vrijdag 24 november 2023

Buitenaardsen hebben zich met jullie bemoeid, maar dat zullen wij niet doen ~ 24 november 2023 ~ Daniel Scranton

Buitenaardsen hebben zich met jullie bemoeid, maar dat zullen wij niet doen.

Kanaal: Daniel Scranton – 21 November 2023

Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

We luisteren altijd naar iedereen die contact met ons opneemt. We weten dat als jullie ons kennen en iets te zeggen hebben, dat wat jullie te zeggen hebben, belangrijk is, en we willen dat jullie erkennen dat het niet uitmaakt wat je zegt of hoe je het zegt. We zullen luisteren en we zullen rekening houden met jullie perspectief, wat jullie wensen zijn en hoe jullie willen dat wij ingrijpen. Ingrijpen is het lastige deel voor degenen onder ons die de mensheid zo graag willen helpen. Het is lastig omdat we willen helpen zonder ons te bemoeien, zonder de kans weg te nemen die jullie voor je hebben om te groeien.

En er zijn zeker e.t.s geweest die zich met je ontwikkeling hebben bemoeid. Je wilt de spirituele evolutie, en of je het nu beseft of niet, het is het gevoel van de overgang van minder spiritueel geëvolueerd zijn naar meer spiritueel geëvolueerd zijn waar je naar op zoek was toen je je aanmeldde voor een heel leven, of een reeks levens, daarna. Aarde. 

Dat zou natuurlijk niet de enige intentie zijn die een ziel zou hebben om ergens te incarneren, en het feit is dat zelfs als je besluit dat je ergens gaat incarneren om van dienst te zijn, je nog steeds spiritueel moet groeien voordat je dienstbaar kunt zijn. Dienstbaar zijn wordt een natuurlijk bijproduct van spirituele ontwikkeling. Je kunt niet anders dan anderen helpen, en het wordt een drijvende kracht in je leven zodra je een bepaald punt bereikt hebt.

Zelfs Yeshua moest zijn bewustzijn ontwikkelen toen hij daar op Aarde was en werd een betere leraar naarmate hij spiritueel groeide. Hetzelfde gold voor Boeddha en alle anderen waarover je hebt gehoord en waarover je hebt gelezen. Zie waar je nu bent als een geschenk, want waar je spiritueel bent, is wat je de kans geeft om te groeien en te worden wie je werkelijk bent onder dit alles. En het punt van het hebben van anderen zoals wij die je helpen, is dat we een gevoel van doel en vervulling krijgen, en dat jij de vreugde krijgt om te absorberen wat we je geven. Je ervaart het gevoel dat er iets met je resoneert, en je kunt vervolgens in de praktijk brengen wat je van ons en anderen zoals wij hebt geleerd, en dat is op zichzelf een leuke reis.

Als het de bedoeling was om er zo snel mogelijk te komen, dan zou je dat doen. Maar je hebt de hele eeuwigheid om te veranderen, te veranderen, te stijgen en terug te keren naar de Bron. Er is geen reden om alle goede ervaringen over te slaan, alleen maar om te komen waar je onvermijdelijk heen gaat. Je kunt niet anders dan naar huis terugkeren, want thuis is alles wat er is. We zullen jullie naar huis blijven leiden met de broodkruimels die we achterlaten, en we zullen jullie blijven aanmoedigen om op dat pad te blijven, maar we zullen ons nooit zorgen om je maken of bang zijn dat er onderweg iets vreselijk mis zal gaan.

Alles zal altijd in jouw voordeel zijn. Het zal je altijd van dienst zijn en je altijd naar de volgende stap op je reis leiden. Neem elke stap met vreugde en waardeer de kans om die te nemen, en je zult nu nog lang en gelukkig leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org