zaterdag 25 november 2023

Het Omkeren van de Negatieve Effecten van De Wet van de Cirkel ~ 24 november 2023 ~ Patricia Cota Robles

Het Omkeren van de Negatieve Effecten van De Wet van de Cirkel

Door: Patricia Cota Robles – 22 november 2023

Hallo Kostbaar Hart, bedankt dat je meedoet aan onze wekelijkse vlog. In onze laatste Vlog herinnerden de Wezens van Licht ons eraan hoe onze Vader-Moeder God bedoelde dat de Wet van de Cirkel zou werken tijdens ons aardse leven toen we leerden medescheppers te worden met onze Goddelijke Ouders. Deze week gaan we leren hoe de Wet van de Cirkel ons op een negatieve manier heeft beïnvloed toen we de noodlottige beslissing namen om met onze intelligente Levenskracht te experimenteren op manieren die niet op Liefde waren gebaseerd.

Bedenk dat voorafgaand aan onze tragische beslissing om onze Levenskracht te misbruiken, ons Levensgeschenk voortstroomde vanuit onze Hartvlam op elektromagnetische energiestromen die gekwalificeerd waren met positieve gedachten, gevoelens, woorden en daden. Na het voltooien van zijn involutionaire reis naar de wereld van vorm, begon onze Levenskracht zijn evolutionaire reis terug naar onze Hartvlam, met daarbij de prachtige ervaringen die mede werden gecreëerd als resultaat van ons positieve gedrag. Nadat onze Levenskracht terugkeerde naar onze Hartvlam, en we de zegeningen en de positieve resultaten van onze daden ervoeren, bracht onze IK BEN Aanwezigheid die positief gekwalificeerde energie terug naar het Hart van onze Vader-Moeder God. Die gebeurtenis voltooide de Wet van de Cirkel.

Toen we besloten te experimenteren met ons Geschenk van Leven en de intelligente elektronische Lichtsubstantie van onze Levenskracht verkeerd gingen kwalificeren met gedachten, gevoelens, woorden en daden die niet op Liefde waren gebaseerd, veranderde alles. Dat komt omdat onze Levenskracht ALLEEN door onze Hartvlam kan gaan en kan terugkeren naar onze Vader-Moeder God ALS deze vibreert met dezelfde of een hogere frequentie van Licht dan toen we het oorspronkelijk ontvingen. Wat het Gezelschap van de Hemel ons op dit moment duidelijk wil laten begrijpen, is wat er gebeurt met het terugkerende elektronische Licht van ons Geschenk van Leven, zodra het verkeerd gekwalificeerd is door negatieve gedachten en gevoelens. Die Heilige Kennis is een essentieel onderdeel van het Grotere Geheel, en het verklaart waarom we in de wereld in de puinhoop zitten waarin we ons bevinden en waarom het lijkt alsof er vreselijke dingen gebeuren met goede mensen.

Gedachten en gevoelens die NIET op Liefde gebaseerd zijn, omvatten alles dat geen Liefde, Eenheid en Eerbied voor ALLE Leven weerspiegelt. Denk eens even na over je eigen leven en de dingen waar je elke dag in de wereld getuige van bent. Hoeveel van wat je waarneemt weerspiegelt Liefde, Eenheid en Eerbied voor ALLE Leven? Als je bent zoals de meeste mensen, waarschijnlijk lang niet genoeg.

Alles wat we zien dat op enigerlei wijze verband houdt met angst, onbeleefdheid, haat, oordeel, hebzucht, corruptie, geweld, misdaad, armoede, machtsmisbruik, oorlog, ziekte, gemeenheid, gebrek aan respect, onwetendheid, vooroordelen, religieus fanatisme, terrorisme of elke andere vorm van pijn en lijden is een menselijke miscreatie die NIET op Liefde is gebaseerd. De energie die geassocieerd is met deze menselijke miscreaties kan niet terugkeren naar het Hart van onze Vader-Moeder God als het eenmaal terugkeert naar de Hartvlam van de persoon die het in de eerste plaats heeft uitgezonden. Dus wat gebeurt er met de grof gemuteerde elektronische Lichtsubstantie die onze Vader-Moeder God ons oorspronkelijk gaf als ons kostbare Levensgeschenk?

Welnu, aangezien dat dichte en sterk vervormde intelligente elektronische Licht in die vorm niet naar het Hart van God kan terugkeren, manifesteert het zich in onze dagelijkse levenservaringen op pijnlijke manieren die ons in staat stellen de resultaten van onze daden te ervaren. De hoop is dat we zullen beseffen hoe zelfdestructief het voor ons is om onze Levenskracht te misbruiken, en dat we zullen leren dat niet nog een keer te doen. Zodra de les is geleerd, hebben we het vermogen om de Violette Vlam van Gods Oneindige Perfectie aan te roepen en die verkeerd gekwalificeerde energie terug te transmuteren naar haar oorspronkelijke perfectie. Dan kan dat deel van onze Levenskracht terugkeren naar het Hart van onze Vader-Moeder God, en zo zijn reis door de Wet van de Cirkel voltooien.

