zaterdag 25 november 2023

KwanYin – Wij staan altijd klaar om te helpen ~ 25 november 2023 ~ Vania Rodrigues

KwanYin – Wij staan altijd klaar om te helpen

Kanaal: Vania Rodrigues – 9 November 2023

Lieve broeders en zusters van de planeet Aarde! IK BEN KWAN YIN!

Ik kom met een hart vol vreugde en ik breng veel Liefde en veel Licht naar de harten van degenen die mij op dit moment horen.

Dit is een tijd van pijn voor velen. Voor velen is dit een moment van vreugde. Wat is goed en wat is fout? Niets is goed, niets is verkeerd. Alles is zoals het zou moeten zijn. Pijn is geen straf. Lijden is niet het resultaat van de toorn van God de Vader/Moeder. Elke pijn, elk lijden, is het resultaat van iets dat uitgestraald wordt.

Alle energie die een wezen uitstraalt, waar dan ook in het universum, behoort hem toe. En deze energie circuleert in het universum. Waar gaat het naar toe? Er is vaak geen bepaalde bestemming. En wanneer er geen bepaalde bestemming is, dwaalt het door het universum. Maar het behoort nog steeds toe aan de persoon die het uitstraalde. Maar op een dag zal het terugkeren, omdat het weet wie het heeft voortgebracht; het weet wie het heeft geschapen. En het kan vele malen terugkeren, versterkt, vermeerderd, want toen het werd uitgestraald, was er ook een element dat het deed groeien, namelijk gevoel. En het keert terug, het keert precies terug naar de persoon die het heeft uitgestraald.

En dan kan er pijn komen, lijden, waarbij je vaak niet begrijpt waarom. Maar op een bepaald punt in de reis van je ziel, heb je die energie uitgestraald, het behoort jou toe; en niets in het universum verdwijnt gewoon. Alles moet worden getransmuteerd in Liefde en Licht. Dus deze energie die je uitstraalde moet bewerkt worden, getransmuteerd worden door jezelf in Liefde en Licht.

En hoe? Door de energie te observeren, wat het brengt; door er naar te kijken met genegenheid, met acceptatie. Het maakt niet uit wat het je gebracht heeft. Het bracht je pijn, het bracht je lijden, kijk er op dezelfde manier naar, met Liefde. En door met Liefde naar deze energie te kijken, te leven wat het je heeft gebracht en die les te leren,

transmuteer je het in Liefde en Licht. En die energie zal overvloedig zijn in het universum en zal overvloedig zijn op jouw reis, omdat Liefde en Licht altijd optellen. Het hoeft nooit meer getransmuteerd te worden.

Er is een ander punt waarop je deze energie tegen iemand uitstraalt. Op dezelfde manier zal het in het universum circuleren, maar een deel ervan zal bij de persoon blijven op wie je de energie hebt gericht. Dus je hebt 2 acties om terug te ontvangen: degene die door het universum dwaalde en degene die je tegen iemand uitstraalde; en met een verzwarende factor, dat als die persoon zich ervan bewust is dat je deze energie uitstraalde, het gepaard zal gaan met hun energie tegen jou. Of misschien vergeving. Wie zal het zeggen?

En het hele proces begint opnieuw. Je zult deze energie met Liefde moeten bekijken, maar om vergeving vragen voor de schade die je die ander hebt berokkend. Natuurlijk heb ik het hier niet over goede gevoelens. Ik heb het over slechte gevoelens die je voortdurend uitstraalt. En die straal je uit tegen mensen. Omdat je over ze praat, ze bekritiseert, ze beoordeelt. Je denkt dat je het recht hebt om over hen te praten, om het woord over hen te verspreiden. Dit is geen goede energie. Het zal op een dag, op een bepaald moment, bij je terugkomen.

