woensdag 29 november 2017

Kosmische energie-update dinsdag 28 November ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmische energie-update dinsdag 28 November;

Er staan nu ahw 2 personen tijdelijk naast elkaar= de ene is de oude jij zoals je was en de andere is de nieuwe jij, 2 energiestromingen naast elkaar en die 2 botsen nog weleens, het geeft ook een rouwproces, een afscheid van wie je zolang bent geweest incl.vrienden, familie, relaties, werk etc, het hoort er allemaal bij, De ene stroom is het nieuwe frisse witte en zuiverende licht en de andere stroom is het oude dat nog door het lichaam verwijdert hoeft te worden, geeft macht en onmacht gevoelens, gooi ze er maar lekker uit net zoals een dier dat doet= je dierlijke instinct, dan schieten hardnekkige blokkades in je lichaam namelijk los!


En weer een verhoging van de frequentie oftewel de snelheid van het licht dat de aarde bereikt. Inmiddels is het een snelheid met een getal van meer dan 70 nullen!

Ongehinderd gaat het sneller en sneller en worden we overspoeld met deze giga snelheid vh licht. Als een steeds snellere draaikolk die alles meesleurt in zijn wervelingen wat niet vast zit, zoals een tornado dat doet.

We zitten er middenin en ons lichaam heeft tijd en rust nodig om deze snelheden zich eigen te maken en al het wat los is gekomen aan cellulair afval op te ruimen. Ons middenrif parkeert de troep als de lever overbelast is door het detoxen en geeft benauwdheid ,spierpijnen, gekneusd gevoel alsof je onder een vrachtwagen bent gekomen, zware drukgevoelens en opgeblazenheid, darmen raken verstopt door de grote massa aan afval en je voelt je koud, moe, zwaar en rillerig oftewel vibrationele griep door de aanpassingen van ons lichaam aan de hoge frequentie. 

Niet vooruit te branden dus en in de overgave-stand. Alles maar dan ook alles wat ons niet dient en niet in liefde en licht is verbonden wordt uit ons systeem verwijderd en opgeruimd door onze organen, vandaar een overbelast spijsverteringssysteem en overbelast zenuwstelsel. Overgave vraagt het van ons en dat in een over-uren -24/7-draaiende maatschappij. Wij gaan daar nu doorheen om te ontwaken uit deze mentale ratrace van macht en onmacht!Geen opmerkingen:

Een reactie posten