woensdag 22 november 2017

ENERGIE UPDATE 20 NOVEMBER 2017 ~ VERTALING: VERA INGEBORG



EENZAAMHEID - OUDE CONTROLEPATRONEN WORDEN WEGGEBRAND
De afgelopen week hebben veel mensen situaties van gevoel van afgewezen en niet gewaardeerd of goed genoeg gevonden door mensen waar ze sterk mee resoneren, en ze voelen zich aangetrokken tot het vinden van de juiste polariteit op alle energetische middelpunten . Dit leidde tot een verdere reiniging van blokken in specifieke middenpunten om het volledige evenwicht binnenin te vinden.


Het ging diep en recht in de kern. Gevoelens van verloren en eenzaam zijn, willen terugtrekken en tegelijkertijd niet alleen willen zijn, werden ervaren. Tegelijkertijd werden andere vormen van energetische connecties met anderen gepresenteerd (verbinding alleen op het seksuele niveau, alleen op het niveau van hart tot hart, of alleen op het mentale niveau), waarbij het gevoel verbonden te zijn en toch niet voldoening vindend was veroorzaakt.

Dit alles resulteerde in een energieke overweldiging die velen ervoeren als: "Het is genoeg. Ik ben klaar "gevoel. Dit leidde tot een diepe staat van overgave, beseffende dat alles wat we kunnen doen is de controle los te laten. Er is niets om je aan vast te klampen en je energieker aan te haken omdat de oude tijdlijn niet langer beschikbaar is. Het solar plexus gebied werd vooral beïnvloed door deze releases, spieren probeerden zich vast te klampen aan iets dat er niet meer is.
De diepe ontladingen vanuit de kern gingen gepaard met brandende sensaties fysiek, emotioneel, mentaal en / of etherisch (spieren, hartcentrum, derde oog en / of huid / kroon), soms bijna ondraaglijk.

EEN NIEUW BEGRIP VAN EENHEID
Door deze ervaring van eenzaamheid en het alleen moe worden om het alleen te doen, evenals het oplossen van oude relatiesjablonen, kregen we meer toegang tot een nieuw begrip van het omgaan met anderen. Hoe we meer energieke overeenkomsten en een sterkere aantrekkingskracht hebben voor bepaalde individuen dan voor anderen .Eenheid betekent niet dat we hetzelfde zijn, het betekent dat we gelijk zijn. Net zoals in onze fysieke lichamen niet alle cellen dezelfde functie en structuur hebben, zijn we niet allemaal hetzelfde, hoewel gemaakt van hetzelfde materiaal. Individualiteit komt door verschillende energetische structuren . En deze verschillende structuren zijn nodig om als een collectief nog steeds een aantrekkend effect van polariteit te bewerkstelligen.

"ZONDER POLARITEIT IS ER GEEN MOMENTUM, GEEN CREATIEVE KRACHT.ZONDER POLARITEIT KAN ER GEEN EENHEID ZIJN. '
Zonder polariteit is er geen momentum, geen creatieve kracht. Zonder polariteit kan er geen eenheid zijn. Eenheid is de ontmoeting van de twee (of meer) energetische stromen in een nulpunt. Waar de golven samenkomen voor de creatie en uitwisseling van energetische informatie om vervolgens weer uit elkaar te gaan om het momentum opnieuw te creëren. We begrijpen en voelen steeds meer het verschil tussen eenheid van het collectief en eenheid als een paar. En dat de balans van een paar de volgende stap is voordat eenheid als een collectief kan gebeuren. De basis voor dit alles is eenheid binnen het individu.

Dat verleent toegang tot eenheidsbewustzijn en eenheidsstroom om individueel te creëren als een mens. Zodra deze uitlijning volledig op zijn plaats is, kan de dans van een energetisch overeenstemmend paar (polariteit en zelfde frequentie) ertoe leiden dat verdere rimpelingen het collectieve aligneren.

