zaterdag 25 november 2023

Saint Germain: De Magik Van Meegaan Met De Stroom ~ 25 november 2023 ~ James McConnell

Saint Germain: De Magik Van Meegaan Met De Stroom

Kanaal: James McConnell – 24 november 2023

Ik ben Saint-Germain. Ik kom om in deze tijd bij jullie te zijn, in deze ontluikende tijden van magie die meer en meer op deze planeet voorkomen.

Omdat jullie allemaal, die dagelijks je trillingsfrequentie verhogen, op een tijdelijke basis die magie op verschillende manieren over de hele planeet beginnen te tonen. Jullie spelen hierin allemaal een rol.

En magik met een ‘k’, niet met een ‘c’, maar met een ‘k’, is waar ik het hier over heb, de magik met een hogere trillingsfrequentie. De magik van loslaten en meegaan met de stroom. En hoe dat gebeurt als je daartoe in staat bent, als je uit je denken bent en in je hartcentrum bent. Dat is het moment waarop magik ontstaat.

Niet de magik met een ‘c’, de magiërs van vandaag die in deze richting lichtvaardig handelen, niet dat soort magik. Maar de magik van weleer. De magik van toen ik, als Merlijn, magik deed.

Ik begreep de elementen van de natuur, net zoals jij het steeds beter zult gaan begrijpen naarmate je je concentreert op de schoonheid van de Aarde. Je concentreert je op de schoonheid van de natuur en je voelt de magik in die schoonheid. Dat is waar ik naar verwijs.

De magik die steeds vaker zal optreden als je vanuit je hartcentrum opereert, en niet vanuit je hersenen, niet vanuit je geestcentrum, maar ze feitelijk samenbrengt, één samen, verbinding tussen hart en geest. Dat is wat de magik creëert.

Dat is wat je steeds verder op het ascensiepad brengt. En jullie gaan allemaal langs dat ascensiepad. Weet dat elke keer dat je een positieve gedachte hebt. Je beweegt je op dat ascensiepad. En niet alleen dat, je helpt anderen ook om dat pad te bewandelen.

Omdat alles in het collectieve bewustzijn terechtkomt. Alles gaat naar de universele geest en wordt dan uit die universele geest gehaald door iemand die klaar is om die trillingsfrequentie te ontvangen, om die nieuwe gedachte te ontvangen, die nieuwe gedachte die ze misschien nog niet eerder hadden gedacht. Misschien komt er een vraag die ze nog niet eerder hadden gesteld. En dat is het begin van het ontwaken.

Net zoals jullie vele jaren geleden ontwaakten, misschien zelfs tientallen jaren geleden, bewegen ook degenen die die trillingsfrequentie binnen het collectieve bewustzijn ontvangen, die gedachte die jullie daar misschien naar buiten hebben gebracht, nu op het ascensiepad en ontvangen ook hun ontwaken.

En het kan maar een tijdje duren met één gedachte, één simpele gedachte die ze nog niet eerder hadden gedacht, en nu begint het ontwaken. Bijna alsof er een wekker afgaat. Net zoals er op een gegeven moment voor jullie allemaal een wekker afging. Je hebt die ontwakende oproep ontvangen, in welke vorm dan ook.

Zo ook ontvangen of zullen jullie broeders en zusters over de hele planeet die ontwakingsoproep ontvangen of zullen ze ook ontvangen als ze er inderdaad voor hebben gekozen om dit op een onbewust niveau te doen, of op een onderbewust niveau. Als ze ervoor hebben gekozen om dat te doen, zullen ze dat ontwaken ontvangen wanneer de frequentie goed voor hen is. Net zoals het toen goed voor jullie was.

Weet dat dus, mijn broeders en zusters. Weet dat elke positieve gedachte die je hebt door het hele universum weerkaatst. En ik bedoel inderdaad het universum: ik bedoel niet alleen de Aarde, want deze weerklinkt door het hele universum. Alles is collectief als één.

En als je zegt: ‘Alles bevindt zich in het ene, en één bevindt zich in het alles’, dan is dat inderdaad waar. En wanneer jullie je dat volledig gaan realiseren, zullen jullie je ascensie volledig hebben doorlopen en op dat moment één zijn met jullie Hogere God-Zelf.

Ik ben Saint Germain, en ik laat jullie nu in vrede, Liefde en Eenheid achter.

En dat je de magik omarmt zoals deze voortkomt, uit welke richting en uit welke bron je het ook vindt.

Kanaal: James McConnell

Vertaling: wakkeremensen.org