donderdag 23 november 2017

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ energie updates 23 november 2017

We hebben de updates bij elkaar gezet, de hartjes geven aan waar een nieuw stuk begint...;-)  Veel Liefde ♥


De versmelting; licht doet pijn!
Misschien voel je deze veranderingen fysiek door vreemde sensaties in perceptie, rare onthechting van je leven/lichaam, ontkoppeling, draaierigheid, onregelmatige hartslag, en of gewoon een algemeen gevoel van 'UIT' te zijn
.
We stappen eindelijk en t r a a g in het volgend niveau van onze galactisch- genetische vooruitgang...dit heeft vooral te maken met onze veranderende biologie (lees: PIJN) en uitbreiding van het licht-lichaam (lees: nog meer PIJN), hetgeen te maken heeft met de versmelting van geest en materie 


Mijn ervaring de laatste tien jaar is dat hoe mooier de boodschap is, hoe meer waarschijnlijk het moeilijk zal zijn, dus wees alsjeblief niet ontmoedigd als je vindt dat jouw ervaring sterk contrasteert met die woorden omdat onafgezien van wat iemand anders je probeert te verkopen...licht doet pijn. Er zijn zoveel veranderingen die momenteel plaatsvinden in onze fysieke cellen tijdens dit intensief belichamingsproces...speciaal de versmelting van linker – en rechterbrein die echt weegt op de pijnappelklier en hypofyse en die een veelvoud aan ongemakkelijke symptomen creëert, en ja, we zijn gewaarschuwd over het ongemak dat we zouden voelen, maar geen enkele voorbereiding kan ons echt voorbereiden op de weken en weken van energie- ongemak, pijn, ontkoppeling en leegte die kunnen optreden.

Lichtlichaamexpansie
De expansie die plaatsvindt, of bijna plaats heeft in ons lichtlichaam...en dat opdat dit zou gebeuren we eerst onze oude menselijke gietvorm loslaten, en als we dat doen, of eens dit gebeurt, dan zal de nieuwmenselijke gietvorm zijn plaats innemen en zal de lichtlichaam expansie gebeuren. Ze noemen dit: het begin.
Ik heb net zoveel inzicht in het 'hoe' als jullie, maar ik hoor dat het proces van deze expansie er een is van 'grote realisatie, een instroom van licht/intelligentie die alle beperkte menselijk begrip overstijgt en gebeurt op het moment van het begin...' hetgeen ze zeggen dat dit is als het fysieke lichaam het goddelijke lichaam of KA raakt.

Dit proces is blijkbaar een versnelling genoemd omdat eens de oude gietvorm losgelaten is, de cellen snel aflijnen op het lichtlichaam op een manier die onze biologie met goddelijke vitaliteit injecteert,.en dat achter de schermen echt vele pijnvolle jaren en vele kleine overgangen heeft gevraagd om bij dit 'mirakel' uit te komen.

Het meest voorkomende gebied van ongemak bevindt zich tussen de schouderbladen!!
Soms denk je dat je je verstand verliest, of tenminste je geheugen. Er zijn vele dimensionale lagen binnen de hersenen, dus terwijl je de frequentie omhoog stuwt worden de onderste lagen in de hersenen geraffineerder. Daarom hoef je niet langer het negatieve verleden steeds te blijven ervaren. Je krijgt weer toegang tot de hogere lagen van het brein waar je heilige geest zich bevindt. Het versmelten van de heilige geest en het heilige hart is essentieel in het Ascentie-proces.

