zaterdag 25 november 2023

Verliefd worden op ons Diepste Zelf ~ 25 november 2023 ~ Kenneth Schmitt

Verliefd worden op ons Diepste Zelf

Door: Kenneth Schmitt – 17 November 2023

Omdat alles wat bestaat zich in ons eigen oneindige bewustzijn bevindt, kunnen we ons ervan bewust worden. Het vereist onze energetische afstemming op datgene waar we aandacht aan willen besteden. Onze verlangens hebben polariteit en frequentie. We zijn als stemvorken, die trillen met de snelheid en polariteit van ons perspectief, gedachten en emoties. In tegenstelling tot stemvorken hebben we het vermogen om een breed scala aan negatieve en positieve vibraties in onze essentie te creëren en uit te zenden. 

De meeste hiervan waren onbewust, maar we kunnen leren ze af te stemmen op de diep uitgedrukte thetafrequenties in het hart van ons Wezen. Wanneer we het vermogen verwerven om in het moment tussen waken en slapen te blijven, kunnen we toegang krijgen tot de diepte van ons Zijn. Dit is waar de onvoorwaardelijke liefde en het oneindige bewustzijn van het Scheppersbewustzijn in ieder van ons verblijft. In ons diepste innerlijke weten kunnen we leren om in deze zeer ontwaakte staat te verkeren terwijl we moeiteloos ons leven leiden in de diepste liefde en vreugde.

Naast onze wildste dromen als mensen zijn we zoveel meer uitdrukkingen van het gehele bewustzijn van de Schepper. Om ons bewust te zijn van ons uitgebreide bewustzijn, moeten we de zelfopgelegde beperkingen van ons bewuste bewustzijn herkennen, accepteren, oplossen en loslaten. Als we ons in diepe meditatie afstemmen op ons hartbewustzijn, kunnen we onbeperkte acceptatie bereiken van wie we zijn en de liefde van de Schepper realiseren die in ons hart woont. Voor de meesten van ons kan dit gebeuren met een sterke intentie en veel oefening. Wanneer we aandacht besteden aan hoe ons leven verloopt door ons bewust te worden van onze staat van zijn, kunnen we de omvang van onze creatieve essentie gaan beseffen.

Naarmate we de zelfverzekerdheid van onze verbazingwekkende essentie beseffen, kunnen we de aard van het menselijk leven en het bewustzijnsspel dat we spelen begrijpen. Alles wat we ervaren is een resultaat van onze bewuste en onderbewuste trillingen. Door ons onderbewustzijn te trainen om zich aan te passen aan onze hoogste ambities en oprechte verlangens, creëren we wonderbaarlijke ervaringen in de diepste liefde en volledig vertrouwen. Dit is mogelijk voor ons allemaal. Het is hoe we zijn ontworpen om te zijn. Als we willen beseffen wie we werkelijk zijn, kunnen we, afgezien van ons verblijf als mens, het bewustzijn van ons essentiële Zelf herwinnen. Het is de helderste, mooiste en meest spectaculaire ervaring die we ooit kunnen hebben.

Er zijn velen die dit verlangen niet hebben, en dat is prima. Ze hebben meer ervaring nodig in de wereld van goed en kwaad. Voor degenen onder ons die het verlangen hebben om ons ware Zelf te leren kennen, met ons oneindige bewustzijn en creatieve vermogen, weet dat dit mogelijk is. Als we het psychologische werk aan onszelf doen, kunnen we voorbij de beperkende overtuigingen over onszelf ontwaken en ons bewust worden van de verbazingwekkende majesteit van wie we zijn.

Kenneth Schmitt

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org