Het probleem is dat wanneer deze zware, disharmonische energie naar ons terugkeert, deze enorm wordt versterkt ten opzichte van wat we oorspronkelijk hebben uitgezonden. Net als onze positieve gedachten en gevoelens verzamelen onze negatieve gedachten en gevoelens onderweg ook energie die op dezelfde frequentie trilt. Soort zoekt soort. Op de involutionaire reis komt onze verkeerd gekwalificeerde energiestroom de ruimte binnen van de persoon, plaats, toestand of ding waar we aan dachten toen we het uitzonden en creëert welke leerervaring dan ook die op dat moment passend is. Op de evolutionaire reis terug naar onze Hartvlam verzamelt onze stroom van verkeerd gekwalificeerde energie onderweg meer dissonante energie. Als we de gruwelijke dingen observeren die momenteel in de wereld gebeuren, is het gemakkelijk te begrijpen waarom de dingen zo buiten proportie lijken te zijn. Kijk maar naar de tonnen negatieve en op angst gebaseerde energie die elke dag door de massa van de mensheid wordt geuit. Al die energie weerkaatst door de atmosfeer en wordt aangetrokken door onze eigen elektromagnetische stromen van negatieve gedachten, gevoelens, woorden en daden.

Met zoveel pijn en lijden in de wereld is het werkelijk verbazingwekkend dat we zelfs ’s morgens uit bed kunnen komen met alle negatieve energie die naar ons terugkeert. Bedenk dat deze energie niet alleen uit dit leven naar ons terugkeert, maar ook uit de honderden vorige levens die we hebben meegemaakt sinds onze val uit de genade. Tegen de tijd dat deze enorm versterkte energie bij ons terugkeert, manifesteert deze zich vaak als allerlei onherkenbare dingen. Het kan zich manifesteren als een auto-ongeluk, een financiële uitdaging, een disfunctionele relatie, een gezondheidsprobleem, een familieprobleem of talloze andere dingen die niet lijken alsof ze mogelijk onze eigen miscreaties zijn.

Om het probleem nog ingewikkelder te maken, heeft ons gefragmenteerde menselijke ego ons eeuwenlang gemanipuleerd door te geloven dat we slachtoffers zijn en dat zowel de goede als de slechte dingen die in ons leven gebeuren slechts toeval zijn en niets met elkaar te maken hebben of met ons gedrag. Dit gefragmenteerde en op angst gebaseerde niveau van ons gevallen Bewustzijn wist dat als we Ontwaakten en de macht die het van ons overnam terug zouden geven aan onze IK BEN Aanwezigheid, het ons niet langer zou kunnen manipuleren door middel van angst en ongerustheid. Nou raad eens? Dat is precies wat er de afgelopen jaren is gebeurd.

We zijn aan het ontwaken en onze IK BEN Aanwezigheid neemt opnieuw de volledige controle over ons leven over. Ons menselijke ego heeft niet langer de leiding. Dat is wat ons naar dit ongekende moment heeft gebracht waarin we het meest geïntensiveerde zuiveringsproces ervaren dat de mensheid ooit heeft kunnen weerstaan. Onze IK BEN Aanwezigheid duwt honderden levens ter waarde van onze terugkerende verkeerd gekwalificeerde energie naar de oppervlakte om weer naar Licht te worden getransmuteerd. Dat maakt het mogelijk dat deze kostbare elektronische Lichtsubstantie terugkeert naar het Hart van onze Vader-Moeder God, zodat het de Wet van de Cirkel kan voltooien.

We worden niet gestraft voor onze overtredingen uit het verleden, en dit zuiveringsproces zou niet in dit tempo plaatsvinden als het meer kwaad dan goed zou veroorzaken. Dit unieke zuiveringsproces wordt door onze Vader-Moeder God toegestaan omdat miljoenen mensen nu Ontwaakt zijn en zich herinneren wie ze zijn en waarom ze hier zijn. Ze weten wat hun verantwoordelijkheid is voor wat er op dit moment op Aarde gebeurt en ze herinneren zich dat ze zich vrijwillig hebben aangeboden om levens aan verkeerd gekwalificeerde energie terug naar het Licht te Transmuteren in wat het Hemelse Gezelschap “In een oogwenk” heeft genoemd.

Denk dus deze week na over de uitdagende dingen die door je dagelijkse ervaringen naar je terugkeren om genezen te worden en weer naar het Licht getransmuteerd te worden. Vraag je IK BEN Aanwezigheid om je te helpen de lessen te leren die betrokken zijn bij die terugkerende energie. Roep dan de Violette Vlam van Gods Oneindige Perfectie aan om je te helpen snel de negatieve energie uit je verleden te Transmuteren die deze uitdagende ervaringen veroorzaakt. Je hebt levens lang getraind zodat je dit kunt doen, en je hebt alles wat je nodig hebt in je om de Overwinnaar van God te zijn. Vertrouw op jezelf en WEET dat jouw IK BEN Aanwezigheid de leiding heeft.

Volgende week zal het Gezelschap van de Hemel je helpen de vooruitgang die je boekt waar te nemen, ook al is die vooruitgang op dat moment misschien niet duidelijk voor je.

God zegene je, dierbare. En ik wens je een krachtige week van het Transmuteren van negativiteit uit het verleden en het heden door de Violette Vlam aan te roepen.

Patricia Cota Robles

 

 

Vertaling: wakkeremensen.org