zondag 5 november 2017

ENERGIE UPDATE 4 en 5 NOVEMBER 2017 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie- update 4 november : De toenemende en zeer hoogfrequente nieuwe energieën
Je vibrationele frequentie versnelt opnieuw - en velen ervaren fysieke symptomen van het zuivering- en reinigingsproces.
Dit zijn enkele van de symptomen:
Extreme moeheid en uitputting, dikwijls gekoppeld aan slaapmoeilijkheden.
Pijn in de gewrichten, speciaal de benen, heupen en knieën.
Pijn in het Hart Chakra gebied.
Misselijkheid en krampen in de maag.
Pijn aan de basis van de nek en hoofdpijn.
Depressie die zich vaak uit in angsten en oud zeer die lang onderdrukt zijn geweest
De volgende bijwerkingen kunnen ontstaan als je de energiestralen van de 8:8 poort gebruikt:
Duizeligheid en Sufheid, wanneer je Hoger Chakra's geactiveerd worden door de krachtige Hogere Energieën. 



Wat wankelheid wanneer de energieën het hele systeem binnenstromen en druk uitoefenen op de meridianen wanneer ze integreren.
De Symptomen van Ontgifting wanneer de vibratie van je lichaam toeneemt en het giffen uitstoot. Deze omvatten hoofdpijn, diarree, misselijkheid, etc...
Uitputting, wanneer je lichaam eraan werkt de nieuwe energieën te integreren en in evenwicht te brengen. Het zal energetisch overbelast zijn. Dit kan ook ervaren worden als een korte termijn geheugenverlies, vergeetachtigheid en problemen met tijd die te kort lijkt te zijn.
Intense dromen 's nachts, wanneer je psyche je Akasha kronieken doorkijkt en de energieën en lichtcodes integreert. Dit is verbonden met intense zuivering ter hoogte van de Sacraal Chakra wanneer de mensen zich voorbereiden om deze chakra weer in heilige dienstbaarheid te gebruiken.
Diep verdriet en Depressie, vooral betreffende relaties. Dit komt omdat de mensen als Collectief oude patronen en energieën van misbruik en negativiteit in de Sacraal Chakra loslaten en plaatsmaken voor nieuwe positieve relatiepatronen.

 ~

Energie-update 5 november; De energie is weer gigantisch gestegen en zul je zeker al gemerkt hebben. Hoge piekende golven vol fotonenenergie komt ons zenuwstelsel binnen. Het witte zuiverende licht drukt op de zenuwen en huidpunten waardoor je getriggert kunt worden. Die energie werkt als een gloeilamp van 200 watt ipv 50 watt en dus kan die energie heel heftig voelen als je aan de normale 50 watt gewend bent. Ik voel me heerlijk en dankbaar vandaag en verdraag de 200 watt meer en meer. Het belicht ieder stukje van mezelf en niets blijft ongezien. Alles wordt in het licht gezet en daardoor transformeert het ongeziene en bedekte ook in dit licht zodat we weer HEEL mogen worden. ALLES IS OKE ! ps Hieronder plaats ik mijn update van 5 nov 2016!!! kunnen jullie even zien wat voor verschillen er al zijn!

Energie-update 5 nov; Hevige emoties komen los als een rollercoaster en het eindig met diep verdriet en huilen. energetische aanvallen lijken er in de lucht te zitten momenteel en die duwen me ahw nog dieper de aarde in. Geeft verwardheid en moeheid, gevolgd door bevroren gevoelens die loskomen en daarna hitte-aanvallen. Tjonge wat een heftige energie. En ook heel erg wazig zien, dizzy en daar gaan we weer een ronde in van loslaten. Heel heftig deze keer. Ik kan wel gillen en schreeuwen van de 3D bewustzijn en hoe mooier de teksten hoe zwaarder de doorgang, heftig hoor af en toe moedeloos en gedeprimeerd ervan. En jullie?

Marjolein Ingrid Soulpursang