DE WAARHEID KOMT EERST
Een ander effect in de afgelopen week, teweeggebracht door een sterke kosmische instroom van puur bewustzijn (mannelijke energie), was de noodzaak om te focussen en keuzes te maken . Waar wil ik mijn energie concentreren en welke ervaringen kies ik? Waar wil ik bijdragen en wat resoneert niet. Voor velen was deze trigger zo krachtig dat het uiten van de waarheid tegenover andere betrokkenen de enige optie was. Als een "f * c kit alles, ongeacht de gevolgen, kan ik het niet langer tegenhouden."

Dit is een ander teken van het in balans brengen en het integreren van de gezonde mannelijke energie, inziend dat dingen zich alleen kunnen manifesteren als de energie geconcentreerd is, met focus, intentie en betrokkenheid. Als dat niet het geval is, zoals een tuinslang op een spray, spuiten we gewoon een beetje energie overal op, voldoen aan andere kleine sproeidalingen van andere spuitslangen, en creëren niet de nodige polariteit die nodig is voor de creatie. Hoewel het belangrijk is om een ​​tijdje in de spuitmodus te zijn om alle mogelijkheden te scannen, is het ook belangrijk om vervolgens de keuze te maken, vast te leggen en de energie te richten op een krachtige straal om vervolgens de stroom in (e-) te activeren. beweging. En alleen als het van authenticiteit komt, zal de creatie zich afspelen op een manier die we eigenlijk van plan zijn.

CHAKRA'S HERSTRUCTUREREN EN WORDEN ENERGETISCHE CENTRA
Een ander verbazingwekkend proces dat al in de volledige implementatiemodus is, is de herstructurering van de chakra's . Eigenlijk kunnen ze niet langer chakra's (wielen) worden genoemd, omdat de weg van energetische toevoer volledig verschuift van buiten naar binnen. Chakra's waren ontworpen voor de lagere werkelijkheden gebaseerd op gebrek (ook energetisch) om energie op te zuigen in een spiraalvormige beweging. Zoals water dat in een afvoer naar beneden gaat, waarbij energie van buiten naar binnen wordt getrokken. Iedereen stal voortdurend energie van anderen om te overleven. Dat was hoe het oude systeem zichzelf in leven hield, door de aandacht buiten zichzelf te houden door afleiding. De Kundalini die binnenkomt, ervaren door steeds meer mensen, zet deze herstructurering in actie.

"DE CHAKRA'S WORDEN NU GEHERSTRUCTUREERD TOT CENTRA VAN ENERGETISCHE UITWISSELING. HET IS EEN OVERGANG VAN VAMPIRISME NAAR DELEN. VAN AFTAPPEN TOT VERSTERKEN. "
De chakra's zijn nu geherstructureerd tot centra van energetische uitwisseling. Het is een overgang van vampirisme naar delen. Van aftappen tot versterken. De energetische beweging is niet langer een eenrichtingsspiraal maar een deel in de vorm van het oneindigheidssymbool, ontworpen om elkaars energie te versterken voor een nog creatievere momentum. Omdat het geen lijn is, maar overal gebeurt, vormen deze oneindigheidssymbolen een doughnut rond de energetische centra.

Door de Kundalini-beweging op en neer bewegen deze oneindigheidssymboolbewegingen ook tussen aarde en universum. En nogmaals: dit is ontworpen om eenheid en eenheid te ervaren door middel van perfecte polariteit en de perfecte dans van mannelijke en vrouwelijke energieën, individueel, in paren en collectief.

Dus, het zien en ontvangen van al deze upgrades en het vrijgeven van oude dingen - we moeten echt onze eigen beste spaceholder zijn. Ons menselijk lichaam maakt veel door en heeft onze aanwezigheid en ondersteuning nodig. De eindejaarsrally wordt gevuld met meer van deze upgrades en het weghalen van lagen om dit meesterschap te bereiken. We zullen meer chaos ervaren, en verhoogde zonne-activiteit, aardbevingen enz. Zijn te verwachten.

Hoe meer we toestaan ​​dat het gebeurt en geduld hebben met onszelf, hoe makkelijker het zal worden en magie vergezelt ons onderweg. De waarnemer worden en het zien vanuit een energetisch perspectief maakt het speelser en avontuurlijker en haalt ons automatisch uit identificatie ermee. Zo…. Doe het rustig aan!

Met veel liefde, Vera Ingeborg
Vrij vertaald in Google Chrome -
Bron: Niburu