zaterdag 25 november 2023

UFO’s, UAPS en het Betreden van de Galactische Gemeenschap ~ 25 november 2023 ~ Daniel Scranton

UFO’s, UAPS en het Betreden van de Galactische Gemeenschap

Kanaal: Daniel Scranton – 24 november 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

Jullie hebben daar op planeet Aarde een nieuwe drempel overschreden, en jullie hebben genoeg van jullie bevolking wakker gemaakt om jezelf als onderdeel van de galactische gemeenschap te beschouwen.

Dit is de reden waarom jullie steeds meer UFO’s of UAP’s in jullie luchtruim zullen zien.

Het is omdat het nu officieel is.

Het feit dat het officieel is dat jullie lid zijn van de galactische gemeenschap betekent niet dat alles van de ene op de andere dag zal veranderen. Het betekent niet dat jullie morgen enorme veranderingen zullen zien plaatsvinden, maar het betekent wel dat er grote veranderingen op komst zijn en dat er nog meer waarnemingen zullen komen, en dat jullie er absoluut op kunnen rekenen dat jullie meer e.t. ontmoetingen zullen hebben.

Jullie hebben met jullie bewustzijn jullie medemensen wakker gemaakt en daarvan willen wij jullie verzekeren. Dit is geen toeval; jullie ervaren deze realiteit nu vanwege wat jullie hebben gedaan, gezegd, gedacht en geloofd, en jullie verdienen het om dat schouderklopje te krijgen dat wij jullie geven en dat jullie hogere zelven jullie zeker ook geven.

Jullie als collectief, waarnaar wij hebben verwezen als Ontwaakte Collectief, hebben meer dan jullie eerlijke deel gedaan om dit tot stand te brengen. Nu ja, natuurlijk heeft iedereen zijn eigen reis en zal ontwaken wanneer het de bedoeling is dat zij ontwaken, maar jullie mogen daar allemaal jullie rol in spelen, en jullie gaan over naar de realiteit die het beste weergeeft waar jullie op jullie spirituele evolutionaire pad zijn gekomen.

En dus mag jij de eer opeisen voor het overschrijden van deze drempel, het bereiken van dit omslagpunt, en wij zeggen nu tegen jullie: verwacht meer e.t. toekomstige contactervaringen, vooral degenen onder jullie die erom hebben gevraagd.

Degenen onder jullie die contact willen maken, hebben begrepen dat je bepaalde angsten, bepaalde blokkades en zwaarte moet loslaten om klaar te zijn voor die ervaring, en jullie hebben dat werk gedaan.

Wij, en anderen zoals wij in het niet-fysieke, hebben het gevoeld, en we ervaren jullie voortdurend op het astrale vlak. Wij spreken uit directe ervaring met u als wij dat zeggen.

Er zijn anderen die zullen ontwaken via e.t. contactervaringen en UFO/UAP-waarnemingen. Dit is iets om heel enthousiast over te worden, en het brengt je natuurlijk dichter bij het eerste contact.

Dit is iets waar we al jaren over praten, en nu kunnen we met zekerheid zeggen dat het absoluut gebeurt en op dit moment voor jullie allemaal op de radar staat.

Je hoeft niet veel langer te wachten en je krijgt wel je eigen persoonlijke e.t. contactervaringen omdat je het collectieve bewustzijn, waarvan jij deel uitmaakt, hebt aangemoedigd om hun geest te openen.

Zoals jullie weten is er ook veel sprake van Soft Disclosure, en dat heeft zeker geholpen. Maar wij geven de eer waar die eer toekomt, en jullie verdienen het allemaal om je heel goed te voelen over waar je bent en wat je hebt gedaan, en omdat je deze drempel hebt bereikt en overschreden, kun je nog veel meer verwachten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org