maandag 20 november 2017

Energie schommelingen ~ Esther Buijs




Energie schommelingen....

Er zijn momenteel veel mensen die schommelen tussen hogere en aardse frequenties. De ene zal het zich wat meer bewust zijn dan de ander. Wanneer je je de laatste tijd heel erg moe hebt gevoelt, om onverklaarbare redenen, kan het zomaar zo zijn dat je lichaam probeert te wennen aan de hogere frequenties. Misselijkheid, oorsuizingen, grieperig, kort of onrustig slapen en irritaties / ruzies om je heen zijn ook herkenningspunten.


Zelf merkte ik het ook, blijkbaar moet ook mijn lichaam, mijn frequentie, wennen aan de veranderingen en ook nog wat emotionele zaken verwerken. In de energie kunnen dingen gemakkelijk veranderen, in de materie heeft het even iets langer de tijd nodig. Je lichaam is ‘materie’, dus heeft tijd nodig. Die moeheid is je eigen weerstand met betrekking tot de verandering én de verhoging van frequentie die je lichaam allemaal moet verwerken. Dat is heel wat! Dat kost energie, vandaar de uiting van vermoeidheid en de onrust voelen.

Ik weet zeker dat er velen met mij deze energieverandering hebben gevoelt. Bewust of onbewust.
Het is een voorbereiding op wat er komen gaat. Vooral de verandering van frequentie van de aarde. Er zijn veel mensen die in de frequentie van de aarde blijven, die zullen later naar de hogere frequentie gaan. Dat geeft niks hoor. Zij hebben nog wat ‘aardse’ dingen te leren. Niemand is meer of minder, beter of slechter. Er is alleen verschil in frequentie.

Mensen die nu heel erg moe zijn, krijgen het advies om veel water te drinken, veel in de natuur te zijn en elke keer bewust verbinding te maken met je hart.
Afstemmen op je harts-energie doe je als volgt; leg je handen op je hart, denk aan je hart, concentreer je op je hart, denk aan een liefdevolle herinnering, denk aan de mensen die je liefhebt, voel die harts-energie, stem je daar bewust op af. Daar help je jezelf mee, om gemakkelijker door het proces heen te komen. Doe dat dagelijks, de komende weken. Vanaf dan gaat het ineens met een sprong. Je helpt jezelf die sprong te kunnen maken door afgestemd te zijn op je harts-energie.

Wat ook heel goed werkt is; Tel je zegeningen! Wees blij en dankbaar met alles wat je hebt en doet, wat niet met geld te koop is. Dankbaarheid is een zeer hoge vorm van frequentie en hoe meer je je daarop afstemt, hoe hoger je in de frequentie komt. Je helpt jezelf daarmee op een gemakkelijke en snelle manier.

Daarom vanaf nu dagelijks doen! …Sommige mensen zullen terugvallen in frequentie, omdat het te hoog voor hen is, en gaan de frequentie iets lager pakken/beleven, sommige gaan mee met de sprong. Het is een frequentie sprong.

In 2018 zullen er nog verschillende frequentie sprongen komen. Dus leer jezelf alvast aan daar positief mee om te gaan.
Je mag kiezen; het is je eigen keuze of je meegaat. Het is geen moeten, het is geen kwestie van leven of dood, het is alleen van betekenis in je leven, dat er bepaalde deuren open gaan op een ander level. Het is jouw keuze op welk level de deuren open gaan.

Wanneer je afstemt op een hogere frequentie, stuur dan de liefde en het licht naar de mensen om je heen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stuur ook je liefde en licht naar de landen waar mensen verre van liefde en licht zijn. Stuur het zonder oordeel, zonder gedachten, zonder wensen, zonder hoe jij het zou doen, zonder advies, stuur alleen liefde en licht. Het zal op de juiste manier aankomen zoals het daar kan zijn, zoals het daar ontvangen kan worden. Hoe meer mensen dit doen, hoe meer mensen liefde en licht kunnen ontvangen en hoe meer we met de aarde kunnen groeien naar een hogere frequentie. De frequentie van liefde en licht.

Ik wens je een leven met veel liefde en licht!

~ Je mag mijn artikelen altijd delen, wel in zijn geheel en met mijn naam erbij. Dan blijft het zuiver. En krijg je zuiverheid terug. Dank je wel ~

Liefs, @KrachtLessen Esther Buijs