vrijdag 10 november 2023

Oproep Aan Alle Zoekers: De Grootse Dimensionale Verschuiving Van De Aarde Nodigt Jullie Uit! ~ 10 november 2023

Oproep Aan Alle Zoekers: De Grootse Dimensionale Verschuiving Van De Aarde Nodigt Jullie Uit!

Door: DNA AWAKENING – November 2023

We leven in buitengewone tijden. Tijden van grote uitdagingen en grote kansen. Tijden van crisis en transformatie. Tijden van ontwaken en ascensie.

Wat bedoel ik met ascensie? Ascensie is het proces van het verhogen van onze vibratie, het vergroten van ons bewustzijn en het afstemmen op onze ware essentie. Het is het proces van het overstijgen van de beperkingen van de 3D-realiteit, die gebaseerd is op angst, afscheiding, dualiteit en conflict, en het betreden van de 5D-realiteit, die gebaseerd is op liefde, eenheid, harmonie en vrede.

De 5D-realiteit is niet een plaats waar we naar toe gaan, maar een staat van zijn die we belichamen. Het is niet iets dat ons overkomt, maar iets dat we mede creëren met onze intentie, aandacht en actie. Het is niet iets waar we op wachten, maar iets dat we in onszelf activeren.

De 5D-realiteit is er al en wacht op ons om ons er op af te stemmen en deze in onze fysieke wereld te manifesteren. Het is de nieuwe Aarde waar we van hebben gedroomd, waar we in harmonie leven met onszelf, elkaar en de hele schepping. Het is de nieuwe Aarde waar we naar toe hebben gewerkt, waar we onze creativiteit, vreugde en doel tot uitdrukking brengen. Het is de nieuwe aarde waar we naar hebben verlangd, waar we overvloed, vrijheid en geluk ervaren.

Maar hoe komen we daar? Hoe maken we deze verschuiving van 3D naar 5D? En wat zijn de tekenen en symptomen die erop wijzen dat we op de goede weg zijn?

Wat is de grootdimensionale verschuiving?

De grootse dimensionale verschuiving is de term die wordt gebruikt om het proces te beschrijven waarbij de Aarde en de mensheid zich verplaatsen van de derde dimensie (3D) naar de vijfde dimensie (5D). Dit is geen fysieke beweging, maar een vibrerende beweging. Het betekent dat we onze frequentie en bewustzijn verhogen om te passen bij de hogere rijken van het bestaan.

De derde dimensie is het realiteitsniveau waarop we al duizenden jaren leven. Het wordt gekenmerkt door dualiteit, afscheiding, angst, conflict, beperking en lijden. Het is waar we onszelf ervaren als afgescheiden van elkaar, van de natuur, van God en van ons ware zelf. Het is waar we vergeten wie we werkelijk zijn en waarom we hier zijn.

De vijfde dimensie is het realiteitsniveau waar we naartoe gaan. Het wordt gekenmerkt door eenheid, liefde, vrede, overvloed, vrijheid en vreugde. Het is waar we onszelf ervaren als één met elkaar, met de natuur, met God en met ons ware zelf. Het is de plek waar we ons herinneren wie we werkelijk zijn en waarom we hier zijn.

De grootse dimensionale verschuiving is niet iets dat van de ene op de andere dag of in één enkel moment plaatsvindt. Het is een geleidelijk en voortdurend proces dat de afgelopen jaren steeds sneller is gegaan. Het omvat vele stadia en fases die elk aspect van ons leven beïnvloeden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel, sociaal, ecologisch, enz.

Sommige van deze fasen en fasen omvatten:

De activering van ons DNA en het ontwaken van onze sluimerende vermogens
De reiniging en genezing van ons karma en trauma’s
Het openen en balanceren van onze chakra’s en energiesystemen
De afstemming en integratie van onze zielsaspecten
De uitbreiding en activering van ons hartcentrum
De activering en verbinding van onze pijnappelklier
Het ontwaken en activeren van onze hogere geest
De belichaming en expressie van ons hogere zelf
De manifestatie en creatie van ons zielendoel
De verbinding en communicatie met onze spirituele gidsen
Het contact en de samenwerking met onze sterrenfamilie
De co-creatie en manifestatie van een nieuwe Aarde

Deze fasen en fasen zijn niet lineair of opeenvolgend. Ze kunnen tegelijkertijd of in verschillende volgordes voor verschillende mensen plaatsvinden. Ze kunnen ook variëren in intensiteit en duur, afhankelijk van het niveau van paraatheid en weerstand van elke persoon.

