donderdag 30 november 2023

Verwacht goede dingen ♥ Kryon ♥

Verwacht goede dingen ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Day one gift from Kryon channeling Nov. 24, 2023: Expect Good Things. Vertaald vanuit het Engels.

 
 Gegroet, Dierbaren, ik ben Kryon van de Magnetische Dienst. En zo is het pleidooi: Verwacht goede dingen.

Verwacht meer dan dat, we hebben een stadium voor jullie bepaald in de informatie die we al meer dan een jaar geven. En die fase voor jullie is dat er dingen aan het veranderen zijn op deze planeet. Het heet: De Verschuiving.

 

Ik zeg het nog maar eens: een van de dingen die we jullie hebben verteld is dat het licht zal toenemen. Dat is een metafoor. Bewustwording, openbaring, het onthullen van dingen zal toenemen en dat zal een scheiding tussen licht en donker teweegbrengen die jullie nog niet eerder hebben gezien.

 Dat is een metafoor, maar het is een metafoor die nu op de Aarde wordt uitgespeeld.

 

En wat ik bedoel is dit: Hebben jullie iemand gezien, een groep, een organisatie, een regering - hebben jullie gezien dat er mensen zijn die jullie terug willen trekken naar de wereld van jullie grootouders? En het antwoord is ja. En het is niet alleen op één plaats. Het is op vele plaatsen.



 Het is een weerstand tegen alles wat goed is, tegen alles wat zinvol is. Het is een verzet tegen liefde.

En we hebben jullie verteld dat dit zou gebeuren. En we hebben jullie ook verteld dat dit alleen zou gebeuren als er een overvloed aan licht op de planeet zou zijn. Dat is de reden. Jullie hebben het duister ertoe aangezet zichzelf te openbaren, te schreeuwen en te roepen en te zeggen dat we niet weggaan. In plaats daarvan doen we dit. We gaan problemen voor jullie maken.

Maar, Dierbaren, uiteindelijk is dit alles waarom jullie hier zijn. Deze verbeterde biologie, als je er nog niet eerder over gehoord hebt, was de activering van een paar chromosomen waarvan je niet dacht dat je ze had. Wanneer fysica in paren komt, komt chemie in paren, alle dingen zijn in balans.

 Waarom heb je 23 chromosomen? Het antwoord is: je hebt er 24. En het laatste paar - het 24ste paar - is gewijzigd.

 

En we hebben je verteld over het hoe en waarom en je kunt dit geloven of niet. Maar wat er gebeurd is, is dat degenen die het niet geloven op een dag de vraag zullen moeten stellen: “Wat was er anders dat deze upgrade veroorzaakte?”

 

Het is een verandering van de menselijke natuur. Het is waar je 24ste chromosomenpaar - die multidimensionale paren - nu geactiveerd en versterkt beginnen te worden. En dat is het ontbrekende deel die een mens zou creëren die compassie en vriendelijkheid en zorg begint te hebben en begint wakker te worden. De mens die de ui - waar we het steeds over hebben - begint af te pellen om een grotere realiteit te vinden, een onthulling van zichzelf. En daarin begin je anders te denken. De wereld begint dingen te verwachten die veel beter zijn dan dat ze ooit zijn geweest.

 

 Je stapt af van het oude spoor van een geschiedenis die zich herhaalt met oorlog en nog eens oorlog.

En wanneer er weer oorlog uitbreekt, maak je bezwaar en begint de hele wereld te veranderen. Dingen die er niet toe deden, doen er nu wel toe. Is het je opgevallen? Integriteit van zoveel dingen in de samenleving begint er nu toe te doen. Is het je opgevallen? Je kijkt naar de regeringen; je kijkt naar de gezaghebbende gebieden in organisaties op een veel, veel andere manier dan je ooit eerder deed. En nu weet je dat je er iets aan kunt doen.

 

Jullie kijken naar de rechten van de basale mensheid en vragen om dingen waar jullie lang geleden om hadden moeten vragen, maar die jullie nooit hebben gedaan. En nu doe je dat wel dankzij deze upgrade. Dingen veranderen met het humanisme. We zeiden dat dit zou gebeuren, maar dat heeft iets anders geactiveerd.

 We gaan het de kracht van het leven noemen. En het tweede deel daarvan is lichtenergie.

 

Dit zijn twee nieuwe dingen waarvan velen die metafysisch zijn, zullen zeggen: “Ze zijn niet nieuw. Ze zijn er altijd geweest.” Maar wat nieuw is, is hun invloed op alles. Hoeveel van jullie geloven dat jullie levenskracht op deze planeet belangrijk is voor de planeet of voor anderen? In de miljarden die hier zijn, is het belangrijk voor hen of ben je gewoon een stipje in de oceaan? Ben je een van de velen? Vecht je tegen alles? Ben je een slachtoffer van de planeet?

