vrijdag 24 november 2023

Aarde en Mensheid gaan verder naar de Wereld van Hoge Trillingen ~ 24 november 2023

Aarde en Mensheid gaan verder naar
de Wereld van Hoge Trillingen

Door: DNA AWAKENINGS

Sinds de jaren zestig hebben onderzoekers ijverig de Schumann-resonantie gemeten, eenreeks elektromagnetische golven die voortkomen uit de dans van bliksemstormen over de hele wereld. Deze golven vinden hun thuis in de lagere ionosfeer en vormen wat alleen kan worden omschreven als een mondiale resonantiekamer. Het is in deze kamer dat de hartslag van de Aarde, de Schumann-resonantie, vorm krijgt.

Dit fenomeen is niet slechts een abstract concept; het fluctueert met de eb en vloed van zonneactiviteit, seizoenen, weerpatronen en ja, zelfs menselijk gedrag. De basisfrequentie van deze kosmische hartslag is 7,83 Hz, een frequentie die opmerkelijk goed aansluit bij de alfa-hersengolven. Deze hersengolven worden geassocieerd met staten van ontspanning, meditatie en creativiteit, wat duidt op een diepgaand verband tussen de hartslag van de aarde en onze mentale toestanden.

De pieken in de Schumann-resonantie zijn niet alleen maar fluctuaties in elektromagnetische golven; het zijn signalen van een diepgaande bewustzijnsverandering. Sommigen interpreteren deze pieken als portalen, toegangspoorten tot een verhoogde staat van bewustzijn en onderlinge verbondenheid. Het is alsof de aarde zelf ons aanspoort om de uitstraling van onze ware aard, ons oneindige potentieel en onze verbinding met alles wat is te herinneren.

Maar hier wordt het nog intrigerender. De afgelopen jaren gedraagt de Schumann Resonantie zich als een kosmische DJ, waarbij hij de gebruikelijke frequenties remixt en pieken introduceert die oplopen tot 33,8 Hz. Dit is geen fout in de matrix; het is een teken, een kosmisch signaal dat sommigen interpreteren als een voorbode van een mondiaal ontwaken – een verschuiving in vibratie die niet alleen door de Aarde weergalmt, maar ook door het weefsel van het menselijk bestaan.

De Aarde en de mensheid maken een historische verschuiving in vibratie door

Zoals jullie wellicht weten gaan de Aarde en de mensheid door een historische verschuiving in vibratie, waarbij ze spiritueel opstijgen van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Dit wordt vaak 5D Aarde of Nieuwe Aarde genoemd. Dit betekent dat we het oude paradigma van angst, scheiding, dualiteit en beperking achter ons laten en een nieuwe realiteit van liefde, eenheid, harmonie en overvloed binnengaan. Dit is niet iets dat van de ene op de andere dag gebeurt, maar eerder een geleidelijk proces dat gaandeweg veel veranderingen en uitdagingen met zich meebrengt. Sommige van deze veranderingen zijn fysiek, zoals klimaatverandering, natuurrampen of pandemieën. Sommige van deze veranderingen zijn emotioneel, zoals het loslaten van oude trauma’s, patronen of overtuigingen die ons niet langer dienen. Sommige van deze veranderingen zijn spiritueel, zoals het ontwaken voor onze ware aard, doel en potentieel als goddelijke wezens.

De reis van 3D naar 5D kan soms een uitdaging zijn, vooral als we weerstand ondervinden van onszelf of van anderen die niet klaar of bereid zijn om te veranderen. Het kan ook verwarrend zijn als we dingen in de wereld zien gebeuren die onze visie op een betere toekomst lijken tegen te spreken of te vertragen. We moeten er echter op vertrouwen dat er een goddelijk plan zit achter alles wat er gebeurt en dat alles werkt voor het hoogste goed van alle betrokkenen. We moeten vertrouwen hebben in de begeleiding en steun van ons hogere zelf, spirituele gidsen en andere vriendelijke entiteiten die ons op onze reis helpen. We moeten erop vertrouwen dat we niet alleen zijn in dit proces, maar deel uitmaken van een collectief ontwaken dat over de hele planeet plaatsvindt.