De grootse dimensionale verschuiving is niet iets dat ons overkomt zonder onze toestemming of deelname. Het is iets dat we bewust of onbewust willen ervaren. Het is iets dat we kunnen omarmen of afwijzen. Het is iets dat we kunnen faciliteren of belemmeren.

De grootse dimensionale verschuiving is niet iets dat alleen op aarde of alleen bij mensen gebeurt. Het is iets dat in het hele universum gebeurt en alle vormen van leven beïnvloedt. Het maakt deel uit van een grotere kosmische cyclus die de evolutie en ascensie van de hele schepping omvat.

Waarom vindt de grootse dimensionale verschuiving nu plaats?

De grootse dimensionale verschuiving vindt nu plaats omdat we in een unieke en veelbelovende tijd in de geschiedenis van het universum leven. We leven in een tijd van convergentie, afstemming en synchronisatie van meerdere kosmische cycli en gebeurtenissen die een krachtig venster van kansen creëren voor transformatie en transcendentie.

Enkele van deze kosmische cycli en gebeurtenissen zijn onder meer:

De voltooiing van de 26.000-jarige cyclus van de precessie van de equinoxen
De voltooiing van de 13.000-jarige cyclus van de halve precessie van de equinoxen
De voltooiing van de 5.125-jarige cyclus van de Maya-Lange Telling-kalender
De voltooiing van de 2160-jarige cyclus van de astrologische tijdperken
De voltooiing van de 72-jarige cyclus van het schommelen van de aarde
De uitlijning van de aarde, de zon en het galactische centrum
De uitlijning van de aarde, de zon en de centrale zon van onze Melkweg
De uitlijning van ons zonnestelsel met de fotonengordel
De instroom van hoogfrequent licht en energie uit verschillende bronnen
Het activeren en openen van verschillende portalen en sterrenpoorten
De komst en tussenkomst van verschillende buitenaardse rassen en beschavingen

Deze kosmische cycli en gebeurtenissen zijn niet willekeurig of toevallig. Een hogere intelligentie die toezicht houdt op en leiding geeft aan de evolutie en ascensie van de hele schepping, is verantwoordelijk voor het orkestreren en coördineren ervan. Deze hogere intelligentie staat bekend onder vele namen, zoals God, Bron, Schepper, Eerste Schepper, Grote Geest, enz.

Deze hogere intelligentie heeft een goddelijk plan voor het universum en voor ieder van ons. Dit goddelijke plan is gebaseerd op liefde, wijsheid en vrije wil. Het wordt aan niemand of iets opgelegd of afgedwongen. Het wordt aan iedereen en alles aangeboden en uitgenodigd.

De grootse dimensionale verschuiving maakt deel uit van dit goddelijke plan. Het is een kans voor ons om te evolueren en naar een hoger bestaansniveau te stijgen. Het is een uitnodiging voor ons om ons bij de kosmische familie aan te sluiten en een grotere rol te spelen in de creatie en uitbreiding van het universum.

Hoe kunnen wij deelnemen aan de grootse dimensionale verschuiving?

De grootse dimensionale verschuiving is niet iets dat we kunnen negeren of vermijden. Het is iets dat we kunnen weerstaan of helpen. Het is iets dat we kunnen vrezen of omarmen. Het is iets waar we onder kunnen lijden of van kunnen genieten.

Als we ervoor kiezen om de grootse dimensionale verschuiving te weerstaan, zullen we meer uitdagingen, moeilijkheden en ontberingen in ons leven ervaren. We zullen meer pijn, angst, woede, verdriet, verwarring en frustratie voelen. We zullen met meer conflicten, problemen, obstakels en crises te maken krijgen. We zullen getuige zijn van meer chaos, geweld, vernietiging en lijden in de wereld.

Als we ervoor kiezen om de grootse dimensionale verschuiving te ondersteunen, zullen we meer gemak, gratie en flow in ons leven ervaren. We zullen meer vreugde, liefde, vrede, geluk, helderheid en dankbaarheid voelen. We zullen meer kansen, oplossingen, synchroniciteiten en wonderen tegenkomen. We zullen getuige zijn van meer harmonie, schoonheid, genezing en transformatie in de wereld.

De keuze is aan ons.

