woensdag 22 november 2017

Marjolein Ingrid Soulpursang ~ energie update 21 november 2017

 foto van Isabelle Baert.


Kosmische energie-update dinsdag 21 November...
De mega hoge energiestromen verhogen iedere dag en is amper nog te begrijpen! Ook het uitdrukken in % qua toename is gigantisch. Was de toename afgelopen zaterdag nog 322% nu is hij gestegen met een toename van maar liefst 1000.275 %!!!!!!!! Golven van megalicht overspoelen de aarde en haar bewoners. De golven pulseren ritmisch in iedere cel en spoelt alle ballast uit onze cellen en DNA van vele levens, generaties en tijdperken. Ons hart pulseert mee in deze energie=hartslag vd aarde=Schumann resonantie, Oftewel ons bioritme, onze yin en yang!


Ons bioritme is ons levensritme. We worden nu gedwongen tot vertragen om de rust en stilte te omarmen om zo in de hartslag ritme te komen en blijven zodat iedere cel in ons lichaam dit pulserend ritme ontvangen kan en alles wat niet langer in dit hoogfrequente licht mee pulseert wordt eruit geduwd en komt terecht in ons emotioneel lichaam en geeft de donkere gedachten-wolken weer die je dan ervaart= donkere doodse en deprimerende wolken bioplasma. Onder deze donkere zware negatieve gedachtenwolken zit nl het heldere witte licht die in iedere cel doordringt en het oude eruit trilt en aan de oppervlakte brengt =onderhuids om uiteindelijk opgeruimd te worden door je lever, darmen,huid en nieren die daardoor overbelast zijn en de afvalstoffen tijdelijk parkeren in je middenrif wat weer allerlei klachten geeft van opgeblazenheid, obstipatie, misselijk etc.

De oude troep staat dan ahw in de wachtrij voordat de lever weer plek heeft gemaakt. Snap je hoe belangrijk rust en stilte nu nodig zijn om je lichaam de kans te geven om op te ruimen. Hoe doodser en deprimerend de gedachtenwolken hoe sneller de troep eruit gespoeld wordt en tijdelijk dus opstopping en een wachtrij geeft. Ons ego protesteert en schreeuwt moord en brand hij is enorm bang en voelt zich bedreigd, hij kan alleen leven in het duistere, donkere en is bang voor de dood.

Hij wil zich aan alles vastklampen om maar houvast te hebben maar voelt zich aan de verliezende hand. Fysiek ervaar je heftige pijnen en veel ongemak. Rust en stilte, vertrouwen en overgave afgewisseld met matige beweging. Veel water drinken en geloven in dit schitterende levenslicht dat voorzichtig hier en daar gloort als kleine lichtpuntjes!

Met dank aan Marjolein Ingrid Soulpursang <3