zondag 12 november 2023

Mensen van de Aarde – 11-11 Boodschap ~ 12 november 2023 ~ James Gilliland

 Mensen van de Aarde – 11-11 Boodschap

Door: James Gilliland – 11 November 2023

Wij zijn een consortium van raden die over de Aarde hebben gewaakt sinds deze als een hete gasvormige bal uit jullie Zon werd geboren van energie die een wiegbaan vindt en vervolgens afkoelt en water en massa van de sterren verzamelt. Dit vormde wat jullie jullie korst noemen. Het is een proces van zeven en een half miljard jaar geweest. 

Eenmaal bewoonbaar waren er vele pogingen om de Aarde te koloniseren. Uiteindelijk ontwikkelden zich tijdens deze kolonisaties verschillende soorten mensen op natuurlijke wijze. Deze koloniën gaan meer dan 600 miljoen jaar terug, waarvan overblijfselen zijn gevonden en gecensureerd. De grote stenen monumenten getuigen hiervan. Kunst in Grotten, hiërogliefen en rotstekeningen die wat je vliegende schotels noemt, waren precies wat de kunstenaars zagen

We hebben koloniën en beschavingen zien komen en gaan. Het wordt tijd dat jullie je echte geschiedenis kennen, zodat jullie het verleden niet herhalen. Er is een gemeenschappelijke terugkerende gebeurtenis die aan het einde van deze beschavingen voorafging. Er ontstond een verdeeldheid tussen degenen die volgens de Universele Wet leefden en degenen die kozen voor zelfdienstbaarheid en handelden tegen de Universele Wet. 

Er waren mensen die in de hele schepping in dienst van de Schepper leefden en degenen die anderen en de planeet uitbuitten voor macht over anderen, rijkdom en roem. Er waren ook mensen die naar de Aarde kwamen om de enige reden om de mensen en de hulpbronnen te exploiteren. Deze uitbuiting op de laagste niveaus omvatte het gebruik van de mensheid als voedselbron. Degenen die dit deden, waren volledig losgekoppeld van de God in hen. Sommigen haatten de mensheid en de natuur zelfs omdat beide een getuigenis vormden van de Ene God. Deze gedegenereerde wezens waren erg slim en manipuleerden een groot deel van de mensheid om hun bevelen uit te voeren. Het moest een beslissing uit vrije wil zijn. Dit zijn de krachten achter de oorlog- en ziekteprofiteurs, in eenvoud de oorlog tussen goed en kwaad.

Deze krachten waren de inspiratie achter koningen en leiders om oorlog tegen elkaar te voeren. Ze manipuleerden hun onderdanen door hun vijanden te demoniseren, degenen die iets hadden wat ze wilden, veroorzaakten angst en verdeeldheid en gebruikten vervolgens alle wapens die ze tot hun beschikking hadden om hun vijanden uit de weg te ruimen. Er was een gemeenschappelijk thema in de ondergang van deze oude beschavingen. 

Ieder van hen zou in opstand komen, zich uiteindelijk in facties verdelen en in een machtsstrijd terechtkomen die uiteindelijk uitmondde in hun ondergang. In de dagen van de Annunaki werden vele prachtige steden gebouwd, die vervolgens verwoest werden door tegen elkaar gebruikte atoomwapens. Ze hadden niet gerekend op de dodelijke winden, de straling die hun bevolking wegvaagde, afkomstig uit de steden die ze hadden gedecimeerd. De oorlogen liepen uit de hand en de wapens evolueerden buiten hun spiritualiteit.

Atlantis en Lemurië waren de tweede poging in onze bekende geschiedenis om de aarde te koloniseren. De Pleiadiërs, vreedzame Lyranen die de conflicten op het oude Lyra ontvluchtten, koloniseerden het Pleiaden-systeem, het Orion-systeem en de Hyaden, een verlaten kolonie die de meesten liever niet zouden willen leven. Ze kwamen toen naar de Aarde, Mars en Maldek of Milona zoals sommigen het noemden. Zowel Atlantis als Lemurië waren ruimtevaarders en stamden uit dezelfde lijn. 

