vrijdag 10 november 2023

Vital Frosi – “Gevoelens in de vijfde dimensie” ~ 10 november 2023

Vital Frosi – “Gevoelens in de vijfde dimensie”.

Door: Vital Frosi – 8 November 2023

Geliefden!

In antwoord op een vraag over hoe gevoelens zouden zijn in de Vijfde Dimensie, breng ik jullie vandaag wat informatie die geleidelijk wordt doorgegeven aan de mensheid op Aarde. Ja, onze planeet beweegt zich naar een vijfde dimensionale frequentie, en alles er op zal ook zijn energie en vibraties veranderen om overeen te stemmen met de 5D frequentie.

Maar laten we het een beetje anders zeggen, zodat meer mensen dit proces kunnen begrijpen dat nog nooit eerder op de planeet Aarde is ervaren. Jullie weten al dat het planetaire huis een School van zielen is, die overeenkomt met het evolutionaire niveau dat beschouwd wordt als Proeven en Verzoeningen.

In deze graad ervaren de hier geïncarneerde zielen de polariteiten binnen wat wij kennen als dualiteit. Kortom, tussen goed en kwaad; tussen het ethische en het onethische; tussen het Licht en de Schaduw; tussen goed en fout; kortom, tussen twee antagonistische mogelijkheden, in welke zin dan ook.

Na honderden en zelfs duizenden incarnaties hier op deze Schoolplaneet, heeft de ziel al alle mogelijkheden ervaren en heeft ze ook de beproevingen doorstaan om de acties die negatief bleken te zijn, niet te herhalen. Wanneer de ziel alle beproevingen heeft overwonnen, is ze klaar om op te stijgen. Ascensie is niets meer dan een hogere staat van bewustzijn. Het is duidelijk dat, om in deze hogere staat te zijn, de omgeving waarin de ziel nieuwe mogelijkheden ervaart ook van een hogere frequentie of hogere Dimensie moet zijn.

Vele zielen zijn eerder opgestegen, maar de Planeet Aarde had de frequentie van de Vijfde Dimensie nog niet bereikt. Dus reïncarneerden deze zielen niet langer hier. Als opgestegen zielen gingen ze ofwel naar de Spirituele Kolonies op Aarde om degenen te helpen die nog moesten reïncarneren, of ze gingen naar Werelden van de Vijfde Dimensie of hoger, afhankelijk van hun frequentie. Deze zielen zouden ook de Opgestegen Meesters zijn, en velen van hen helpen diegenen die op Aarde geïncarneerd zijn.

Op dit huidige planetaire moment is de Aarde ook aan het ascenderen. Zoals hier al vele malen vermeld werd, zal de Planetaire Overgang het mogelijk maken voor allen die hier geïncarneerd zijn of incarneren, wanneer zij een frequentie boven de Derde Dimensie bereiken, om hier verder te gaan, omdat de Aarde, als School, een 5D frequentieniveau zal hebben en naar een Wereld van Regeneratie zal gaan, de toestand van een Wereld van Beproevingen en Verzoeningen voor eens en voor altijd achter zich latend.

Nogmaals, het is duidelijk dat 4D deel uitmaakt van de Oude Aarde, want wanneer de ziel disincarneerde, ging het altijd naar die Dimensie die zich in de eigen psychosfeer van de Aarde bevindt. Het was gewoon een graad hoger in frequentie, waardoor de ziel haar evolutionaire reis kon evalueren.

Hoe zullen gevoelens zijn in de Vijfde Dimensie? De hier gestelde vraag beantwoordend, is het niet moeilijk te begrijpen, aangezien het zo vaak gezegd is, dat de voorwaarde voor de ziel om te ascenderen, naast andere predikaten, is om er minstens drie stevig gevestigd te hebben in haar bewustzijn: onvoorwaardelijke liefde, mededogen en respect. En besef dat deze kwaliteiten nu al beoefend moeten worden, omdat we in onze laatste incarnatie in dualiteit op Aarde zijn.