Waarom zeg ik dit allemaal? Omdat de grote wijsheid op dit moment is om elke uitdaging te accepteren; om elk moeilijk moment dat voorbij komt te accepteren. Het is gewoon een terugkeer, het is geen straf, het is niets dat je letterlijk komt aanvallen. Het is van jou. Het kan gepaard gaan met andere energieën van andere mensen, maar dit is ook het moment om naar hen te kijken en hen te vergeven. Vergeef de energie die zij naar jou gooien en vraag om vergeving voor de energie die jij naar hen hebt gegooid.

Veel mensen vinden dit proces moeilijk. Nee, dat is het niet. Het verzoek om vergeving moet van hart tot hart gaan. Je hoeft dus alleen maar aan de persoon te denken, in zijn hart te kijken en om vergeving te vragen, of te vergeven. Die persoon zal weten wat je hebt gedaan. Die persoon zal je verzoek of je vergeving voelen. Het hoeft niet oog in oog te zijn. Want als je oog in oog staat, gebeurt vergeving bijna nooit, want als je de persoon aankijkt, komt alles terug, wordt alles herboren; en je hebt veel kracht en veel Liefde nodig om al deze energie te kunnen loslaten. Maar als het van hart tot hart gebeurt, is het krachtiger dan ooit. En er is geen geest bij betrokken, er is alleen het hart, dat de sterkste band is die twee wezens verbindt. Menselijk of niet.

Dus, mijn broeders, er is veel pijn op jullie planeet. Maar elke pijn wordt ervaren door degene die het ooit uitstraalde. En het komt terug, geeft hem de kans om ernaar te kijken en te beseffen dat het slechts een les is, geen straf. Het is iets dat hij moet leren en begrijpen. En het zal overgaan in Liefde en Licht.

Mijn broeders, accepteer dat jullie zielen oud zijn en al vele fouten hebben gemaakt. Hoeveel fouten heb jij in dit leven gemaakt? Tel dan alle andere fouten uit andere levens bij elkaar op. Levens, velen van hen, zonder geweten, levens geleefd in duisternis, levens geleefd in kwaad, in liefdeloosheid. De rekening is binnen, mijn broeders. Om op te stijgen moet je rein zijn. Je moet alle lessen leren.

En als alles tegelijk komt, wees dan geduldig. Blijf met Liefde kijken. Het is een teken dat jouw les iets moeilijker is dan die van anderen. Maar vergeet nooit: God, de Vader/Moeder, stelt nooit een les die jij niet kunt begrijpen en vervullen. Omdat Hij oneindige Liefde is. Alles wat Hij wil is dat jij leert en het prachtige, liefdevolle wezen wordt dat Hij geschapen heeft.

Accepteer je pijn, je lijden. Maar kijk vooral naar hen. Accepteer wat ze brengen, want ze brengen een boodschap. Ze brengen het waarom waar je zoveel naar vraagt. En hoe ontdek je dit waarom? Door je hart te openen en die les met Liefde te aanvaarden. Op dat moment van acceptatie zal er een film in je geest afspelen en zul je het waarom kunnen begrijpen. En nog belangrijker, je zult weten hoe je die les kunt oplossen.

Maar in dit alles is er een belangrijk punt. Ieder van ons kan je helpen. Niet om de les te doorstaan, maar om hem te begrijpen. Om het te kunnen begrijpen, om het te kunnen leren. Reken altijd op ons, op ieder van ons. Er is geen onenigheid. Er is niet zoiets tussen ons. We zijn allemaal Onvoorwaardelijke Liefde. En we wachten vol ongeduld tot een van jullie om onze hulp vraagt. Altijd, op elk moment, in elke situatie. Vergeet dat niet.

Doe te allen tijde een beroep op ons. Wanneer je maar wilt. En wees gerust, we zullen je hart openen zodat je je les kunt begrijpen. En, bovenal, gemakkelijk het resultaat ervan kunt vinden.

Kwan Yin

Nederlandse vertaler: Onbekend