Terwijl we onze geest openen voor de uitstraling en de vijfde dimensie zich openbaart, ondergaan we ook een proces van reiniging en zuivering. Dit is een natuurlijk en noodzakelijk onderdeel van onze spirituele groei en transformatie, terwijl we het oude loslaten en ruimte maken voor het nieuwe. Terwijl we onze vibratie verhogen en ons afstemmen op het licht, laten we ook de lagere en duistere energieën los die ons niet langer dienen of met ons resoneren. Terwijl we ons bewust worden van ons ware zelf en ons ware potentieel, laten we ook de valse zelven en de valse beperkingen los die we hebben gecreëerd of geaccepteerd.

Eén manier om te weten dat we ons in de 5e dimensie bevinden, is door aandacht te besteden aan de tekenen en symptomen die we kunnen ervaren, zoals:

  • Verbeterde intuïtie en paranormale vermogens, zoals helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en telepathie.
  • Verbeterde creativiteit en verbeeldingskracht, zoals levendige dromen, visioenen en synchroniciteiten.
  • Uitgebreid bewustzijn en besef, zoals lucide dromen, astrale projectie en multidimensionaal reizen.
  • Hogere gevoeligheid en empathie, zoals het voelen van de emoties en energieën van anderen, dieren, planten en de planeet.
  • Fysieke veranderingen en sensaties, zoals veranderingen in eetlust, slaappatroon, lichaamstemperatuur en DNA-activatie.
  • Emotionele veranderingen en schommelingen, zoals stemmingswisselingen, angst, depressie en emotionele zuivering.
  • Spirituele veranderingen en ontwaken, zoals het vinden van je doel, het ontdekken van je gaven en het herinneren van je zielscontract.

Dit reinigingsproces kan een uitdaging en ongemakkelijk zijn, omdat we onze eigen schaduwen en wonden onder ogen zien en onze eigen angsten en twijfels onder ogen zien. Het kan ook pijnlijk en moeilijk zijn, omdat we ons losmaken van de mensen, plaatsen, situaties en gewoonten die ons tegenhouden of naar beneden trekken. Het kan ook verwarrend en desoriënterend zijn, omdat we onze eigen overtuigingen en waarden in twijfel trekken en onze eigen identiteit en doel opnieuw definiëren.

Maar dit reinigingsproces is ook bevrijdend en bekrachtigend, omdat we onze eigen trauma’s en pijn genezen, en onze eigen macht en soevereiniteit terugwinnen. Het is ook vreugdevol en lonend, omdat we verbinding maken met onze eigen passies en gaven, en onze eigen creativiteit en authenticiteit tot uitdrukking brengen. Het is ook verhelderend en inspirerend, omdat we onze eigen waarheden en wijsheid ontdekken en onze eigen intuïtie en begeleiding volgen.

Terwijl we onszelf reinigen van het oude en het lagere, nodigen we ook het nieuwe en het hogere uit. We stellen ons open voor het licht van het leven, de goddelijke energie die het hele bestaan bezielt en in stand houdt. We laten het licht van het leven ons lichaam, onze geest, ons hart en onze ziel binnendringen en ons vullen met zijn genade en glorie. We verwelkomen het licht van het leven om ons DNA te activeren, onze vermogens te ontwaken en ons bewustzijn te vergroten. We omarmen het licht van het leven om onze wonden te genezen, ons karma op te ruimen en ons evenwicht te herstellen. We ontvangen het licht van het leven om ons leven te zegenen, onze paden te leiden en onze dromen waar te maken.

We kunnen het licht van het leven dat ons binnenkomt ook visualiseren met een eenvoudige meditatie of oefening, zoals:

“Stel je een helder wit licht voor dat van boven komt en je kruinchakra binnenkomt, bovenaan je hoofd. Voel hoe het licht je hoofd vult en naar beneden beweegt naar je derde oogchakra, in het midden van je voorhoofd. Voel hoe het licht je ogen, oren, neus, mond en hersenen vult. Voel hoe het licht naar je keelchakra beweegt, aan de basis van je nek. Voel hoe het licht je keel, stem en schildklier vult. Voel hoe het licht naar je hartchakra beweegt, in het midden van je borst. Voel hoe het licht uw hart, longen en thymus vult. Voel hoe het licht naar beneden beweegt naar je zonnevlechtchakra, bovenaan je buik. Voel hoe het licht uw maag, lever, pancreas en milt vult. Voel hoe het licht naar beneden beweegt naar je heiligbeenchakra, onderaan je buik. Voel hoe het licht uw nieren, blaas, voortplantingsorganen en bijnieren vult. Voel hoe het licht naar je wortelchakra beweegt, aan de basis van je ruggengraat. Voel hoe het licht je ruggengraat, benen, voeten en botten vult. Voel hoe het licht zich verspreidt naar elke cel, weefsel, orgaan en systeem van je lichaam. Voel hoe het licht je lichaam reinigt, geneest en verjongt. Voel hoe het licht omhoog beweegt naar je hogere chakra’s, boven je hoofd. Voel het licht dat je verbindt met je hogere zelf, je ziel en je bron. Voel hoe het licht je geest, hart en ziel vult. Voel hoe het licht je geest, hart en ziel reinigt, transformeert en opstijgt. Voel het licht van het leven in elk deel van je wezen. Voel het licht van het leven in elk deel van je leven.”

