vrijdag 24 november 2023

KOSMOS & ASCENSIE Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE Update
Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie

EEN STERKE TOENAME VAN DE ZONNEACTIVITEIT!
M FLARE ACTIEF
HOGE KOSMISCHE STRALING
SR FULL RAY PIEKEN
CME ONDERWEG NAAR DE AARDE

***KRACHTIGE KARMISCHE BLOED & LYMFE ZUIVERING***

In de afgelopen week is het aantal zonnevlekken bijna 10-voudig toegenomen met tientallen donkere kernen die nu op de zonneschijf aanwezig zijn. Het is geen verrassing dat ook de zonneactiviteit sterk is toegenomen. Juist vandaag zijn meerdere overlappende CME's van de zon weggewaaid. De eerste, heldere zuidelijke zou in de late uren van 25 november het magnetische veld van onze planeet kunnen raken.

WISSELENDE ZONNEWINDSNELHEDEN BLAZEN OVER DE AARDE MET WNDSNELHEDEN TUSSEN >350 -450 km EN ZUIVEREN ONZE AURA= direct verbonden aan ons zenuwstelsel met uitbreiding van het hartveld=hartritmestoornissen, snelle hartslag, hartkloppingen, hartfladderen, hart overslaan, rillingen, trillingen, vibrerende cellen, onrust, prikkelbaar, onder stroom staan, last van de maag

ELEKTRONEN UITSCHIETERS=plots aanvallen van hoogspanning

SR PIEKEN tot 25 Hz=trillen oud aangekoekt oud zeer los uit onze gevoel snaren [klonten snot en slijm] = snotterig, emotionele doorbraken, hoesterig, grieperig, prikkelbaar

INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD MET ONRUSTIGE ATMOSFEER= angstig, wankel, spanning, dizzy, gevoel van zeeziek zijn

M FLARE FAKKELING ACTIEF-drukt op je zwakke punten in het zenuwstelsel, doorbranden karma pijnknooppunten, knalvuurwerk op je triggerpunten die pijn wegbranden =alert, onrustig & emotioneel zijn

CME ONDERWEG NAAR DE AARDE=hogedrukspuit gevoel op je kruin/voorhoofd-nek-schouders-onderrug=alsof *iets* je diep de aarde indrukt

Solar wind
speed: 351.9 km/sec
density: 3.24 protons/cm3

X-ray Solar Flares
6-hr max: M1 0933 UT Nov24
24-hr: M1 0933 UT Nov24

Planetaire K-index
Nu: Kp= 1,33 rustig
24-uurs max: Kp= 1,67 stil

***TORENHOGE FREQUENTIESTIJGINGEN ***INSTABIEL AARD MAGNETISCH VELD GEEFT DUIZELIGHEID EN MISSELIJKHEID DOOR DE DEINING IN DE ATMOSFERISCHE LAGEN***SR PIEKEN 15-18 Hz TREKKEN ONS DIEP DE AARDE IN en OPENEN ONS HART EN HOGERHART MET UITSTROOM VAN OUDE ZWARE SLIJMERIGE & VASTGEKOEKTE OUD ZEER***HOGE ZONNEWINDEN >500-600 km/s BLAZEN ONS DUISTERE KARMISCHE LYMFESYSTEEM FLINK SCHOON***

De SR pieken laten pieken tot 25 Hz zien, deze pieken trillen onze gevoelsbanen vanaf onze middenrug [durale zak] flink schoon met uitstoot van oude aangeplakte energie die vervolgens ons darmvlies wordt in geslingerd en je het gevoel van een overvolle wasmachine ervaart in je buik; opgeblazen, misselijk, onrustig, maagspanning..

Vanaf 40 Hz opent ons hart voor de hogere dimensies en lichtcodes. Dit geef veel lymfe doorstroming met als gevolg; pijnlijke liezen ,oksels, borsten, darmen, knieholtes, middenrif, drukkend/gespannen maaggebied, keelpijn, pijnlijke nek en halsklieren tgv het opruimen van de afvalstoffen[fagocytose].
Ons kristallijnen lichaam is zeer gevoelig voor solaire, lunaire en lineaire golven. Via onze nekwervels lijnen we nu volledig en razendsnel uit met onze blauwdruk= oorspronkelijke vorm= verbonden aan het skelet.

Dit geeft druk en spanningspijnen langs de wervelkolom en mn tussen de schouderbladen en je flanken! [tip; een warm flesje water tussen je schouderbladen leggen helpt] Tussen je schouderbladen zit het grootste energieportaal van vloeibaar licht[liquor] en oiv de drukkende kosmische golven wordt nu deze portaal doorgedrukt en opgeschoond!

Onbegrijpelijk voor ons om te bevatten nog! Deze megagrote vloedgolf van zuiver wit licht zorgt ervoor dat we mogen ontwaken en opstijgen naar grote en ongekende hoogten en is pure evolutie. Hij lost onze ego pantser oftewel lymfepantser op!