We zullen dit niet leren in 5D. We moeten ze nu geleerd hebben en beoefenen. Er is nog wat tijd, maar niet veel. De oproepen vertellen ons dat de tijd opraakt! We zijn in feite aan het einde van de Planetaire Overgang en daarom in de laatste paar jaar om de gevoelens van de Nieuwe Aarde in elk bewustzijn te bevestigen.

Het zal deze hogere frequentie zijn die de voorwaarde voor ascensie zal geven. Dus laten we niet verwachten dat we 5D gevoelens moeten leren nadat we de Vijfde Dimensie zijn binnengegaan. Het gaat allemaal over het hier en nu. Dus zij die op de Nieuwe Aarde tijdlijn zijn, voelen reeds dat zij niet langer dezelfde bewustzijnen zijn als voordien. Vele dingen die voorheen normaal waren of leken, lijken nu overbodig en overbodig.

Elke actie die ondernomen wordt, brengt al een gevoel van liefde of liefdeloosheid met zich mee. Van tevredenheid of schuld. Van welzijn of spijt. Al degenen die zich zo voelen, betreden de toestand van ascensie. Ze beseffen dat er een pad van verheffing is en een ander van gewicht dat hen nog steeds naar beneden trekt. Het hangt af van de keuze die elke persoon maakt om al dan niet de treden op deze ladder van de evolutie van de ziel te beklimmen.

De Oude Aarde van competitie, ambitie, trots, ijdelheid en een gebrek aan meedogende liefde en respect voor elk wezen of ding in de Goddelijke Schepping wordt als frequentie opgelost. In plaats daarvan consolideert de Nieuwe Aarde als een Wereld van Regeneratie, met hogere frequenties, d.w.z. 5D en hoger, zich snel in het huidige moment van de mensheid.

Dus we zeggen hier nogmaals dat de gevoelens op de Nieuwe Aarde 5D hier in de Overgang ontwikkeld beginnen te worden. De ziel heeft op zijn minst een voldoende hoge frequentie nodig om door het Dimensionale Portaal te kunnen gaan, want zonder deze trilling zal ze doorgaan met haar oude frequenties, en zal ze zich afstemmen op de andere Tijdlijn, die ze zal meenemen naar andere 3D Werelden om haar evolutie verder te zetten.

Eenmaal opgestegen naar 5D, zal de ziel nog steeds doorgaan met haar evolutie, omdat de spiraalbeweging van de oneindige Kosmos en haar Universa en Sterrenstelsels, altijd en oneindig leidt tot een reis die we nog niet bewust kunnen begrijpen. Maar we zullen niet langer door Werelden van beproevingen en verzoeningen hoeven te gaan, van pijn en lijden zoals we hier hebben ervaren. Dit is de bevestiging van bovenaf die ons troost brengt en de wil om vooruit te gaan.

De gevoelens in de Vijfde Dimensie zullen zelfs hoger zijn dan die we hier nu ervaren, en die de frequentie garanderen om door het Ascensieportaal te gaan. Ze zullen oneindig versterkt worden en in ons huidig bewustzijn hebben we nog niet het vermogen om de diepte van dit alles te begrijpen. Onthoud dat op de Nieuwe Aarde de minimum frequentie 5D zal zijn, maar we zullen vijf dimensionale banden hebben, nl. 5D, 6D, 7D, 8D en 9D. Naarmate de ziel evolueert, zullen al deze frequenties worden bereikt.

Gevoelens in de Vijfde Dimensie zullen doorgaan op een stijgende schaal, maar de basis zal op de laatste graad liggen die hier bereikt werd voor het einde van de Overgang. Het is duidelijk dat er geen zielen zullen zijn wiens vibraties nog steeds afgestemd zijn op de 3D frequenties. En dit is al een groot voordeel, want er zal nooit meer een ziel zijn die pijn, lijden of schade kan toebrengen aan een andere ziel, of zelfs aan enig wezen of ding in de Goddelijke Schepping. We zouden in een heel eenvoudige vergelijking kunnen zeggen: het zou zijn alsof je uit een donkere en stormachtige nacht in een zonnige dag van volledige vrede terechtkomt.

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting.

Namaste!

Auteur: Vital Frosi

Vertaling: wakkeremensen.org