 

Of omdat je begint op te lichten Dierbaren, zoals oude zielen oplichten en iets op deze planeet zijn wat je voorheen niet was vanwege verbeterde biologie, doet je leven er plotseling toe voor de planeet. Je leven is belangrijk omdat er nu stukken en delen van je ziel bij je zijn die er eerder misschien niet waren. Je bent veel groter dan voorheen. Je esoterische voetafdruk op deze planeet is enorm en dat was 25 jaar geleden of 30 jaar geleden niet zo. Begrijp je dit?

 

 Dit is de kracht van het leven. En plotseling begint het verschil te maken waar je loopt en wat je doet en het licht, de kracht van het licht dat je hebt, dat nieuw is vanwege deze veranderingen. Dit is niet alleen voor de oude ziel. Dit is voor de hele mensheid. Misschien moet ik dat herhalen. De hele mensheid ontvangt dit. Het is tijd en we hebben jullie verteld hoe dit werd bereikt.

 

We hebben De Verschuiving 30 jaar lang voorspeld. In 2012, toen het begon te komen, gaven we jullie de kenmerken ervan. We vertelden jullie wat jullie konden verwachten. En nu zijn ze er, maar we hebben jullie nooit verteld dat er een verbetering van het menselijk wezen zou zijn. Dit was altijd jullie taak. Dit was altijd iets wat jullie zouden kunnen doen met de gereedschappen die we jullie hebben gegeven.

 

Is het mogelijk dat er een verbinding is met het goddelijke op deze planeet die jullie nog niet eerder hebben herkend en die jullie partner is? Niet alleen de Aarde, maar de goddelijke delen van je ziel, het grotere plaatje, een groter plan, De Verschuiving, waarbij deze planeet zichzelf langzaam zou opheffen op een manier die niemand ooit had verwacht. Zodat psychologen over 50 of 100 jaar zullen moeten herschrijven wat de menselijke natuur is, omdat ze zullen terugkijken en zeggen: “Nou, vroeger was het dit en nu is het dit.” Wat doet een mens in bepaalde omstandigheden en ze zullen zeggen, “Ongelooflijk," sociologen zullen zeggen, “Ongelooflijk, nu is er een draai, een wending die ze gaan nemen voor vriendelijkheid.”

 

Oh, oh, denk je dat dat ooit gaat gebeuren? Ik zeg je dat het nu begint te gebeuren. En de nadruk ligt op het effect hiervan op jou. Ik wil dat je een beetje groter staat en dat je weet dat je iets waard bent op deze planeet, iets wat je niet verwachtte. Een stuk en een deel van je ziel, dat prachtige meelevende deel, dat altijd gewoon aan de andere kant van de sluier heeft gestaan als je Hogere Zelf begint zijn eigen energie in je te implementeren terwijl je oog in oog met anderen rondloopt.

 Dat is het verschil. Dat is de kracht van het leven.

 

Jij betekent iets. Een esoterische afdruk, als je het zo wil noemen. De ruimte die jij inneemt op planeet Aarde - die jouw naam kent en anderen die jouw naam kennen. Waar jij je begeeft maakt een verschil. En er zullen mensen zijn die zeggen: “Nou, wat moet ik hiermee doen? Is dit een doe-modus?”

Je kunt doen zoals je het wilt, maar we nodigen je uit om het te geloven. En als je dit eenmaal begint te begrijpen, zul je begrijpen waarom je dan je toekomst kunt plannen, de dingen kunt beheersen op dat treinspoor waarvan wij zeggen dat het is waar je trein naartoe gaat en dat je het spoor van de toekomst noemt. Die plek die voor zovelen gewoonweg onbekend en beangstigend is. En wij zeggen: wat als je je energie van tevoren op dat spoor zou kunnen zetten, zodat - waar je ook heen gaat, - jij je zelf tegenkomt, dat nieuwe zelf, dat vriendelijke zelf? Zou dat een verschil maken tussen wat je nu verwacht en wat je later zou kunnen verwachten?

 

 Stel je voor dat je naar een toekomst gaat waar je al een plek voor jezelf aan het voorbereiden bent?

Denk daar eens over na. Dit is een multidimensionaal concept van geen tijd en dat maakt deel uit van de nieuwe mens. Dat is wat we je hier komen vertellen.

 

Gefeliciteerd lief mens, het licht is aan het winnen en je zult dit zien. Jullie zullen dit zien. Ik vertegenwoordig alles wat in liefde is en wat jullie doen en gedaan hebben en waar jullie naartoe gaan.

Ik ben Kryon die verliefd is op de mensheid.

 

En zo is het.

Kryon


Lee Carroll
www.menus.kryon.com