vrijdag 24 november 2023

IN HET LICHT VAN JOUW 'IK BEN' LEVEN ~ Mieke Vulink


IN HET LICHT VAN JOUW 'IK BEN' LEVEN
Lieve mensen, het is bijna overweldigend, de belangstelling voor deze Lichtcirkel is zó groot! En ik snap ook wel waarom.. Velen van ons hebben als Lichtdragers ten tijde van de Katharen en Tempeliers geleefd. Destijds was er ook enorm veel spanning en werd de strijd op licht en donker hoog uitgespeeld.

De Katharen en Tempeliers hielden in donker Europa het Licht vast, ze deelden de oude wijsheid van de Mysteriescholen en droegen het hartsbewustzijn over dat zo prachtig beschreven stond in de manuscripten die het Gospel of Love van Maria Magdalena en Yeshua vormden. We gaan er ons licht over laten schijnen waarom dit in ons allemaal zó diep doorwerkt in de huidige tijd.

In deze Lichtcirkel komt er heel veel samen. Ik kom bijna tijd tekort om alles op te schrijven wat er aangereikt wordt, maar gelukkig heb ik tijdens de afgelopen weken al e.e.a. kunnen voorbereiden.

Vandaag beginnen we in de Lichtcirkel met ons onder te dompelen in LICHT. We zijn tenslotte allemaal LICHT-dragers! En we dragen op een eigen manier allemaal bij om licht in het duister te brengen, in onszelf en in de wereld. Zoals jullie weten worden we in deze Lichtcirkel ook ondersteund door vele zielen van de Katharen en Tempeliers. Velen van ons hebben incarnaties in hun tijd gehad, waren Kathaar en/of Tempelier en waren toen ook bekend met de innerlijke weg naar het Licht van ons IK BEN. Vandaar dat we de online cirkel openen met een lange, inspirerende tekst die veel herinneringen en lichtcoderingen zal activeren. Het is van grote betekenis dat de Katharen en Tempeliers zich kenbaar hebben gemaakt voor deze Lichtcirkel. Het feit dat jij je wellicht aangetrokken voelt tot deze Lichtcirkel zegt al iets over jouw verbinding met hen!
Vanavond om 20 uur kan ieder de Meditatie doen waarvoor de link aan het einde van de middag naar de deelnemers gemaild wordt. Inschrijven kan nog t/m zondag; je ontvangt alsnog alle berichten die tot dan toe verzonden zijn. Deelname is op basis van een richtbedrag van €55, maar naar draagkracht. Heb je weinig te besteden; je bent net zo welkom! Maandagochtend ronden we de Lichtcirkel weer af.

Inschrijven kan via deze link:
Vincent en ik wensen iedereen een waardevol en helend weekend toe!
Mieke
Credits image: Arthur Palamedi