 ♥
AFSTEMMEN OP HOGERE DIMENSIES EN DE SYMPTOMEN;
Hier ga ik zelf momenteel doorheen, tis een gevoel van loslaten van je oude IK / WERELD
Ik verdraag momenteel heel weinig externe prikkels en ga van vrolijk zo over in een intense verdrietige stemming, alsof er niets meer werkt
Uiteraard onderzoek ik alles vanwege mijn passie voor esoterie, hieronder volgen de symptomen bij de overgang naar nieuwe dimensies.
Wanneer je je afstemt op de nieuwe dimensies kun je last krijgen van de volgende symptonen:
1. Duizeligheid en misselijkheid naarmate de snelheid toeneemt celmembraam en poolomkering van chakra 3
2. Drukkend gevoel in de Kruinchakra en het Derde Oog naarmate de snelheid "naar beneden toe" toeneemt. Het begint bij de Kruin en gaat langs de Chakra's naar beneden. Ook sufheid en niet-geaard zijn naarmate de Kruinchakra aanvankelijk sneller draait dan de lagere chakra's. Het zal z'n evenwicht weer vinden.
3. Hoofdpijn bij de schedelbasis naarmate het "hologram"sneller draait.
4. Depressie en Eenzaamheid. Je laat alle gehechtheden aan de Oude Aarde los. Het is een vorm van "sterven" en overgave waarbij je totaal aan je eindpunt lijkt te zijn gekomen en eigenlijk zegt; ik kan niet meer, het hoeft niet meer voor mij, wat doe ik hier eigenlijk nog, haal me maar op en laat me sterven. dan ben je op het punt gekomen van de omwenteling en omkering= dood vh ego en wedergeboorte van je ware zijn, je essentie!
5. Intense gevoelens en heel veel willen huilen. Als de draaiing toeneemt, neemt alles toe. Al je intense gevoelens en emoties zullen worden versterkt. Woede-uitbarstingen die eindelijk eruit mogen...laat ze lekker los en gooi ze er maar uit, voorheen blokkeerden ze je en verstopten zo je lever, darmen etc...heerlijk ik gooi dan met de kussens door de kamer of stampvoet en scheld als een viswijf......gooi het eruit, het is niet wie je echt bent maar het is alles wat erin is gegooid en je blokkeerden...
6. Vreemde en intense dromen. De toegenomen snelheid zal de psyche wekken en alle oude "zaken" die zijn overgebleven van de ervaring van de Oude Aarde zullen naar boven komen om te worden verwerkt en te worden losgelaten.
7. Uitputting. Je hebt te maken met een hogere snelheid dan je ooit in deze incarnatie in je Lichtlichaam hebt meegemaakt. Rust en slaap als je daar behoefte aan hebt. Je lichaam past zich geleidelijk aan.
Marjolein Ingrid Soulpursang [eigen ervaringen]

 ♥
Kosmische energie-update donderdag 23 November; Was de energie frequentie gisteren hemelshoog, vandaag is hij iets minder hoog en zak je ahw weer even diep de aarde in, alsof we heel hoog de hemel ingetrild worden en daarna weer teruggeworpen worden op aarde oftewel weer terugvallen in ons aardse lichaam. We gaan dus van hemelshoog naar aardediep. In procenten; gisteren was de stijging 161% en vandaag 120 %. Alsof we in een symfonie zitten van hoge noten en lage noten.

Eerlijk gezegd ervaar ik vandaag hevige pijn incl. verkrampingen aan de linkerkant die een driehoek vormen= linkerschouder en -arm onderkant linkerborstkast en weer links omhoog= de driehoek van het ECG=hartslagritme en een zeer gevoelige plexus solaris die overuren maakt door de snelle pool-omkeringen in de celmembramen= natrium en kalium-ionen. Geeft misselijkheid en verkrampingen. Spieren reageren op deze poolwisselingen in de cel! Soms merk je dan opeens je behoefte aan bv bouillon of veel rode groenten als paprika/tomaten, pure lichaamsintelligentie is dat want ze bevatten de natrium/kalium ionen die je nodig hebt voor een goede celstofwisseling. Heel bijzonder is het feit dat je darmen zenuwweefsel heeft die als een meridiaan[kanaal ]loopt vanaf je linkerduim over je arm via kuiltje bovenarm en over je schouderlijn over je kaak tot achter je linker-oor en daar eindigt [google maar eens voor een afbeelding] 

Dus onze darmen zitten onderin en de kanalen lopen bovenin. Als je deze punten indrukt ontstaat er ontlading en is verlichtend en bevrijdend voor de linkerkant waar zoveel pijn zit. Spanningen zijn koolzuurgasophopingen die bevrijding zoeken door ontlading=loslaten. Onze aura wordt nu gevuld met puur wit licht, dit licht is neutraal en drukt op onze huidpunten, meridianen en zenuwstelsel en geeft de nodige druk en pijnklachten. [Aura is adem=gaslichaam=gasstofwisseling, celstofwisseling] 

Juist onze linkerkant houdt deze gassen vast en worden oiv de hoogfrequente golven nu losgetrild waardoor we dus spanningen, verkrampingen en een drukkend gevoel ervaren in die ECG driehoek, ons hart wil synchroon gaan lopen met moeder aarde waardoor er een symfonie ontstaat van hemelshoog en aardediepe noten/tonen zodat we mogen worden wie we in essentie zijn. Alles maar dan ook alles wat niet harmoniseert met onze wezenster wordt naar buiten getrild om uiteindelijk ons mooiste levenslied te zingen waarvoor we hier zijn en kunnen we alles bereiken wat we willen!