woensdag 22 november 2017

ENERGIE UPDATE 22 NOVEMBER 2017



Kosmische update woensdag 22 november=POORTDAG!
En wederom is de energie giga gestegen tov gisteren met maar liefst 3500%, onbegrijpelijk voor ons om te bevatten nog! Deze megagrote vloedgolf van zuiver wit licht zorgt ervoor dat we mogen ontwaken en opstijgen naar grote en ongekende hoogten en is pure evolutie. Een zware eenzame en beangstigende donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden pad!


Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in diamanten licht oiv deze hoge druk!
Laten we als zoekende zielen verheugd zijn dat we dit mogen meemaken. We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom? Hierom dus. De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken.

We leefden horizontaal en vervulden onze emotionele behoeften, hierbij keken we door een bril; het rechter brillenglas liet licht zien en het linker brillenglas liet zwart zien, het lichte glas was goed en mooi en oké, was winnen en macht, bezit, aanzien, materieel voordeel, de buitenkant dus en het zwarte glas liet het mindere zien, fout, verkeerd, niet mooi, lelijk, verliezen, armoede, minderwaardig etc .etc.. Dualiteit dus en ego oftewel de 3e Dimensie. In een crisis kom je door het donkere brillenglas te zien en zo voel jij je dan ook; minderwaardig, lelijk, grauw,armoedig,vermoeid alleen en verlaten. Het dwingt je nu door deze donkere brillenglas naar binnen te keren uit pure wanhoop en gaan we verticaal naar beneden en weer naar boven. 

We ontmoeten de zwarte slang= staat symbool voor de slingerende dikke darm overlopend in de dunne darm en eindigt in de maag, slokdarm, om uit te komen in de mond waar de zwarte slang zijn woede en frustratie, angsten en onmacht in uitspuugt, zijn gif dus. We doorlopen dus in omgekeerde volgorde ons spijsverteringsstelsel, vandaar de uitdrukking-je shit opruimen!. Uiteindelijk komt het erop neer dat in onze darmen heel veel oud zeer vastzit en veel vastgehouden en weggestopte verdriet [inde darmlussen] afkomstig uit onze kindertijd. In omgekeerde volgorde komt deze shit er nu uit en het is nogal wat, het kan er zelfs via je neus uitkomen in de vorm van slijm! Signalen dat we mogen loslaten en onze zielenpad vervolgen zoals we bedoeld zijn in onze puurste vorm zonder vervormingen!
Met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang <3
foto van Martha Krul.