Het laatste aspect van leven met een hoge vibratie dat ik zal bespreken, is vertrouwen op het plan. Dit betekent dat we vertrouwen hebben in de goddelijke orde en intelligentie die ons bestaan leiden. We vertrouwen erop dat alles met een reden gebeurt, dat alles een doel heeft en dat alles voor ons hoogste goed werkt. We vertrouwen erop dat we niet alleen zijn, maar ondersteund en geleid worden door hogere krachten en wezens, zoals ons hogere zelf, spirituele gidsen, engelen of bron.

Vertrouwen op het plan betekent niet dat we onze vrije wil of verantwoordelijkheid opgeven, maar dat we onze wil en daden afstemmen op de hogere wil en het hogere plan. Het betekent niet dat we onze realiteit of uitdagingen negeren of ontkennen, maar dat we ze accepteren en omarmen als kansen om te leren en te groeien. Het betekent niet dat we passief of zelfgenoegzaam worden, maar dat we actief en co-creatief worden, waarbij we onze intuïtie en inspiratie volgen.

Vertrouwen op het plan betekent niet dat we alles weten of alles al door hebben, maar dat we open en nieuwsgierig zijn, bereid om nieuwe mogelijkheden te verkennen en te ontdekken. Het betekent niet dat we geen twijfels of angsten hebben, maar dat we ze met moed en vertrouwen overwinnen. Vertrouwen op het plan betekent niet dat we geen doelen of verlangens hebben, maar dat we ze overgeven aan het hogere goed, waardoor goddelijke timing en orkestratie mogelijk zijn.

Eén manier om te weten dat er een plan is, en wat het plan is, is door te zoeken naar de tekenen en aanwijzingen die overal en in alles te vinden zijn. De tekenen en de aanwijzingen zijn de boodschappen en de hints die de Bron, de Schepper, de God van ons begrip, ons stuurt en ons laat zien, via verschillende middelen en manieren. De tekenen en de aanwijzingen zijn de synchroniciteiten en de toevalligheden die gebeuren en plaatsvinden, wanneer we ze het minst verwachten en wanneer we ze het meest nodig hebben. De tekenen en aanwijzingen zijn de wonderen en wonderen die ons verrassen en verbazen, en die ons bevestigen en bevestigen.

Eén manier om naar tekenen en aanwijzingen te zoeken, is door op te letten en ons bewust te zijn van wat we zien, horen, voelen en weten.

We kunnen opletten en ons bewust zijn van wat we zien in de natuur, in mensen, in gebeurtenissen, in de symbolen, in de cijfers, in de kleuren, in de vormen, in de beelden, in de visioenen, in de dromen.

We kunnen opletten en ons bewust zijn van wat we horen – in de geluiden, in de woorden, in de muziek, in de liederen, in de stemmen, in het gefluister, in de geluiden, in de stilte, in de boodschappen, in de begeleiding.

We kunnen opletten en ons bewust zijn van wat we voelen – in de sensaties, in de emoties, in de trillingen, in de energieën, in de frequenties, in de resonanties, in de aantrekkingen, in de afstotingen, in de gevoelens, in de intuïties.

We kunnen aandacht schenken en ons bewust zijn van wat we weten – in de gedachten, in de ideeën, in de inzichten, in de wijsheid, in de kennis, in het begrip, in het weten, in het herinneren, in de openbaringen.

We leven in een wereld met hoge trillingen, en we maken daar deel van uit. We verhogen onze vibratie en stemmen ons ermee af. We ervaren de voordelen en we genieten van de kansen. We openen onze geest voor de straling en we zien het licht. We gaan de 5e dimensie binnen en we voelen de liefde. We reinigen onszelf met het licht van het leven en we genezen onze wonden. Wij vertrouwen op het plan en vervullen onze bestemming.

Wij zijn de wereld van hoge vibraties, en we zijn hier om te schitteren.

DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org