dinsdag 12 juni 2018

Extra Kosmische energie update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang
Extra Kosmische energie update;

Vanmorgen om 10.00 uur en 12.00 uur vond er een enorme frequentiestijging plaats! De Tsunamimuur van licht en liefde=warmte frequentie is enorm de hoogte ingeschoten en overspoeld ons allemaal om ons in onze oorspronkelijke vorm te duwen!


Via ons zenuwstelsel beïnvloedt het ons fysieke lichaam en alle zenuwkanalen wordt doorboord met dit immense licht oftewel vloeibaar licht=het witte licht oftewel liquor. Het witte licht heeft een drukgolf oftewel het sacro- craniale ritme die onze wervelkolom in perfecte vorm duwt en trekt en daarbij iedere zenuw tot in de kleinste takjes doorlicht.

Logisch dat dit druk geeft door het eb en vloed ritme van dit vloeibare licht in ons. Schedelbeenderen worden uitgezet en dit geeft een druk en trekkerig gevoel aan en in je hoofd/nek/schouder en je gezicht worden uitgedrukt door dit ritme idem als het bekken en de hele wervelkolom oiv deze hoogfrequente lichten-drukgolven. Er zijn pieken te melden van meer dan 100 Hz!!!!

We worden nieuw en onze oude ik sterft letterlijk af oiv biochemische processen, dit geeft ook rouw om het verleden en alle tijdlijnen daarmee verbonden. Alsof je na een lange reis naar huis keert en als je dan thuis komt is er niets meer van herkenning, alle oude spullen zijn verdwenen en als je in de spiegel kijkt herken je je spiegelbeeld niet.

Een greep uit de klachten; kan onverwachte agressie opwekken en een kort lontje al weet je niet waar het vandaan komt, heel veel spierpijn, gekneusd gevoel alsof er een vrachtwagen of je heen is gereden,vibrationele griep, mn bijholten en voorhoofdsholte kunnen pijnlijk zijn oiv uitzetten schedelbeenderen en het vollopen van oude energie in de vorm van slijm en snot, slaapstoornissen, keelpijn, hartenpijn en ritmestoornissen, dizzy, darm- en maagklachten, misselijk, wazig zien, geheugen en concentratie problemen. tintelingen en gevoel onder stroom te staan, ringing ears=alarmbellen horen afgaan=ego paniek die pas op schreeuwt. Eenzaamheid en rouw alsof je aan het graf staat van je oude ik.

Marjolein Ingrid Soulpursang

1 opmerking:

  1. Dankjewel , duidelijk ,heel herkenbaar gisteren , en vandaag wat milder , liefs , Tineke xxx

    BeantwoordenVerwijderen