zaterdag 25 november 2017

Kosmische energie-update zaterdag 25 November ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmische energie-update zaterdag 25 November,

Een duizelingwekkende hoge energiestijging, ongelooflijk en verdubbeld sinds gisteren! Voor diegenen van ons die de (dramatische) duizeligheden van zo ongeveer de laatste week ervoeren, zou het duidelijk moeten zijn dat de magnetische balancerende handeling van Gaia, de Zon en het Hartcentrum bij tijden zeer fysiek zal zijn.Zelfs wanneer de golven ons letterlijk op de grond duwen (of ons bovenste/onderste, linker/rechter evenwichtigheidsystemen in/naar een minder dualistische, meer multidimensionale magnetische balans opwaarderen), vind stabiliteit in het Bronpunt, recht in het Hart. 
Het mag aanvoelen als een stormachtige boottrip (duizeligheid, misselijkheid) als we verschuiven, herstabiliseren, verschuiven, herstabiliseren etc. 

Ik ervaar het gelijk en voel de energie gutsen en drukken tegen mijn pijnpunten op de huid en via de huid door de zenuwkanalen naar de wortels en dan mijn ruggenmergkanaal in die daardoor overbelast raakt door de vrijgekomen afvalstoffen. Gevolg; nog meer pijn en spierverkrampingen en nu vooral in de linkerarm, linkerborst[opslagplaats voor het vervuilde lymfe]. 

Bovenarmen geven heel veel spierpijn. Snel overprikkeld, zelfs het licht buiten doet me pijn en ik knijp mijn ogen dicht, licht doet letterlijk pijn door de grote hoeveelheden Licht die nu onze auravelden binnenstromen, het licht activeert onze Thymus die op slot zat en dit geeft druk op de borst door het groeien van deze jeugdklier. 

Ons immuunsysteem wordt geactiveerd tot volledige wasdom en drukt alles eruit wat nog in het donker zat. Hierbij werkt ons lymfesysteem als een riolering en is nu snel overbelast en dat kun je voelen door pijnlijke knobbels door je hele lichaam heen. Het lymfe spoelt letterlijk door alle weefsellagen heen en wordt gestimuleerd door de ademhaling! Vandaar dat het ademhalen soms moeizaam en oppervlakkig is oiv de overvolle lymfezak bij je navel.

Overgave dus en VERTROUWEN!

 Marjolein Ingrid Soulpursang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten