dinsdag 5 juni 2018

De “Groene Kikker” via Martha Krul

De “Groene Kikker”

foto van Martha Krul.
Bron: Nieuwetijdskinderen – Annarita
Dus niet door mij persoonlijk geschreven (Martha Krul).

Levendige dromen
Soms heb je dromen die zo werkelijk lijken dat je verward wakker wordt. Je had een lucide droom, waarin jij de controle hebt. Veel dromen zijn mystiek van aard of dragen boodschappen voor jou. In sommige dromen weet je dat je niet droomt; datgene wat je droomt lijkt werkelijk te zijn.
Advies: Je zult je herinneren wat belangrijk voor jou is om te onthouden. Forceer niets…en belangrijk: Blijf uit je angst!


Gebeurtenissen die je leven compleet veranderen:
Een overlijden, (echt)scheiding, verandering van baan, verlies van je thuisplek, ziekte en andere rampen – soms zelfs meerdere tegelijk! Het zijn krachten die een langzamer tempo veroorzaken, je dwingen eenvoudiger te worden, te veranderen en opnieuw te onderzoeken wie je bent en wat deze manier van leven voor jou betekent. Het zijn krachten die je niet kunt negeren. Deze krachten veroorzaken dat je je bevrijdt van gehechtheden. Het zijn krachten die je gevoelens van liefde en compassie doen ontwaken voor alles en iedereen.

Een verlangen uit te breken uit beperkende patronen, uit de sleur van je werk en consumptieve levensstijl en toxische mensen of situaties.
Je voelt een onweerstaanbare behoefte om “jezelf en je levensdoelen te (her)vinden” Je wilt creatief zijn en vrij zijn om te zijn wie je werkelijk bent. Misschien voel je je aangetrokken tot Kunst en Natuur. Je wilt je ontdoen van dingen en mensen die je niet langer dienen.
Advies: Doe het!

Emotionele en mentale verwarring.
Een gevoelde behoefte om je leven op orde te brengen; het voelt als een puinhoop. Tegelijk voel je je chaotisch en niet in staat om je te focussen. (zie punt 45)
Advies: Luister naar je hart en je eigen onderscheidingsvermogen zal volgen.
Naar binnen gekeerd zijn, eenzaamheid en interesseverlies in veel wereldse zaken.
Deze fase komt als een verrassing voor veel extraverte-types die zichzelf gewoonlijk zagen als een betrokken en actief mens. Ze zeggen: “Ik weet niet waarom, maar ik hou niet meer zo van weggaan en uitgaan als voorheen.”

Creatieve impulsen
Het ontvangen van beelden, ideeën, muziek en andere creatieve inspiraties in een vaak overweldigende snelheid.
Advies: Wees op z’n minst opmerkzaam, de Geest spreekt tegen jou over hoe je je levensdoel mag vervullen en zo kunt bijdragen aan de heling van de Planeet.

Een besef dat de tijd versnelt
Het lijkt dat je zoveel veranderingen in je leven hebt doorgevoerd in een ongekend tempo. Het aantal veranderingen lijkt te groeien…

Advies: Door je dag op te delen in afspraken en tijdseenheden doe je het gevoel van snelheid toenemen. Je kunt vertragen door rustiger in het huidige moment te zijn en aandacht te besteden aan wat er nu aan de hand is en niet bezig zijn met het volgende moment. Vertraag en vertel jezelf dat je genoeg tijd hebt. Vraag je Hoger Zelf om hulp en hou je focus in het moment. Probeer te stromen van de ene activiteit naar de volgende activiteit. Blijf afgestemd op je innerlijke leiding. Je kunt altijd de tijd een andere richting opsturen – de volgende keer dat je je opgejaagd voelt, zeg dan: “alsjeblieft tijd, laat me, ik heb behoefte aan meer tijd om….. en ontspan je.

Een gevoel van dreiging
Er zijn (voor)gevoelens dat er iets staat te gebeuren. Dit kan ongerustheid veroorzaken.
Advies: Er is niets om je zorgen te maken. Zeker…dingen kunnen gebeuren, maar ongerustheid schept meer problemen voor jou. Alle gedachten, positieve en negatieve, zijn als gebeden. Je hebt niets te vrezen.

Ongeduld
Je weet beter – maar soms helpt dit je niet. Je wil in controle hebben wat op je af lijkt te komen. Onzekerheid is niet prettig.

Advies: Leer te leven met je onzekerheden en weet dat niets komt voordat je er klaar voor bent. Ongeduld is werkelijk een gebrek aan vertrouwen, vooral een gebrek aan vertrouwen in je Hoger Zelf. Als je gericht blijft op het hier-en-nu zul je wonderen ervaren – ja, zelfs in het handelen.