GEEFT VEEL DETOX VAN ONS LYMFESYSTEEM[ oplossen van ons lymfe=ego=pantser tussen chakra 3 en 4 aan de voorzijde van je lichaam]:
-koude rillingen, snotterig, grieperig, moe, longklachten, diepvrieskou, darmklachten, pijnlijke lymfeklieren, keelklachten, intense eenzaamheid, verlatenheid.
pijnlijke borsten, gewrichtsklachten, drukgevoelens schedel-nek en wervelkolomroute, gevoel van desoriëntatie en vergeetachtigheid tot aan geheugenverlies, controle drang, behoefte aan cocoonen, gevoel in multidimensionale werelden tegelijk te "lopen" etc,

Een zware eenzame en beangstigende donkere weg is de noodzakelijke zijweg op weg naar het verlichte midden pad!
Uiteraard ervaren we de krachten van het hoge frequente licht op ons fysiek lichaam als een zware druk omdat ons koolstoflichaam omgezet aan het worden is in diamanten licht oiv deze hoge druk!
We zoeken dit licht al zolang en maakten een innerlijke diepe en ongekende crisis door en vroegen ons wanhopig af waarom? Hierom dus. De diepe crisis en het eenzame en verloren gevoel dwong ons naar binnen te keren en door de duisternis af te dalen wanhopig een uitweg te zoeken.

We doorlopen dus in omgekeerde volgorde ons
spijsverteringsstelsel, vandaar de uitdrukking-je shit oftewel het karmisch moeras opruimen!.
Uiteindelijk komt het erop neer dat in onze darmen heel veel oud zeer vastzit [immuunsusteem=lymfe=koude stroom alsof je onder een ijslaag ligt,] Dit stamt nog uit de kindertijd toen ons brein nog niet volgroeid was en vele pijnlijke ervaringen zich hebben vastgezet [lymfe-egopantsering chakra 3-4 ] Dit egopantser lost nu geleidelijk op oiv de binnenstromende lichtgolven. Dit egopantser is dus letterlijk de plek waar jij in de kou stond, ongezien, ongehoord en verlaten van iedere vorm van warmte en steun. Dit wordt nu flink aan ons gespiegeld door de wereld om ons heen deze oude pijn = triggerpoints 'aanraken" [fibromyalgie].

Veel vastgehouden en weggestopte verdriet komt los nu we ons alleen en verlaten voelen op deze heilige=helende eenzame weg. [in de darmlussen opgeslagen middels een slijmlaagje].
In omgekeerde volgorde komt deze shit er nu uit en het is nogal wat, het kan er zelfs via je neus uitkomen in de vorm van veel snot slijm hoesten, grieperig, keelklachten, wortelkanalen van de kiezen en tanden pijnlijk, kaak spanningen, halsklieren pijnlijk en gezwollen tgv detoxen, vieze metalen smaak in je mond tgv detoxen zware metalen. Slijmvliezen laten nu letterlijk slijm en snot los vol toxinen.

Signalen dat we mogen loslaten en onze zielenpad vervolgen zoals we bedoeld zijn in onze puurste vorm zonder vervormingen en zonder afhankelijkheid van anderen hun mening.
De emotionele afhankelijkheids banden [aanhechtingsbanden -en pezen aan je skelet] worden losgemaakt van iets of iemand buiten onszelf. Zodat we weer in de juiste en perfect op maat gemaakte pasvorm [oospronkelijke blauwdruk]. Dit veroorzaakt de groeipijnen en het gevoel zowat uit je borstkas te knappen=expansie van ons lichtlichaam.

SYMPTOMEN Voor velen van ons is de druk weer sterk voelbaar!
Druk op de schedel en hersenen, wervelkolom en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een overvolle wasmachine in chakra 3, grieperigheid, diepvrieskou, opgejaagdheid, rillen, trillen, shaken en beven hartritmestoornissen, benauwd, opgeblazenheid, pijnlijke lymfklieren, darmklachten, gassen, slapeloosheid, stress en onrust omdat we niet meer mee kunnen komen in de haastige wereld vol druk en sociale verplichtingen en to-do's, gevoel iets te zijn vergeten, soms heftige heup, benen en voetklachten, gezwollen lymfeklieren, heftige depressieve gevoelens tgv de energieverschuivingen in je lichaam=pure opruiming.
De verhoogde energiegolven geven weer een versnelling van het lichtlichaam en dus pijn en spierklachten incl. vibrationele griep. Doordat we gedwongen worden tot rust gaan de organen ont -stressen en gooien allerlei opgehoopte emoties en afval eruit, zo loopt chakra 3 snel vol en is overgave gevraagd. Het lichtlichaam ontwaakt en is bezig met he uitlijnen en licht geeft eerst fysiologische pijn.
***TIP: Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende en met licht gecodeerde producten van Natural Upgrade. Ze geven gelijk een goed aarding aan je voeten bv de Feetcare of de Bodybutter die je energetisch beschermt. De magnesium oil spray is een fantastische 1e hulp bij stress , even sprayen en de verkramping lost op, ook ideaal bij dieren!
***Een vrijdagse stampot uit de losse pols. Hier in de flat wordt nog steeds verbouwd, gezaagd, geboord, gehamerd en geschuurd dus ik rommel maar wat aan met de update's. Vandaag chillen met Loebas***
Marjolein Ingrid Soulpursang