zaterdag 25 november 2023

Vrede sluiten met familie ~ 25 november 2023 ~ Selacia


Vrede sluiten met familie

Herdefiniëren wie je bent

Hallo vrienden,

Vandaag wil ik enkele inzichten en eenvoudige hulpmiddelen delen om vrede te sluiten met familie. Ik heb het over zowel de biologische familie als onze collectieve menselijke familie. Dit is essentieel voor ons allemaal terwijl we ons voorbereiden op het einde van 2023 en de middelen krijgen om de vluchtige energieën van verandering in 2024 te laten ontvouwen.

Achtergrond

We zijn geconditioneerd om onszelf te definiëren in termen van onze biologische familie. Dit omvat onze etniciteit, cultuur, geloofssystemen en percepties over wie we zijn en wie we zouden kunnen worden. Deze lineaire conditionering zorgt ervoor dat we ons klein en in een hokje voelen. Het zorgt er ook voor dat we anderen die anders zijn dan wij, vrezen en veroordelen.

Binnen onze persoonlijke gezinsstructuur vond een ander niveau van lineaire conditionering plaats. Voorbeelden: (1) Een kind kan begiftigd zijn met paranormale gaven, maar andere gezinsleden begrepen de gaven verkeerd en oordeelden angstig. (2) Een ander kind leek misschien een langzame leerling, terwijl dat kind in werkelijkheid buitengewoon slim was en op een andere manier leerde dan andere kinderen. (3) Een jonge jongen met artistieke capaciteiten werd niet gevalideerd door ouders die waarde hechtten aan competitiesport en academische prestaties.

De punten verbinden

Gezien de lineaire conditionering die wij Goddelijke Verandermakers hebben gehad, is het een wonder dat we onszelf beoordelen en niet weten wie we werkelijk zijn?!

Stel je in de bredere context eens voor dat zeven miljard mensen dezelfde conditionering hebben als de onze: (1) Ze weten niet wie ze werkelijk zijn. (2) Ze waren geconditioneerd om anderen te vrezen en te beoordelen. (3) Ze realiseren zich niet dat ze goddelijke wezens zijn met een oneindige macht om te creëren! (4) Ze waren geconditioneerd om hun macht weg te geven. (5) Ze hebben geleerd dat ze afgescheiden zijn – in plaats van een deel van de hele mensheid.

Vrede sluiten met familie

Vrede sluiten met onze menselijke familie is essentieel om vooruit te komen en een wereld te creëren die gebaseerd is op liefde. De manier om dit te doen begint bij ons als individu. Ons zelfgevoel en ons vermogen om van onszelf te houden vormen tenslotte het fundamentele onderdeel. De tijd waarin we leven vereist dat we opnieuw definiëren wie we zijn op ziel/kosmisch niveau – voorbij het lichaam, voorbij identiteiten, voorbij wat ons is geleerd of verteld. Dit is enorm!

In mijn cursus “Dansen in het vuur van verandering” Goddelijke Veranderaars help ik je dit en nog veel meer te doen! Je leert je kracht terug te nemen en je stem te vinden om een verschil te maken. Je ontdekt hoe je kunt luisteren naar de fluisteringen van je ziel terwijl deze je vooruit begeleiden.

Dit maakt het verschil wanneer je met anderen omgaat – of het nu gaat om jouw biologische familie, partners, zakencollega’s of ‘vreemden’ die je nog nooit hebt ontmoet.

Naarmate je er meer in oefent jezelf door de ogen van je ziel te zien, word je een stralend licht voor anderen.

5 dingen om te onthouden over nu leven

Voorafgaand aan dit leven hebben wij en miljarden anderen er doelbewust voor gekozen om hier samen te zijn toen de mensheid zich in haar donkerste momenten bevond. Zoals ik in mijn boek Earth’s Pivotal Years beschrijf: “Je kwam niet voor één bepaalde datum, maar om op de eerste rij te zitten terwijl de aarde opstijgt naar een hoger bewustzijn.”

Veel dingen zijn niet wat ze lijken. Sommige situaties en individuen kunnen eenvoudigweg een katalysator zijn voor ons ontwaken, het herinneren van wie we zijn en het terugnemen van onze macht als soevereine wezens.

Je hoeft iemand of iemands opvattingen niet leuk te vinden om van hem of haar te houden. Liefde oordeelt niet.

Wanneer het vuur van verandering heter wordt – en dat zal zeker het geval zijn – kun je ontdekken hoe je vreugde en een feestelijke sfeer in je energieveld kunt creëren.

Goddelijke Veranderaars die nu leven, hebben de neiging gevoelig te zijn, het leven dieper te voelen en dingen aan te voelen die anderen misschien missen. Dit is een kracht die we moeten koesteren en waarderen.

Bedankt dat je deel uitmaakte van mijn levenservaring op deze veelbelovende momenten, en voor je voortdurende steun!

Mogen liefde en succes de jouwe zijn,

Selacia

Bron

* Alle rechten voorbehouden *

Vertaling: wakkeremensen.org