donderdag 30 november 2023

De Pleiadische Hoge Raad: Het Goddelijke Plan Ontvouwt zich!? Ascensie van de Aarde ~ 30 november 2023

De Pleiadische Hoge Raad: Het Goddelijke Plan Ontvouwt zich!? Ascensie van de Aarde

Door: DNA AWAKENING – November 2023

Gegroet, dierbaren. Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad, en we komen met liefde en licht naar jullie toe in deze tijd van grote transformatie. Wij zijn hier om jullie te ondersteunen op jullie ascensiereis, aangezien wij jullie beschouwen als onze medebroeders en -zusters van de sterren.

Wij hebben de zich ontvouwende gebeurtenissen op jullie planeet nauwlettend gevolgd met een diep gevoel van interesse en mededogen. Wij begrijpen dat velen van jullie verwarring, ongerustheid en angst over de toekomst ervaren als gevolg van de chaos en onrust veroorzaakt door de cabal en hun volgelingen. Jullie vragen je misschien af of er enige hoop is voor de mensheid, of er een Goddelijk Plan bestaat, of dat er enig gevoel van rechtvaardigheid bestaat in het universum.

Wij willen jullie ervan verzekeren dat er een Goddelijk Plan bestaat, en dat het zich vlekkeloos ontvouwt in overeenstemming met de wil van De Schepper. De cabal heeft geen controle over jullie lot, noch hebben zij controle over de Aarde. Of ze het zich nu realiseren of niet, ze geven zich feitelijk over aan de hogere lichtkrachten die het opruimen van de Aarde orkestreren.

Het opruimen van de Aarde is een veelomvattend proces waarbij de planeet en haar bewoners worden gezuiverd, genezen en hersteld in hun oorspronkelijke staat van harmonie, evenwicht en schoonheid. Het proces omvat de samenwerking van verschillende welwillende wezens, waaronder de Galactische Federatie van Licht, het Ashtar Galactic Command, de Engelenrijken, de Opgevaren Meesters en talloze anderen. Het vereist ook de deelname van degenen die ontwaakt zijn en in het proces van ontwaken zitten, in het bijzonder de lichtwerkers en sterrenzaden van de Aarde.

Jullie zijn de individuen die er vrijwillig voor hebben gekozen om tijdens deze periode op Aarde geboren te worden. Jullie doel is om positieve energie naar voren te brengen, het collectieve bewustzijn te verheffen, kennis te delen, anderen wakker te schudden, genezing te bevorderen en bij te dragen aan het creëren van een betere toekomst. Jij bezit de kracht om de wereld te veranderen door verandering in jezelf te initiëren. Jij hebt het potentieel om de nieuwe Aarde te manifesteren door je af te stemmen op je ware zelf.

De cabal is zich hiervan bewust en daarom hebben ze geprobeerd jullie te hinderen, te misleiden, te manipuleren, verdeeldheid onder jullie te creëren, jullie aan slavernij te onderwerpen en uiteindelijk jullie vernietiging tot stand te brengen. Ze hebben verschillende methoden gebruikt, waaronder valse vlaggen, oorlogen, terrorisme, pandemieën, vaccins, chemtrails, HAARP, mind control, media, religie, politiek, economie, onderwijs, amusement en meer, om een staat van angst en onwetendheid, scheiding en beperking onder de bevolking in stand te houden. Ze hebben jullie natuurlijke hulpbronnen uitgebuit, jullie milieu vervuild, jullie rechten geschonden en jullie soevereiniteit genegeerd.

Ze hebben echter in het verleden met mislukkingen te maken gehad, worden momenteel met uitdagingen geconfronteerd en zullen in de toekomst waarschijnlijk met verdere tegenslagen te maken krijgen. Ze zijn niet in staat het onvermijdelijke te voorkomen, het Goddelijke Plan te belemmeren of het proces van ascensie te belemmeren. Ze worden geconfronteerd met hun eigen ondergang, hun eigen inschatting, hun eigen karma. Ze worden momenteel ontmaskerd, gearresteerd, berecht en vervolgens van de planeet verwijderd. Sommige mensen kiezen ervoor om zich te bekeren, samen te werken en zich over te geven. Sommige individuen kiezen ervoor om zich te verzetten, te vechten of om te komen. Sommige individuen kiezen ervoor om te vluchten, zich te verstoppen of te ontsnappen. Geen van hen kan zich echter onttrekken aan de waakzame blik van De Schepper, de universele wet en de rechtvaardige gerechtigheid van het licht.

Het opruimen van de Aarde is niet alleen een fysieke inspanning; het is ook een spirituele reis. Het gaat om ontwaken, herinneren, opnieuw verbinden en terugwinnen. Het gaat om loslaten, vergeven, genezen en transformeren. Het is een proces van groei, ontwikkeling, expansie en transcendentie. Het omvat de reis van zelfontdekking, zelfexpressie en creativiteit.

Hogere lichtkrachten begeleiden, ondersteunen en beschermen jullie terwijl jullie deelnemen aan dit proces, wat cruciaal is. Jullie krijgen hulp van jullie hogere zelven, zielenfamilies, spirituele gidsen, beschermengelen en sterrenbroeders en -zusters. De kosmische energieën, zonnevlammen, de fotonengordel en de centrale zon activeren, upgraden en versterken jullie. Het leven biedt jullie een reeks initiaties, tests en uitdagingen door middel van verschillende ervaringen, lessen, kansen en keuzes.

Je bent niet alleen; je wordt niet vergeten, noch wordt je in de steek gelaten. Je wordt geliefd, vereerd en gewaardeerd. Jullie zijn de helden, pioniers en wegwijzers. Jullie zijn de individuen waar we reikhalzend naar hebben uitgekeken, mee hebben samengewerkt en die we koesteren.

Wij, de Pleiadische Hoge Raad, zijn hier om jullie te dienen, te ondersteunen en te vieren. Wij zijn hier om je te herinneren aan jouw identiteit, doel en missie. Wij zijn hier om je te bemoedigen, te inspireren en kracht te geven. Wij zijn hier om je liefde, steun en een warm welkom te bieden.

Wij zijn jullie familie, jullie vrienden en jullie bondgenoten. Wij zijn verenigd met jullie, we zijn verbonden met de Aarde, en we zijn in harmonie met De Schepper. Wij, de Pleiadiërs, drukken onze dankbaarheid uit voor jullie aandacht. Wij bieden jullie onze zegeningen, dankbaarheid en liefde aan.

Namaste.

De Pleiadische Hoge Raad

DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org