In Atlantis begon de val van de Universele Wet. Ze aanbaden de wetenschap en het intellect. Hun wetenschap overtrof hun spiritualiteit en ze begonnen het te gebruiken om anderen te controleren, te controleren en te overheersen. De Lemuriërs waarschuwden de Atlantiërs dat ze tegen de Universele Wet ingingen en dat deze altijd in vernietiging zou eindigen. Dit werd gezien als een bedreiging en de Atlantiërs lanceerden hun straalschepen die de Lemurische steden lieten smelten. Tot op de dag van vandaag is er een grote glasplaat, het enige dat overblijft van hun prachtige steden. 

De Lemuriërs, die ruimtevaarders waren, leidden ook een meteoor naar Atlantis. De aarde is altijd een turbulente planeet geweest met aardbevingen, tsunami’s, enorme vulkaanuitbarstingen en poolverschuivingen. Het was niet altijd de keuze van beschavingen om tegen de Universele Wet in te gaan die hun ondergang veroorzaakte. Er is ook goddelijke tussenkomst geweest, zoals in het geval van Sodom en Gamora. Deze twee steden vielen vanwege hun eigen decadentie. 

De misdaad, seksueel misbruik, bestialiteit en morele degeneratie creëerden een neerwaartse spiraal in de evolutie en degenen die jullie Aartsengelen noemen, de Andromedin Raad besloot dat ze operatief moesten worden verwijderd om de rest van de planeet niet te infecteren. Dit gebeurt vandaag de dag met leiders die zijn overgenomen door dezelfde, zichtbare en onzichtbare krachten. De misdaad, drugs, armoede, arrogantie, verdeeldheid en gedegenereerd gedrag zijn niet anders dan in de dagen van Sodom en Gamora.

De mensen op aarde hebben een keuze. De keuze is om te leven volgens de Universele Wet en zich in vrede bij de rest van het universum aan te sluiten, waardoor de deur wordt geopend voor wijsheid en technologieën die een einde zullen maken aan oorlog, ziekte en armoede, en een grote sprong voorwaarts in de evolutie zullen maken. Of neem de neerwaartse spiraal die eindigt in een sociale, economische en ecologische ineenstorting. Het pad van jullie voorouders die als primitieven opnieuw moesten beginnen. 

We kunnen ons laten leiden en de bevelen uitvoeren van zichtbare en onzichtbare gedegenereerde krachten die tegen de Universele Wet ingaan, de oorlogs- en ziekteprofiteurs, die deelnemen aan hun gedegenereerde daden en verlangen naar macht over de rijkdom en roem van anderen, resulterend in de ineenstorting van de beschaving. 

We kunnen ook geleid worden door de God binnenin ons, waarbij het hart wordt bijgestaan door de prachtige vele Meesters, Heiligen en Wijzen, waaronder spiritueel en technologisch geavanceerde buitenwerelders, waarvan sommigen onze oude voorouders zijn die niet opnieuw hoefden te beginnen en zich spiritueel en spiritueel bleven ontwikkelen. technologisch. Dit is het kruispunt waar de mensheid zich nu bevindt en de mensheid moet een keuze maken en ervoor zorgen dat die keuze bekend wordt in de hemelen. Jouw gebeden worden gehoord, de verbinding en het contact moeten door jou geïnitieerd worden, de vrije wil moet in dit proces geëerd worden. 

Als er genoeg zijn die vragen stellen, genoeg zijn die ervoor kiezen om de gelegenheid aan te grijpen, genoeg kiezen voor de Universele Wet en hun leiders verantwoordelijk houden, heeft de Aarde een kans. Maak jouw stem en intenties kenbaar. We zouden hieraan kunnen toevoegen: geef jouw kracht niet aan anderen weg, maar verwacht dat anderen dit voor jou doen. De meesten zijn niet wat ze zichzelf voorstellen. 

De kracht zit binnenin. De Universele Wet is geschreven in het hart van de hele mensheid. Universele vrede, broeder-/zusterliefde, individuele vrijheid en welvaart voor iedereen. Simpel gezegd: als het niet voor iedereen goed is, is het niet goed. Wees een zegen voor het leven.

De prachtige velen

Deel dit ver en wijd met onze zegeningen,

James Gilliland

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org