te maken zullen hebben met de trilling van liefde. Alle kennis in het universum kan de frequentie van liefde niet evenaren.

Al ben je verbonden met een geheel, dat geheel valt in vele stukken uiteen en van die delen trillen nu met moeite, omdat zij afgesplitst zijn. Vaak willen deze stukken apart staan, want dat geeft hen een groter gevoel van macht. Dit is het dilemma waar de Familie van Licht zich voor geplaatst ziet. Hoe deel je de macht met iedereen? Waarom lijkt het alsof één tak, Familie van Duisternis genaamd, meer macht heeft verzameld dan de Familie van Licht? Waarom voelen de leden van de Familie van Licht zich soms slachtoffer? Waarom heeft de Familie van Duisternis geld, rijkdom, prestige, de inter-dimensionele connecties en de geheimen?

Je weet dat slechts een handjevol mensen jullie wereld regeert, en dat het al lang zo is. Enkelen die over velen heersen. Zoals we zeiden kwamen de Goden hier zeer vele eeuwen geleden om te paren met mensen; ze hielden zich hier even op, bleven een paar honderd jaar en verdwenen.

Zij zijn de blauw-bloed-lijn begonnen, die op een sterrenverbinding met de hemelen wijst. Omdat alles overgedragen wordt van ouder op ouder, zijn degenen die hun geslacht naplozen en hun hemelse komaf claimen, er zeer op gespitst bij elkaar te blijven. Over het algemeen delen zij hun trilling of hun voorouderlijke zaad niet met degenen over wie zij heersen. Zij vormen een selecte groep, een kliek, en regeren in het geheim jullie wereld. Sommigen van hen zijn jullie bekend, anderen niet. Toen de Goden kwamen lieten zij een hiërarchie achter van presidenten en pausen, koningen en koninginnen, prinsen en prinsessen, en partriarchen.

Er zijn mensen die veel kennis hebben over de planetaire geschiedenis, en zij begrijpen inderdaad dat een andere intelligentievorm eonen lang contact heeft met jullie wereld. Zij houden die kennis vóór zich, omdat hen dat werd opgedragen.
De Goden zijn niet echt vertrokken; ze doen slechts een dutje. Tijd is voor hen anders, dus lijkt het alsof ze jullie vergeten hebben, maar dat is niet zo. Ze zijn hier, en daarom moeten jullie wakker worden. Jullie moeten vragen: wie zijn de Goden? Wie zijn deze onzichtbare machten? Wie zijn de Familie van Licht? Wie zijn de Familie van Duisternis? Wie zijn de Goden van de Familie van Licht? Wie zijn de Goden van de Familie van Duisternis? Wie zijn de Godinnen van iedereen? En wie ben ik in dit proces?
De toppen van bestemming
- De toppen van bestemming roepen, vragend dat jij je ontvouwt tot een magnifiek wezen; daarom moet je erop vertrouwen dat, wanneer het omhulsel barst, je zult ontkiemen. In de lente van bewustzijn, voordat de schoonheid zich feitelijk ontvouwt, net als in het vroege voorjaar van jullie jaar, kan die Aarde er troosteloos en lelijk uitzien.

Toch vertrouwen jullie het wisselen van de seizoenen, hoe onstuimig die ook verlopen, want er lijkt een orde in de Natuur te bestaan die verband houdt met het draaien van de Aarde in relatie met de bewegingen van de zon en de maan. Regen, wind en vuur wekken wat geslapen heeft. Jullie vinden de Natuur vanzelfsprekend, maar als je het wonder ervan beziet zou je jezelf zien, want jullie zijn ontkiemende menselijke zaadjes. Wellicht voel je de strakheid van een donkere, benarde plaats vlak voordat je omhullende schil openbarst; je zou het gevoel kunnen hebben dat de schil je zal verstikken en vernietigen.

Zul je toestaan dat je kiemzaadje binnenin je sterft omdat de schil taai en hard aanvoelt? Het werkelijke intelligente zaadje helpt mee het weer te bepalen. De zaadjes die de Aarde vooruit brengen, kennen zichzelf heel goed en zenden trillingen uit die aantrekken wat ze nodig hebben, als de mensen in hun omgeving het land maar liefhebben. Als mensen het land niet meer liefhebben is het voor de zaadjes moeilijker hun eigen vitaliteit te gebruiken gedurende de grote weersveranderingen die jullie nu ondergaan.

Als je jezelf leert kennen is er veel te onderzoeken: wat je eet, waar je intentie op gericht is, hoe om te gaan emt alle nieuwe ontdekkingen en met de plotselinge veranderingen die overal optreden, niet slechts in de indivuele levens, maar op massale schaal. Denk eraan dat men jullie geweld zal willen verkopen, dus zoek die gewelddadige of boze plekken in jezelf op en bevrijd ze.

Denk aan situaties en aan mensen die nog steeds een boze reactie veroorzaken - in dit of in een ander leven - erken dan deze gevoelens waar je ze ook toevallig aantreft. Adem dan heel diep in en , gebruik makend van je bewuste intentie, vul je je hele lichaam met de trilling van vrede en liefde. Bevrijd iedereen die je nog als gevangene van de woede in je aura vasthoudt. Adem opnieuw diep in en blaas je adem je aura in; laat die mensen weten dat ze niet langer gevangenen van jouw geest zijn. Terwijl je ze loslaat voel je het resultaat van die schoonmaak in je auraveld.

Degenen die overblijven, bieden een ongeziene les, en dat zijn degenen die je echt los moet laten om je wezen te zuiveren van trillingen van zorgelijkheid, angst, wrok of schuld. Deze wezens, in de vorm van energieën, moeten ook beseffen dat ze vrij zijn, dus zeg hen: 'Ja, het is tijd om te gaan, je bent uit mijn veld, wees vrij. Ik geef je niet langer de schuld, ik besef dat er lessen te leren zijn. En terwijl ik je loslaat vraag ik je om hetgeen jij nu leert naar mij te sturen, zodat ik ook verder kan groeien.' 

Doe dit loslaten nu, en voel hoe de trillingsverandering door je auraveld gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten