maandag 18 juni 2018

Kosmische energie update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


 
Kosmische energie update

18 Juni 2018

Enorme stijging van de energiefrequenties, de golf blijft maar opzwellen tot ongekende hoogten, inclusief de naderende zonnewinden die de aarde naderen en de zonnewende van komende donderdag belooft dit een onstuimige en onrustige week te worden!


Geeft razendsnel een overvolle darmvlies vol afvalstoffen die losgetrild worden uit onze cellen om verwijdert te worden inclusief de vastgezette emoties die vrijkomen. Het voelt als een overvolle wasmachine die op een hoog toerental draait en de vuile was keer op keer ronddraait en schoonspoelt.

We krijgen weer een navelstreng verbinding met onszelf, onze aura nu we alle oude koorden 1 voor 1 aan het verwijderen zijn.
Een navelstreng die ons lichaam verbindt met onze ziel/geest en hogere zelf en er weer een gezonde uitwisseling plaatsvindt nu het ego zijn macht begint te verliezen, zijn grip om ons te kleineren en te dwingen. Hier begint de transformatie als we na een noodzakelijke worsteling langzaam aan uit onze cocon beginnen te komen om letterlijk in onze kristallijnen lichtlichaam te stappen.

Een greep uit de klachten; kan onverwachte agressie opwekken en een kort lontje al weet je niet waar het vandaan komt, heel veel spierpijn, gekneusd gevoel alsof er een vrachtwagen of je heen is gereden,vibrationele griep, mn bijholten en voorhoofdsholte kunnen pijnlijk zijn oiv uitzetten schedelbeenderen en het vollopen van oude energie in de vorm van slijm en snot, expansie thorax gebied, groeipijnen slaapstoornissen, keelpijn, hartenpijn en ritmestoornissen, dizzy, darm- en maagklachten, misselijk, wazig zien, blauwe plekken, pijn heupen en aanhechtingsbanden, geheugen en concentratie problemen. tintelingen en gevoel onder stroom te staan, ringing ears=alarmbellen horen afgaan=ego paniek die; pas op schreeuwt.

Eenzaamheid droefheid en rouw alsof je aan het graf staat van je oude ik. Je ruimt je hele verleden en vele vele levens op!

Marjolein Ingrid Soulpursang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten