zaterdag 25 november 2023

“Eenheidsbewustzijn” ~ 25 november 2023 ~ Vital Frosi

“Eenheidsbewustzijn”.

Door: Vital Frosi – 22 November 2023

Geliefde!

De Aarde als schoolplaneet, waar het leren van de ziel via universele regels verliep, die haar karakteriseerden als een wereld van beproevingen en boetedoeningen, voorzag elke geïncarneerde ziel ook van de ervaring van individualiteit. We hebben al bij andere gelegenheden gezegd dat de ziel, toen ze incarneerde, haar eigen evolutionaire project volgde en in elke incarnatie een ander karakter leefde, aangezien hier ook polariteiten werden ervaren, binnen de dualiteit die in deze school wordt aangeboden.

Om elk personage echt te kunnen beleven, moest de ziel niet alleen eerdere incarnaties vergeten, maar ook elke sensatie en elke emotie voelen en vastleggen, of het nu in een situatie van vreugde of pijn en lijden was. De som van al deze karakters voorzag de ziel van de vorming van haar huidige persoonlijkheid.

Als de ziel in elke incarnatie individualiteit ervoer, is het normaal dat zij ook afgescheidenheid ervoer. Je afgescheiden voelen van de Bron betekent ook de zware test van het vechten om te overleven. En in deze strijd om te overleven ervoer ze ook de Wet van Actie en Reactie. Vaak moest de ziel vechten voor haar eigen fysieke leven, en in bepaalde situaties ging ze overboord in haar verdediging, vooral in situaties die neerkwamen op doden of gedood worden.

Angst en schuldgevoel waren de belangrijkste oorzaken die hem leermogelijkheden boden, waaraan niet altijd ethisch tegemoet werd gekomen binnen de Morele Wetten. Bij het overtreden van deze wetten was er a posteriori de noodzaak om elke mislukte actie te redden en te harmoniseren. Deze redding werd ook wel Negatief Karma genoemd.

Ondanks alle moeilijkheden op deze school evolueerde de ziel en bereikte dit punt. Dat was haar doel: in een positie zijn om samen met Planeet Aarde te kunnen ascenderen. Minstens 1/3 van de zielen die momenteel geïncarneerd zijn, bevinden zich in deze staat om te ascenderen. Dit leidde ook tot een verandering in de tijdlijn die de tijdlijn verving die Armageddon mogelijk maakte.

Terwijl de ziel voorheen voortdurend ervoer hoe het is om in een toestand van afgescheidenheid te leven, ontvangen we nu, terwijl we vooruitgaan in de Planetaire Transitie, ook steeds meer omstandigheden om de frequentie van de Nieuwe Aarde te ervaren. De afscheiding geeft ruimte voor de EENWORDING VAN GEWETEN.

De tijd van vechten om te overleven wordt achtergelaten, samen met de oude energieën van de Derde Dimensie. Zoals reeds gezegd is, zal het Oude plaats maken voor het Nieuwe. En afscheiding zal ophouden te bestaan, zodat Eenwording definitief kan worden geïmplanteerd, waardoor deze huidige School van beproevingen en verzoeningen getransformeerd wordt naar een hoger niveau van Regeneratie.

De Goddelijke Wetten zullen ook geschikt zijn voor de nieuwe fase van de Aarde en haar menselijkheid. Bewustzijn zal jouw vermogen tot actie en begrip volledig veranderen. Het is zich al aan het aanpassen aan de nieuwe fase van zijn expansie. Je begint steeds meer te begrijpen dat wat was, niet meer is. Je laat achter wat niet langer nodig is om verder te gaan.

De Eenwording van Bewustzijn maakt alle noodzakelijke aanpassingen mogelijk. Het zal de ziel naar het stadium brengen waarin zij voor eens en voor altijd zal begrijpen dat we allemaal EEN zijn. Eenwording zal ons in staat stellen te begrijpen dat de andere mens ook uit dezelfde Creatieve Bron komt en daarom dezelfde energie heeft, dezelfde oorsprong, wat hetzelfde zaad is, omdat het uit dezelfde boom voortkwam.

De Eenwording van het Bewustzijn zal het inzicht brengen dat een dier, welke soort het ook is, ook een bewustzijn is dat uit dezelfde Bron komt en daarom ook deel uitmaakt van onze energie en onze vibratie. Die ook een broeder in de schepping is.

Je zult begrijpen dat een groente ook een bewustzijn is dat voortkomt uit de Bron. Hij ervaart zojuist de fase en sensaties van het leven als groente in deze Terran School.

De Eenwording van Bewustzijn brengt ook het inzicht dat de mineralen, de sterren, de andere planeten en alle sterrenstelsels delen zijn van hetzelfde Eenheidsbewustzijn in de Schepperbron. Alle entiteiten die buiten de Aarde leven zijn ook delen van ons, omdat we uit dezelfde energie komen.

Een verenigd bewustzijn met dit alles zal zich uiteindelijk realiseren dat het slechts een fractal is van zijn eigen grotere bewustzijn, dat wil zeggen, zijn Monade. Het zal zich realiseren dat het zelf hogere versies van zichzelf heeft. Dat het werelden bewoont in alle dimensies in de oneindigheid van de Kosmos. En het zal bovenal begrijpen dat nu het zijn ervaringen in Dualiteit heeft beëindigd, in de afgescheidenheid van de Derde Dimensie, het geïntegreerd wordt in een hogere versie van zichzelf.

Deze integratie is niets meer dan de EENWORDING VAN BEWUSTZIJN. De ascensie van de ziel is niets meer dan de EENWORDING VAN BEWUSTZIJN. Maar om de conclusie van de ascensie te bereiken is eenwording met de andere bewustzijnen die dit planetaire huis bewonen noodzakelijk. De ziel die hier nog steeds scheiding ervaart, is niet klaar voor ascensie.

Degenen die werken aan de creatie van de Niet-Licht Tijdlijn zijn zich terdege bewust van alle menselijke mogelijkheden en capaciteiten. En hun belangrijkste doel vandaag de dag is juist om apparaten te creëren die tegen de EENMAKING VAN HET MENSELIJK BEWUSTZIJN ingaan. Het creëren van redenen en situaties die afscheiding bevorderen is het meest dodelijke wapen dat vandaag de dag wordt gebruikt. Maar het kan alleen diegenen raken die zich laten meeslepen door de golf van duistere belangen. Stap uit het kruisvuur dat zij oefenen en het LICHT zal vanaf nu je stappen verlichten. De keuze is aan jullie en dit maakt deel uit van de Wet van Vrije Wil. De kracht is en was altijd al in jou. En dit is een van de meest heilige Goddelijke Wetten. Niets kan je bewustzijn tegenhouden om verenigd te worden, als dat inderdaad je doel is.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namasté!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org