Een diep verlangen naar betekenis, doel, spirituele verbinding en openbaring
Misschien voor het eerst in je leven een interesse in het geestelijke of spirituele. Een constant heftig verlangen is, zoals K.D. Lang (Amerikaanse zangeres-G) zegt: “De materiële wereld kan je niet langer vervullen.”
Advies: Volg je hart en de weg zal zich voor je openen.

Een gevoel dat je een buitenstaander bent
Een verontrustend gevoel dat alles in je leven als nieuw voelt en als verouderd. Je hebt je oude zelf achter je gelaten – Je hebt het ook! Je bent zoveel groter dan je je kunt voorstellen. Er komt nog meer….

“Leraren verschijnen altijd op het perfecte moment om je te helpen” op je spirituele reis.
Mensen, boeken, films, gebeurtenissen, Moeder Aarde etc… leraren en tekens kunnen negatief en/of positief lijken als je verstrikt bent in je duale denken. Vanuit een hoger perspectief is het altijd het juiste, het perfecte. Het is precies wat je nodig hebt om te leren en verder te gaan. Onthoud dat de leraar verschijnt als de leerling er klaar voor is. Elke uitdaging laat ons mogelijkheden zien hoe je het kunt toepassen.

Vind de spirituele weg die zinvol is voor jou en je aanspreekt op je meest diepe niveaus.
Plotseling verwerf je een inzicht dat je nooit eerder hebt overwogen. Je hongert naar meer, je leest, deelt met anderen, stelt je vragen en gaat bij jezelf naar binnen om meer te ontdekken over ‘wie je bent’ en ‘waarom je hier bent.’

Je vordert door het leren en door persoonlijke problemen in een sneltempo.
Een gevoel van ‘dat heb ik weer’ Altijd weer problemen.
Mijn advies: Onthoud dat de dingen bij je komen als je er klaar voor bent om te helen. Niet eerder. Leer om te gaan met alles wat komt, heb de moed en je zult voortvarend door je problemen heen bewegen.

Onzichtbare wezens
Sommige mensen melden de ervaring zich ’s nachts door wezens omringd te voelen of hebben de sensatie door wezens te worden aangeraakt of aangesproken. Vaak zullen ze wakker worden met een schok. Sommigen voelen hun lichaam draaierig trillen. De trillingen worden veroorzaakt door de energie-veranderingen nadat de emotionele zuivering heeft plaatsgevonden.

Advies: Dit is een gevoelig onderwerp, maar je zult je beter voelen als je je bed en de ruimte eromheen zegent voordat je gaat slapen. Wees ervan verzekerd dat je omringd wordt door de meest prachtige spirituele entiteiten en altijd veilig bent in de zorg van God. En als soms de angst toeslaat, dan roep ik Aartsengel Michaël en/of Aartsengel Uriël aan. Ik veroordeel mezelf niet dat ik soms bang ben.Ik vergeef mezelf dat ik niet altijd op m’n best ben, b.v. om 3 uur ’s nachts.

Voortekenen, visioenen, ‘illusies’, nummers en symbolen
Je ziet dingen die een spirituele betekenis hebben voor jou. Merk op hoe synchroon de nummers verschijnen in je bewustzijn. Alles heeft een boodschap als je de tijd neemt ernaar te kijken. Ik geniet van de ervaring als ik boodschappen krijg. Leuk!

Verhoogde intensiteit
Je realiseert je dat het jouw tijd is om jouw waarheid te zoeken en te spreken. Plotseling lijkt dit belangrijk voor jou om meer authentiek te zijn, meer jezelf. Je mag ‘nee’ zeggen tegen mensen die je eerder ‘gepleast’ hebt. Je mag het onverdraaglijk vinden om in een huwelijk, een baan of op een plek te blijven die je niet langer ondersteunt. Er is geen plek om je te verschuilen; je hoeft niet meer op je hoede te zijn voor geheimen. Eerlijkheid wordt belangrijk voor je in al je relatievormen.

Advies: Luister naar je hart. Als je gidsen vertellen niets te doen, te spreken of actie te ondernemen. Zeg ‘nee’ . Evenals je ‘ja’ moet zeggen tegen alles wat op je weg komt. Stel onaangename risico’s zonder schuldgevoel aan de orde om een spirituele houding te krijgen.

Overeenstemmen, in harmonie komen met seizoenen en cycli
Je raakt steeds meer afgestemd op het ritme van de seizoenen, de fasen van de maan en de natuurlijke cyclussen door een grotere bewustwording van jouw plaats in de natuurlijke wereld. Dit geeft een sterkere verbinding met de aarde.

Bron: Nieuwetijdskinderen – Annarita
(Is dus niet door mijzelf geschreven – Martha Krul).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten