vrijdag 24 november 2023

Er gebeurt van alles in ons lichaam ~ Lea van der Eem


Lieve mensen,
Er gebeurt van alles in ons lichaam. Je kan het gevoel hebben dat je onder hoogspanning staat.
Er zijn allerlei woorden en uitleg te geven aan de processen van dit moment, maar het belangrijkste lijkt het proces zich te laten voltrekken via je lichaam.
Bij alles wat er op je af komt aan informatie: blijf zo dicht mogelijk bij jeZelf en bij wat jij voelt en ervaart in en met je lichaam.

Hoe meer je je aandacht richt op de buitenwereld, hoe ongemakkelijker het zal voelen in je lijf.
Hoe meer je je verzet tegen wat er is, bewust of onbewust, hoe ongemakkelijker het zal voelen in je lijf.
Hoe meer je in je hoofd of op een andere manier ‘weggaat’ en niet wil voelen, hoe ongemakkelijk het zal zijn in je lijf.
Je zal merken dat als je een manier, een weg, vindt om aanwezig te zijn in je lichaam en de nieuwe hoogfrequente energieën (die volop binnenkomen!!) dieper in je lichaam te laten stromen, als je je lichaam kan openen door verdichte energielagen en spanningen heen, het weer rustiger wordt.

Als jij er niet bent en je lichaam is gespannen en gesloten, dan blijft de nieuwe energie aanbotsen tegen de oude verdichtingen en dat veroorzaakt druk en gevoelens die moeilijk in woorden te beschrijven zijn.

Het kan warm en koud tegelijk aanvoelen.
Oud en nieuw zijn er naast en door elkaar heen.
Het kan licht en sprankelend aanvoelen, naast gespannen en zwaar.

Of het nu gaat om doorvoelen of bevrijden van het oude, transformeren van collectieve stukken of ontvangen en integreren van frequentie-ophogingen diep in je lichaam, als je je overgeeft aan en opent voor dit proces, dan verloopt het soepeler.

Diep je lichaam in ademen en je adem gebruiken om energie door je lichaam te laten stromen, is hierbij een belangrijke sleutel.
Zorg, boven alles, heel goed voor jezelf. Ook ZelfZorg is een van de sleutels die op dit moment weer extra aan de orde zijn.

Maak ruimte voor wat jij en je lichaam nodig hebben in deze intense tijd.
Gebruik je adem om steeds dieper in je lichaam te gaan en energie, zowel oud als nieuw, te laten stromen.

En vertrouw, boven alles en iedereen, op jeZelf en wat jij voelt en ervaart. Ook als je er misschien geen woorden bij hebt, je het aan niemand kan uitleggen en je hierin alleen staat bij de mensen in jouw omgeving.


© Lea van der Eem