maandag 20 november 2017

Kosmische energie-update 20 nov 2017 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang




Kosmische energie-update 20 November; En weer een gigantische stijging van de energie 234%, was gisteren 193%.

Velen zullen heftige pijnen ervaren [ik ook dus] en algeheel gevoel van onwel zijn om af en toe moedeloos van te worden. Het levenslicht zien doet letterlijk pijn ahw en we gaan door de immense barensweeën heen om in ons levenslicht opnieuw geboren te mogen worden.


We mogen schreeuwen/schreien bij het ervaren van dit licht zodat onze longen weer maximaal ontplooien. De linkerlong gaat dan verticaal ontplooien en de dode ruimte vult zich met frisse zuurstof, nu komen er daarbij juist heel veel opgehoopte koolzuurgassen vrij en hopen zich op in chakra 3=spanningen, vol gevoel, misselijk opgeblazenheid , obstipatie, niet goed door kunnen ademen, bandgevoel borst en hartritmestoornissen. 

We worden onzeker of we nu wel goed bezig zijn en of het niet anders moet en kan en we gaan zoeken buiten onszelf ipv in onszelf. Durf naar binnen te gaan en naar de plek van de pijn= veelal onderkant linkerlong en daar waar de dikke darm een scherpe hoek maakt, Adem zo diep mogelijk uit zo diep je kunt en je zult een flink geborrel horen loskomen die richting je middenrif gaat en de dode lege ruimte van je linkerlong tijdelijk vult met afval en gassen. Je gaat dus letterlijk door de dood heen op weg naar het levenslicht.

Omarm je pijn en laat het er zijn, geef het aandacht=energie zodat de pijn in beweging mag komen en het zal zich ontsluiten zoals bij een geboorte, laat je niet afleiden maar keer helemaal diep in jezelf en geef je over aan de beweging van die pijn die naar buiten toe spiraalt. Zo kom je in de juiste natuurlijke lichaamshouding en licht doet pijn=pure biologie!