zondag 12 november 2023

Korte weekend update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Korte weekend update


Ik beantwoord geen vragen vanwege mijn eigen ascensie
***TURBULENT WEEKEND***

GEOMAGNETISCHE STORM GI

GISTERAVOND PLOTS EEN ZONNEVLAM M UITBARSTING

MOMENTEEL IS EEN HOGE C 8 ZONNEVLAM ACTIEF

ZONNEWINDSNELHEDEN VERHOOGD=500-600 km/s

SR FULL RAY PIEKEN tot 41 Hz=trillen veel oud zeer los mn rond maaggebied=yin snaren

INSTABIEL & TURBULENT AARD MAGNETISCH VELD=wankel, dizzy-misselijk

KP index= 4-5
MOEDER AARDE haar ONTSLUITINGS weeën zijn zeer KRACHTIG, TURBULENT en STERK voelbaar!

Ze drukken de aarde en dus ook ons fysiek lichaam in de oorspronkelijke blauwdruk zoals de aarde en al haar wezens bedoeld zijn. Hierbij wordt de aardse en dus ook onze blauwdruk schoon geblazen en maken we ons los van de blauwdrukken [DNA upgrade] van de 3D oude aarde tijdlijnen=frequenties en van onze ouders en voorouderlijke bloedlijnen.

Het aard magnetisch veld is hierdoor uit haar oorspronkelijke balans geraakt en kunnen we ons hevig heen en weer geslingerd voelen tussen 2 werelden in. Het gevoel hebben van "deep down" gaan en van het pad af zijn geraakt

HEVIGE TURBULENTIE ervaren we door de krachtige lichtspiraal die via onze kruin tot aan ons stuitje ons lichtwezen, onze ziel doet geboren worden. We gaan door ons geboortekanaal =kernkanaal heen en spiralen naar buiten om zo opnieuw geboren te mogen in het levenslicht van puur licht en liefde.

KRACHTIGE GEBOORTEGOLVEN DUWEN ONZE ZIEL en LICHTWEZEN DIEPER EN DIEPER IN ONZE GEBOORTEKANAAL OF KERNKANAAL.

Ons kernkanaal is ons conceptievat en verbonden aan de 13e hersenzenuw= de nervus terminalis. Hij loopt van het topje van ons geslachtsorganen naar boven over onze kruin en vervolgens naar ons 3e oog= naar binnen schouwen. Hij is verbonden met de kern vd centrale zon= uv licht=genezend licht ver voorbij 3D. Dit is de kosmische bron verbinding die we zoeken. Bij activatie geeft dit een branderig gevoel aan de uitwendige geslachtorganen/perineum alsof je een blaasontsteking hebt. Het is de doorstroming van het hoogfrequente licht dat werkt als een brandpunt op je kristallijnen huid.

SR pieken tot 41 Hz= gevoel van onder hoogspanning te staan en moeite met aarde ivm onbalans van het aard magnetisch veld. Gillen willen, schreeuwen en stampvoeten om daarna alleen maar te willen huilen. Diep weggestopte verdriet wordt aan de huidoppervlakte getrokken en mn rondom je nek/hals/schoudergebied hoopt het zich op en veroorzaakt voortdurende negatieve gedachten met diepvrieskou, stress, onrust, paniek, benauwd, rillen, trillen vol druk daas "het zal allemaal wel"hoofd.

Geeft dus veel spanningsklachten rondom chakra 5 en ervaren we de lagere trillingen/dimensies op onze gevoelssnaren. Een signaal dat de schildklier [basiscelstofwisseling] het razend druk heeft om de oude energie te transformeren en af te voeren. De schildklier -chakra 5- werkt samen met de bijnieren en oude 3D energie [angst, onmacht] wordt als een magneet nu uit de diepste weefsellagen omhooggetrokken met daarbij de bijbehorende reacties van de nieren/bijnieren= verhoogde uitstoot stress hormonen uit de cellen oiv hoogfrequente licht. Onze diepste emoties liggen in onze benen en vertegenwoordigen de energie van onze opvoeders en hun psyche.

WAT EEN ROLLERCOASTER!
Deze torenhoge golffrequenties van ionen oftewel neutraal geladen energiedeeltjes zijn digitale [I I I I] communicatie netwerken [energetische blauwdruk]I die communiceren met je stoffelijk
lichaam.

***Hart op hol, dichtgeknepen keel, hoge onrust, zenuwachtigheid, hoge benauwende ademhaling, druk op het hoofd, nek en schouders***
***Turbulentie in het aard magnetisch veld en dus in ons zenuwstelsel-maag onder druk- vol hoofd met heel veel gedachten die als een draaimolen aan je voorbij komen-misselijk-dizzy-zeeziek gevoel tgv disbalans evenwicht systeem-suizende en piepende oren, moe, grieperig, kou, rillingen, spijsverteringsklachten en uitgeteld zijn.***

SYMPTOMEN zonnestormen & zonnevlammen; hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons., nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, grieperig, bibberig, geïrriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Symptomen van Ontgifting wanneer de vibratie van je lichaam toeneemt en het giffen uitstoot. Deze omvatten hoofdpijn, diarree, misselijkheid, uitputting, wanneer je lichaam eraan werkt de nieuwe energieën te integreren en in evenwicht te brengen. Het zal energetisch overbelast zijn. Dit kan ook ervaren worden als een korte termijn geheugenverlies, vergeetachtigheid en problemen met tijd die te kort lijkt te zijn.
Vooral hsp-ers/lichtwerkers en dieren voelen dit sterk en willen met rust gelaten worden!

Marjolein Ingrid Soulpursang