vrijdag 24 november 2023

Verwelkom Vreugdevolle Dagen: Een Opwindend Nieuw Gouden Tijdperk Begint! ~ 24 november 2023 ~ Aurora Ray

Verwelkom Vreugdevolle Dagen: Een Opwindend Nieuw Gouden Tijdperk Begint!

Door: Aurora Ray – 18 november 2023

We gaan een periode in van snelle technische, sociale en spirituele verandering die het volgende tijdperk van menselijke beschaving vorm zullen geven.

Grote doorbraken op het gebied van bewustzijnsverruiming, ruimtereizen, biotechnologie, kwantum computerisering en nieuwe energiebronnen lijken op handen te zijn en wijzen op een heel andere toekomst dan wat we nu hebben.

De laatste jaren zijn we veel crises te boven gekomen waardoor de mensheid nu op het punt staat om dramatische sprongen vooruit te maken in onze levenstijd. De exponentiële groei van kennis en het steeds hoger wordende tempo waarin ontdekkingen worden gedaan betekent dat de komende jaren waarschijnlijk transformaties te zien zullen zijn zo verstrekkend als de spirituele, agro-industriële en industriële revoluties.

Met hulp van de Galactische Federatie zullen we de diepste mysteries van het universum ontsluieren en tegelijk onvoorstelbare doorbraken bereiken in het uitroeien van ziekten, het verbinden van minds en het verhogen van het menselijk bewustzijn.

Dit nieuwe gouden tijdperk brengt zowel geweldige mogelijkheden als grote verantwoordelijkheid. Hoe we navigeren door de stroomversnellingen die voor ons liggen zal bepalen of we een wereld van wijsheid, compassie en gedeelde welvaart bouwen of dat we wegzakken in chaos.

Maar met serieuze aandacht, wijsheid en moed kunnen we een overvloedige, rechtvaardige en bevrijdende toekomst creëren voor iedereen. Het grote verhaal van de menselijke vooruitgang gaat verder en wij hebben de kans om het meest opmerkelijke hoofdstuk tot nu toe te schrijven.

Onze ware natuur herinneren

In deze bijzondere tijd hebben we een kans om ons te herinneren wie we werkelijk zijn naast onze menselijke identiteit en levenservaring. Hoewel we spirituele wezens zijn die een menselijke ervaring hebben, vergeten we maar al te gemakkelijk onze goddelijke natuur en ons hogere doel.

Deze ascensieperiode is een kans om ons weer te verbinden met ons authentieke zelf en het spirituele gebied. Als Gaia een hogere dimensie ingaat, kunnen ook wij ons meer bewust worden van onze heilige, eeuwige essentie. We hoeven alleen maar bij onszelf naar binnen te gaan en ons open te stellen voor het verhogen van ons bewustzijn en onze energie.

Meditatie, gebed, in de natuur zijn en andere spirituele praktijken helpen de mind en het ego tot rust te brengen zodat wij toegang kunnen krijgen tot zuiverder staten van bewustzijn. Daar kunnen we goddelijke leiding krijgen, oude wonden helen, onvoorwaardelijke liefde omarmen en ons afstemmen op ons zielsdoel. Dit brengt vrede en heelheid te midden van de chaos in de buitenwereld.

Hoewel het ascensieproces soms op de proef stellend kan zijn, dienen de groeipijnen om ons sterker en zuiverder te maken. Het verleden loslaten en afstand doen van valse identiteiten maakt het ons mogelijk om ons spirituele licht helderder te laten schijnen. Door te herinneren wie we werkelijk zijn, eisen we onze spirituele gaven en krachten weer op om mee te helpen de mensheid omhoog te tillen.

Dit is een tijd van grote mogelijkheden en beloften. Als we ontwaken en thuiskomen bij onze goddelijke essentie, vervullen we onze rol in Gaia’s ascensie. Samen co-creëren we de volgende fase van onze collectieve spirituele evolutie.

Ervaring van het Menselijk Leven

Gegrond zijn in het menselijk leven is een geschenk en een kans om deze prachtige wereld waarin we leven te ervaren. Hoewel het leven zijn uitdagingen kent, zit het ook vol zegeningen: onze relaties, natuur, emoties, zintuigen, culturen en groei.

We hebben de kans om te voelen, lief te hebben, te leren en betekenis te vinden. We krijgen de kans om banden te vormen met andere zielen en samen te delen in de ervaring van het mens zijn. Zelfs als het alledaags of moeilijk voelt, het menselijk leven heeft een doel.

Dit leven geeft ons lessen, onthult wie we zijn en vormt onze ziel. De relaties die we aangaan vormen een essentieel deel van de reis. Onze familieleden en vrienden geven het leven betekenis.

Het ervaren van het volledige gebied van menselijke emoties maakt het ons mogelijk om empathie en compassie in de praktijk te brengen. Het voelen van geluk en pijn, woede en kalmte, angst en moed brengt wijsheid. We begrijpen onszelf en anderen op een dieper niveau.

Gegrond zijn in dit tijdelijke menselijke bestaan is kostbaar want het is voorbijgaand. Het appreciëren van de voorbijgaande aard van het leven geeft motivatie om volledig in het nu-moment te leven. Gegrond zijn stelt ons in staat om volledig ondergedompeld te zijn in het wonder van menselijk leven.

Wij hebben de diepgaande kans om te leren, te groeien, lief te hebben en bij te dragen; om het beste te maken van dit geschenk. Bewust leven en betekenis vinden stuwt zowel onze persoonlijke reis als de collectieve evolutie vooruit. Gegrond zijn stelt ons in staat om deze prachtige wereld waarin we leven te appreciëren.

Conclusie

Hoewel dit een opwindend keerpunt is, is het een punt dat we met zorg en compassie moeten benaderen. Onze menselijke levenservaringen hebben gevormd wie we zijn. Hoewel we geconfronteerd zijn met duisternis, hebben wij ook licht gecultiveerd.

We kunnen een beroep doen op onze vaak onder moeilijke omstandigheden verkregen wijsheid en spirituele helderheid om te bepalen waar we nodig zijn om de planeet en de collectieve verheffing van de mensheid te dienen.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org