De dimensionale verschuiving is geen nieuw fenomeen. Duizenden jaren lang hebben veel oude culturen en tradities dit voorspeld. Bijvoorbeeld:

De Maya’s voorspelden dat het einde van hun kalender in 2012 het einde van een oude cyclus en het begin van een nieuwe zou markeren.

De Hopi’s voorspelden dat we in de vierde wereld leven, die spoedig zal eindigen en de vijfde wereld zal voortbrengen.

De Hindoes voorspelden dat we in de Kali Yuga leven, het tijdperk van duisternis en onwetendheid dat spoedig zal eindigen en plaats zal maken voor de Satya Yuga, het tijdperk van waarheid en verlichting.

De boeddhisten voorspelden dat we in het tijdperk van het einde van de Dharma leven, dat spoedig zal eindigen en het Maitreya Boeddha-tijdperk zal inluiden.

De christenen voorspelden dat we in de eindtijd leven, die spoedig zal eindigen en de tweede komst van Christus zal voortbrengen.

Het is niet de bedoeling dat deze voorspellingen letterlijk of angstaanjagend worden opgevat. Ze zijn bedoeld om symbolisch en hoopvol te worden opgevat. Ze wijzen op het feit dat we in een tijd van grote transitie leven, een tijd waarin een oud paradigma aan het sterven is en een nieuw paradigma opkomt.

Hoe maken we deze keuze? Hoe helpen wij bij de groots-dimensionale verschuiving?

Hier zijn enkele eenvoudige stappen die we kunnen nemen:

Wees je bewust: word je bewust van wat er op aarde en in het universum gebeurt. Leer jezelf over de groots-dimensionale verschuiving en de implicaties ervan. Zoek betrouwbare informatiebronnen die resoneren met jouw intuïtie en onderscheidingsvermogen. Vermijd bronnen die angst, negativiteit of verkeerde informatie verspreiden.

Wees wakker. Ontwaak voor je ware aard als een goddelijk wezen van licht en liefde. Onthoud wie je werkelijk bent en waarom je hier bent. Maak opnieuw verbinding met je ziel en je hogere zelf. Activeer jouw DNA en je slapende vermogens. Verruim je bewustzijn en je perceptie.

Wees op één lijn: Stem jezelf af op je zielsdoel en je goddelijke plan. Volg je passie en je vreugde. Geef uitdrukking aan je gaven en talenten. Deel je wijsheid en kennis. Dien anderen en de planeet met liefde en mededogen.

Wees afgestemd: stem jezelf af op de hogere frequenties en energieën die voor je beschikbaar zijn. Verhoog je vibratie en je frequentie. Open je hart en je geest. Breng jouw chakra’s en jouw energiesystemen in balans. Genees je karma en je trauma’s.

Wees authentiek: wees jezelf op elk moment en in elke situatie. Wees eerlijk tegen jezelf en anderen. Wees trouw aan je waarden en principes. Wees trouw aan je dromen en visioenen. Wees moedig in uw acties en beslissingen.

Wees aanpasbaar: Wees flexibel en aanpasbaar aan de veranderingen die plaatsvinden in jouw leven en in de wereld. Omarm onzekerheid en onvoorspelbaarheid als kansen voor groei en leren. Verwelkom uitdagingen en moeilijkheden als katalysatoren voor transformatie en transcendentie.

Wees avontuurlijk: Wees avontuurlijk en nieuwsgierig naar de nieuwe realiteit die voor je opduikt. Ontdek de nieuwe mogelijkheden en mogelijkheden die voor je opengaan.

Conclusie

De dimensionale verschuiving is geen fantasie of waanvoorstelling. Het is een realiteit en een kans. Het is een realiteit die we samen met de aarde en de kosmos creëren. Het is een kans die ons wordt gegeven om te evolueren en naar een nieuw bestaansniveau te stijgen.

De dimensionale verschuiving is niet iets dat ons of voor ons zal overkomen. Het is iets dat met ons en door ons zal gebeuren. Wij zijn degenen die dit zullen laten gebeuren door onze keuzes en acties.

De dimensionale verschuiving is niet iets waar we bang voor hoeven te zijn of waar we weerstand aan moeten bieden. Het is iets dat we moeten omarmen en vieren. Het is het aanbreken van een nieuw tijdperk, een nieuwe realiteit, een nieuwe aarde!

Ben jij klaar voor de grootse dimensionale verschuiving?

Door: DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org